Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by Dolphin, Dec 3, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

This poll will close on May 9, 2028 at 9:58 AM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó ilyent olvasni:inlove:
    Nos nem lehet mindenki szerencsés... :p ÉN sem vagyok az:D

PaySkin and ádám1014 like this.
  2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

PalMa, Swartsch and -ágianyu33- like this.
  3. Luminary

Szia!

Név és ID szám nélkül nem tudok a kérdésedre válaszolni, sem ellenőrizni, illetve továbbítani, ha szükséges.
    Köszönöm, ha pótolod a hiányzó adatokat.

4. mandlog

mandlog Junior szaki

Alpesi megrendelöket kellet volna teljesiteni 4 et
    Cseréltem ujból ezt adta vissza de sajnos akkor ezt el usztam? mert
    itt kell befejeznem?
    mandlog id: 22798671

5. Luminary

Szia!

A Gyopár 11. szintjén vagy, tehát kaphatsz feladatot gyopárra. Ahogy már korábban is teljesítettél egyet.
    Egy megrendelő minden kérését kell teljesítened. Van bőven időd a feladat végrehajtására.
    Sok sikert!

-ágianyu33- likes this.
  6. mandlog

mandlog Junior szaki

Azért cserélgetem ,mert én evvel nem akarok foglalkozni, és ugyan azt adja vissza
    vagyis nem eggyel kevesebb megrendeléast
    Na és a virág koszorut hot tudok kapni?
    igaz én hiába olvasgatom a gyopárt nem értem az az egész rendszerét.
    Akkor ezt most már semmilyen formába nem megy igy ujból kezdhtném az elsövel
    inkább hagyom az egész gyopárt, meg ezt a mesterkurzt,
    Üdv: mandlog 22798671

7. PaySkin

PaySkin Fórum veteránja

Sziasztok!

"A bizonyos projektfeladatokon kívül, az összes projekt feladatra érvényes, hogy teliholdas kellékeket csak a teliholdas event ideje alatt kérhet a rendszer."

Nem szőrszálhasogató szeretnék lenni, de ezt meddig kérheti? Teszem azt 2 óra múlva bezár a teliholdas és kér 4 vigyorit, ami 11 órás, az teljesíthetetlen a legtöbb játékos számára (mondjuk ez más állatra is igaz lehet). Ha már nincs cserelehetőség, lehet kérni erre plusz cserét ilyenkor?

-ágianyu33- likes this.
  8. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Utánakérdezek.

Nem vagy az. Kedvesen megírtad, hogy érdeklődsz és teljesen jogos a kérdés. Remélhetőleg még ma megérkezik a hivatalos válasz.

9. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

1. Az I. szintet teljesitettem, hogyan tudpk a 2. szintre lépni, nem találok erre utalást. Köszönöm a segitséget.

10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Akkor tudsz majd a 2-es szintre lépni, és teljesiteni az ottani feladatot, ha az 1-nél lejárt az idő. Az ablak jobb oldalán ott az óra és mutatja mennyi idő múlva lesz elérhető a 2-es szint.

Sziszi1950 likes this.
  11. PaySkin

PaySkin Fórum veteránja

Szia!

A jobb felső sarokban mutatja az óra, mennyi időd van még vissza, azt meg kell várni, majd fog indulni egy 30 órás visszaszámlálás, az idő alatt kell elindítani a második kurzust. Ha nem teszed, elölről kell kezdeni.

12. Juliska58

Juliska58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Miért kapok Gyopáros feladatokat a mesterkurzusban? NEM játszom vele, egyszer kipróbáltam, de nem tetszett. Lecseréltem a feladatot, de szinte ugyan azt kaptam vissza. Nem lehet megszabadulni a Gyopártól??? Köszönöm, és elnézést az indulatos hangvételért. JUliska58 ID 27186790

R3TRO and apumbiapa like this.
  13. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

Ha már egszer elindítottad a gyopárt akkor a rendszer mindig kérhet onnan is feladatot. Sajnálom de jelen állás szerint nem szüntethető meg a gyopáros terület. Az hogy nem játszol azon a területen az a te döntésed.:)

macimami1958 likes this.
  14. Juliska58

Juliska58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, de nem győzött meg. Talán nagyobb figyelmet fordíthatnának a játék készítői a felhasználókra.

R3TRO likes this.
  15. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

köszönöm

16. Pusztavacs

Pusztavacs Utánpótlás-írogató

Szia!
    A projekt 8 papagájtollat kért a Zuhatagok szigetéről. Az egyik füvészkertben 8 db. papagájtollfát arattam le, így bőven teljesítettem a feladatot, de nem fogadta el. Miért?
    ID:9962564

17. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Szia. Valahol olvastam, hogy csak az ólak aratását fogadja el.

Swartsch, Luminary and macimami1958 like this.
  18. csipetke01

csipetke01 Törekvő

Sziasztok! Én is buktam a mesterkurzus utolsó feladatát, mert alpesi feladatot kaptam, és a csere is azt hozott. Valahol olvastam,hogy az alpesi feladatokat kiszedik a rendszerből. A mostani feladatokat meg buktam én is

19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Valóban az ilyen kérés a terményes ólakra vonatkozik. Tehát sem a kecsketejfa, sem a tehéntej fa, sem a tojásfa, sem a papagájtollfa, sőt még a japán akác (terménye a méz), mind fa, tehát nem terményes ól. Igy annak terményeit nem fogadja el a rendszer.

smoldering, Luminary and macimami1958 like this.
  20. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia!
    Nem szeretem a városi projektekben, hogy egyre több gyopáros feladatot kér (a mai napon a 4 feladatból 3 gyopáros volt!). Én valamikor kipróbáltam a gyopárt, de nem tetszett, és nem játszom vele. Ha néha jönne egy-egy gyopáros feladat, azt megérteném, de nem tudom miért erőltetik ennyire (szerintem sok-sok játékos van hasonló helyzetben - és velem együtt utálja a gyopárt)! Ja, és ez a mesterkurzusos változtatás már tényleg minősíthetetlen (egyáltalán minek-kinek kellett???)!
    Üdv. cirmi54
    ID: 13455264