Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó ilyent olvasni:inlove:
    Nos nem lehet mindenki szerencsés... :p ÉN sem vagyok az:D

PaySkin és ádám1014 kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

PalMa, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Luminary

Szia!

Név és ID szám nélkül nem tudok a kérdésedre válaszolni, sem ellenőrizni, illetve továbbítani, ha szükséges.
    Köszönöm, ha pótolod a hiányzó adatokat.

4. mandlog

mandlog Junior szaki

Alpesi megrendelöket kellet volna teljesiteni 4 et
    Cseréltem ujból ezt adta vissza de sajnos akkor ezt el usztam? mert
    itt kell befejeznem?
    mandlog id: 22798671

5. Luminary

Szia!

A Gyopár 11. szintjén vagy, tehát kaphatsz feladatot gyopárra. Ahogy már korábban is teljesítettél egyet.
    Egy megrendelő minden kérését kell teljesítened. Van bőven időd a feladat végrehajtására.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. mandlog

mandlog Junior szaki

Azért cserélgetem ,mert én evvel nem akarok foglalkozni, és ugyan azt adja vissza
    vagyis nem eggyel kevesebb megrendeléast
    Na és a virág koszorut hot tudok kapni?
    igaz én hiába olvasgatom a gyopárt nem értem az az egész rendszerét.
    Akkor ezt most már semmilyen formába nem megy igy ujból kezdhtném az elsövel
    inkább hagyom az egész gyopárt, meg ezt a mesterkurzt,
    Üdv: mandlog 22798671

7. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

"A bizonyos projektfeladatokon kívül, az összes projekt feladatra érvényes, hogy teliholdas kellékeket csak a teliholdas event ideje alatt kérhet a rendszer."

Nem szőrszálhasogató szeretnék lenni, de ezt meddig kérheti? Teszem azt 2 óra múlva bezár a teliholdas és kér 4 vigyorit, ami 11 órás, az teljesíthetetlen a legtöbb játékos számára (mondjuk ez más állatra is igaz lehet). Ha már nincs cserelehetőség, lehet kérni erre plusz cserét ilyenkor?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Utánakérdezek.

Nem vagy az. Kedvesen megírtad, hogy érdeklődsz és teljesen jogos a kérdés. Remélhetőleg még ma megérkezik a hivatalos válasz.

vihence, -gyöngy-581, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  9. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

1. Az I. szintet teljesitettem, hogyan tudpk a 2. szintre lépni, nem találok erre utalást. Köszönöm a segitséget.

10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Akkor tudsz majd a 2-es szintre lépni, és teljesiteni az ottani feladatot, ha az 1-nél lejárt az idő. Az ablak jobb oldalán ott az óra és mutatja mennyi idő múlva lesz elérhető a 2-es szint.

Sziszi1950 kedveli ezt.
  11. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

A jobb felső sarokban mutatja az óra, mennyi időd van még vissza, azt meg kell várni, majd fog indulni egy 30 órás visszaszámlálás, az idő alatt kell elindítani a második kurzust. Ha nem teszed, elölről kell kezdeni.

12. Juliska58

Juliska58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Miért kapok Gyopáros feladatokat a mesterkurzusban? NEM játszom vele, egyszer kipróbáltam, de nem tetszett. Lecseréltem a feladatot, de szinte ugyan azt kaptam vissza. Nem lehet megszabadulni a Gyopártól??? Köszönöm, és elnézést az indulatos hangvételért. JUliska58 ID 27186790

R3TRO és apumbiapa kedveli ezt.
  13. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Ha már egszer elindítottad a gyopárt akkor a rendszer mindig kérhet onnan is feladatot. Sajnálom de jelen állás szerint nem szüntethető meg a gyopáros terület. Az hogy nem játszol azon a területen az a te döntésed.:)

macimami1958 kedveli ezt.
  14. Juliska58

Juliska58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, de nem győzött meg. Talán nagyobb figyelmet fordíthatnának a játék készítői a felhasználókra.

R3TRO kedveli ezt.
  15. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

köszönöm

16. Pusztavacs

Pusztavacs Utánpótlás-írogató

Szia!
    A projekt 8 papagájtollat kért a Zuhatagok szigetéről. Az egyik füvészkertben 8 db. papagájtollfát arattam le, így bőven teljesítettem a feladatot, de nem fogadta el. Miért?
    ID:9962564

17. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia. Valahol olvastam, hogy csak az ólak aratását fogadja el.

Swartsch, Luminary és macimami1958 kedveli ezt.
  18. csipetke01

csipetke01 Törekvő

Sziasztok! Én is buktam a mesterkurzus utolsó feladatát, mert alpesi feladatot kaptam, és a csere is azt hozott. Valahol olvastam,hogy az alpesi feladatokat kiszedik a rendszerből. A mostani feladatokat meg buktam én is

19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Valóban az ilyen kérés a terményes ólakra vonatkozik. Tehát sem a kecsketejfa, sem a tehéntej fa, sem a tojásfa, sem a papagájtollfa, sőt még a japán akác (terménye a méz), mind fa, tehát nem terményes ól. Igy annak terményeit nem fogadja el a rendszer.

smoldering, Luminary és macimami1958 kedveli ezt.
  20. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia!
    Nem szeretem a városi projektekben, hogy egyre több gyopáros feladatot kér (a mai napon a 4 feladatból 3 gyopáros volt!). Én valamikor kipróbáltam a gyopárt, de nem tetszett, és nem játszom vele. Ha néha jönne egy-egy gyopáros feladat, azt megérteném, de nem tudom miért erőltetik ennyire (szerintem sok-sok játékos van hasonló helyzetben - és velem együtt utálja a gyopárt)! Ja, és ez a mesterkurzusos változtatás már tényleg minősíthetetlen (egyáltalán minek-kinek kellett???)!
    Üdv. cirmi54
    ID: 13455264

macimami1958, Csabigazda, Mica67 és 3 más kedveli ezt.