Közlemény Változások a trágyával / vízzel kapcsolatban ( 2015.05.07. )

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 6.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nildia

  Nildia Fórum elő legendája

  Kedves Játékosok!


  Az elmúlt időszakban nagyon sok megbeszélésen, tárgyaláson vagyunk túl, ami a trágyával, illetve a vízzel volt kapcsolatban.
  Most szeretnénk Titeket tájékoztatni az ezzel kapcsolatos változásokról, melyek a holnapi nap folyamán fognak életbe lépni.

  Piaci tulajdonságokban, viselkedésben változás :

  - Csak akkor lehetséges a trágya ajánlat megvásárlása, ha az a játékos rendelkezésére álló trágyadombon elfér. Ha nincs elég hely, hibaüzenetet kapunk.

  -Ha a játékos a piacon lévő ajánlatát törli, akkor is kapunk egy figyelmeztető üzenetet, melyet el kell fogadnunk, csak így történik meg a visszavonás. Amennyiben a trágya nem fér el a tárolónkban, a trágyatároló kapacitásáig kapjuk azt vissza, a fennmaradó rész elvész.

  -A május 14-ig piacról törölt trágya ajánlatokat a változás nem érinti, de a felugró ablakot már akkor is látni fogjuk. De ennek ellenére a trágya teljes mennyiségét megkapjuk, akkor is, ha az nem férne el a tároló mérete miatt.

  -A piacon el nem adott trágya 7 nap után visszakerül a farmra, de csak a tároló kapacitás maximumáig.

  -A piaci értékesítést érintő változás : egy tételben maximum 100 db trágya értékesíthető, az ajánlatok száma a játékos által kitehető ajánlatok számától függ ( 10 illetve 20 ajánlat )

  -A változások életbe lépésekor a játékosok trágyadombján található többlet mennyiség nem kerül eltávolításra, tehát nem fog elveszni.

  Virágkötészetet érintő változás

  A Virágkötészetben történő gyártás megszakításakor ( amely termék trágyafelhasználást igényel ) szintén kapunk majd egy figyelmeztető üzenetet. Ha a megszakításkor visszakapott trágya nem fér el a dombon, a fölösleges mennyiség elveszik, csak a tároló maximum kapacitásáig kapjuk vissza a gyártásra beadott mennyiséget


  Bigpoint Farmerama Team
   
  holdbarát, János1957, Bathilda és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.