Visszajelzés Változó levelek - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 12.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nagyon pontosan le van írva: RÉSZBEN tematikus felhősor. Rá KELL tenni a 2 megnevezett dekort (amik nem +-osak), és egy TETSZŐLEGES harmadikat, ami 2x1-es méretű.
    Tehát: a +-ost egyáltalán nem muszáj rátenni. DE rá lehet akkor is, ha már ellőtted az 5 lehetőséget, amikor a +-al + dolgot ad, és átvált "sima" dekorrá.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ezt a dekort hamar kiteszem majd... kíváncsi vagyok a ládáiban rejtett bónuszokra;)

3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Azért írtam, hogy nem nyekergek, mert tudom, hogy a szédültön lesz az event,de a szupik maradnak. Ennyi gazat simán le lehet tolni hamar, szupival meg csinálom, aztán kész is. :D :D

jutka190226, Timi21a, bactriaanus és 6 más kedveli ezt.
  4. lovardatanya

lovardatanya Fórum mestere

Nem erről beszéltem. Hagyjuk.....

erko63 kedveli ezt.
  5. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Sziasztok!
    Én viszont nyekergek egy kicsit. Már más is írta, hogy nem szereti ide-oda rakosgatni a dolgait egyik helyről a másikra, főleg kb. 2-3 heti sűrűséggel. Az igazi farmokon sem bontják le a pajtát, ólakat, és cserélik ki a szántóföldi veteményessel. Elég lett volna a szántó erre, ahogy a neve is mutatja, de legtöbbször mégis a főfarmra helyezik az eventet. Most meg cseréljem vissza, mert oda mentettem az állatokat, pedig így is lehet cserélgetni őket, pulykát disznóra stb.. Úgy sem fog változni, de akkor is leírtam. Jó rakosgatást!:cry:

6. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

szupival.. hát igen. na, látod ezért is jó a játék, mert én meg azt nem pazarlom, de viszem a gyopárt!;)

jó eventet!:inlove:

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    Lovardatanya NEM a +-os, hanem a SZINTSZORZÓS dekorról írt. Márpedig azt kötelező feltenni a felhőre, ott pedig biztosan nem hat.

8. sutimami57

Azért is jó a farm, mert mindenki úgy játszik, ahogy akar, az a lényeg, hogy élvezze a játékot! Minden megoldás jóóóóó. Nem pazarlom én sem, csak fel használom, ha kel... :D :D Régi gazda vagyok, van tartalék. A gyopárt én is cipelem.

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen egyetértek veled, hogy minden megoldás jó, mindenki a saját lehetőségeihez mérve állítsa fel az eventezési taktikáját.

Okos ötlet, hogy kint hagyod a mamutokat, mivel a fák is adják a felröpit. A szupertrágyával kb én is úgy vagyok, mint Te. Van belőle pár csepp, meg sem fog látszani, ha ezt az eventet lezavarom végig szupizva és legalább gyorsabban fogok végezni. 11600 sóvirágot akár egyetlen ültetéssel is le lehet aratni, kellő számú bónusz mellett. De két aratásból biztosabban, valószínűleg én a két aratást fogom megcélozni:), így kímélem egy picit a PP-t és az egyéb bónuszokat a kockázós eventhez.
    Találtam egy jól áttekinthető képkivágást az event nyereményekről, elhoztam ide, hátha valakinek könnyebb lesz a döntés az eventtel

kapcsolatban: [​IMG]
    Sok sikert és bőséges gesztenyegyűjtést kívánok minden kedves eventezőnek :):D

mókás20, jutka190226, Kincső52 és 11 más kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ez jó kis eventnek ígérkezik, egy nagyon jó felhővel!;)
    Igaz, hogy 44 órás, de 1400xszint TP, 1400xszint BTP, 120 %-os TP bónusz a jutalmazó tárgyakra és +1 tüntető malac, 6 órán keresztül. :)Mindenképpen csinálni fogom.:music:
    A felröppenővel sem lehet probléma, még akkor sem, ha valamennyire visszavesznek a mennyiségéből. Arányaiban nézve 1/4-kell egy területről, mint a mostani Nagy hajsza eventben.
    Nekem a Szédültön Pannival aratva a nemesítet hagyma 157-165 közötti kormot adott, 8,5 óránként. Lehet, hogy nem ezekkel a számokkal kell kalkulálni, de ha a felét adja, akkor is bőven elég felröppenőt tudunk gyűjteni.
    Még egy gondolat, hogy nálam a hagyma kényszermegoldás. Nem az a legjobb növény felröppenő vadászathoz, de a bioimádat, vízimádat, koránérő termés rúnáit aktiválva, szupertrágya nélkül tudom az érésidejét csökkenteni. Sokkal jobb növények vannak, amiknek az érésideje akár 50%-kal is csökkenthető. Ahogy az eventsegédletben ezek részletesen le vannak írva.

