GYIK User ID

Kategória: 'Technikai ismertetők', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nildia

  Nildia Fórum elő legendája

  Mi az az User ID, és miért olyan fontos?

  Az User ID-t a farmod keretén alul találod, a gazdaneved mellett.
  • A játékon belüli azonosításodra szolgál, még akkor is, ha esetleg gazdanevet változtatsz.
  • A support számára is nagyon fontos többek között szintén az azonosításod miatt. Ha az user ID-t a hibajelentő hozzászólásodban már előre megadod, felgyorsítható a válaszadási folyamat, mert nem kell a moderátornak külön rákérdeznie arra, mi az User id-d. Emiatt gyorsabban kaphatsz választ, és kisebb az esélye annak is, hogy nem azt a farmot ellenőrizte a oderátor, amiben a problémát tapasztaltad.
  • Ha lefényképezed a farmodat a farm-foto opciót használva, akkor a kép linkjében is használatban van.
  • A bankban (farmarany, kezdőcsomag, prémiumgazdaság) más ID-t használnak (ez az úgynevezett BIG ID), de az is személyre szabott, a Te gazdaságodra érkezik a megrendelt farmarany vagy a prémiumtagság.
  Képsegédlet :

  [​IMG]


  Egy másik lehetőség: menj be a városba az idegenforgalmi irodába és a "mutasd be a birtokodat a honlapodon" rész alatti szövegdobozban lévő link-ben szerepel az ID. A perjel utáni első taktus az

  http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/0/10/22/12345678_0123456789.jpg

  Ebben az esetben az ID szám 8 jegyű.


  Copyright © 2010-12 - Magyar FARMERAMA csapat


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 11.1.16
  Imi*, iren61, eszterpócsi62 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.