Mindenkinek sok sikert, jó játékot kívánok!:inlove:

11. sutimami57

Szia, Gyöngy! Általában én is szupival termelem le az eventes gazakat, de a következő eventre szinte be is pótolják a fák, amit el használtam. Ezért vannak be betonozva... :D :D Nálam biztos több lesz, mint két aratás, de nem baj, estig meg lesz. Spórolok én is a kockázósra, mert oda sok gaz fog kelleni. Jó ez a kis kép, amit hoztál, biztos segít a döntésben, akinek még nincs konkrét terve. Reméljük, nem lesz fenn akadás, egyebek, és hamar végzünk. Neked is sok sikert, és rengeteg gesztenyét kívánok!

12. -gyöngy-581

Szia!
    Megmondom őszintén elkerekedett a szemem első körben ahogy elolvastam, hogy mivel fogsz készülni :), de aztán tovább olvastalak és minden világos lett, köszönöm, hogy megindokoltad. Megyek, megnézem, hogy ezek a bónuszok nálam megvannak-e, bár eléggé messze áll az én eventezési szokásaimhoz ez a módszer, de az ördög nem alszik, hátha jó lesz még valamire. /Ha nincsenek meg a bónuszok folytatom a nemesítést/
    Nálam is így van, csak nálam a tölgyesben vannak a mamutok, ott kevésbé vannak útban.

13. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove:
    Valóban ezért is jó ez a játék... Millió lehetőség van előttünk a haladásra!
    Én pazarolni fogom a zöld cseppet és kergetem a gyopárt is;)

14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Remélem senki nem ért félre, nyitásra most is gyékényt, vagy hortenziát ültetek, még eldöntöm....:)
    A csatni miatt nemesítettem anno a hagymát, így az majdnem fullos. Sajnos, most még nem jutottam el odáig, hogy a hosszabb érésűek nemesítve legyenek és szempont volt, hogy ne kelljen hozzá szupertrágya. Mert, ha azt akarnék használni,akkor már nullázhatnék is;)
    Kifejezetten a felröppenők összeszedése a cél.

Utoljára szerkesztett: 12.9.23
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ha 6 óra alatt elhasználok 100.000 tápot , akkor az +100.000 tüntető malac

A malacka pajtaértéke 11.534 , vagyis akkor ezek szerint +1.153.400.000 pajtaérték 2 naponta .

10 életű virágestéssel közel +11.000.000.000 pajtaérték

16. -Holdfeny-.

:eek:o_O Te képes vagy rá! Kitartást kívánok hozzá;)

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ez csak elmélet volt , nem a tervem . :D

18. -Holdfeny-.

Kicsit sok táp kellett volna:music: De szép elmélet8)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

6 óra alatt kb 250-300ezer tápot tudsz elhasználni...
    De a Te számaidnál maradva:
    A 100ezer tápod az 300ezer margaréta és 200ezer csipkebogyó.
    Na ezt szorozd be tízzel.
    Meg pontosítsd a számaid, és gyártsd le a tápot.
    Szóval ez nagyon elméleti... :)
    Ha terv akkor igen hosszútávú...

20. -gyöngy-581

Ha ezzel a reményeddel rám célzol, akkor írom, hogy nem, nem értettelek félre. Pontosan ellentétesen működünk nemesítés ügyben, de ez nem gond, értem én :D
    Nálam elsősorban a szupertrágya imádat volt a cél, ha azt gyorsan elértem, már ott is hagytam a nemesítést, ezért vagyok most is bizonytalan abban, hogy milyen bónuszaim vannak meg, de ez viszonylag könnyem ellenőrizhető:). Viszont most abbahagyom, mert kikapunk és kidobnak bennünket innét a növénynemesítőbexD

mókás20, bactriaanus, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.