Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. tyúkól1017

tyúkól1017 Haladó

Szia! A pontos szöveg: "Használj 32 szupertrágyát itt: ültetvény." Alatta a zöld csíkban 31/32. Ez volt amikor elkezdtem, azután is hogy rátettem még egyet, ill. most is órákkal később, viszont a növény már beérett és learadtam.
    Jutalomláda: itt egy kicsit megzavarodtam, konkrétan melyik az a jutalomláda? ami ki van helyezve vagy a raktáramban van még?
    ID: 38443950 tyúkól017

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Bármilyen ládát nyithatsz, ami még a menüdben (Láda ikon alatt) van. Ládát kihelyezni területre nem tudsz.

Itt a linken megnézheted, hol érhetjük el a ládáinkat: https://board-hu.farmerama.com/threads/tájékoztató-az-eltűnt-ládákkal-farmmunkás-kuponokkal-és-barkácscuccokkal-kapcsolatban.28095/

A Szupertrágyás problémádat elviszem ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szives türelmedet kérem. :)

Sylja kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Már párszor nekiálltam a projekteknek, a leghosszabb sorozatom 8 hét, aztán ismét lenullázódott.
    Matricám nincs így sem, és már nem is lesz, mert egyszerűen nem éri meg a fáradtságot és az állandó pakolást.
    Eddig is bosszantó volt a folytonosan felbukkanó ablak, hátha majd így már nyugodtabban zárom be.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A 17. hétnél tartok... matricám még nincs... :wuerg:
    Itt nem bánnám ha egyszer csak nem számolna tovább...;)

5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

Fogalmam sincs, hogy mi kell ahhoz, hogy megkapjuk a matricát és nem is találtam erről semmit.
    A mesterkurzus sem éri meg, ott is többet adunk, mint kapunk.
    Próbálkoztam mindkettővel már az elejétől, de így, ebben a formában nekem nem kell.
    Üres és lapos továbbra is a játék, a csalót még mindig játékban tartják és ha a farmos frissítés is csak egy új állat ólja és egy neon terményes lesz, az sem hoz nagy izgalmat.
    Már rengeteg az új állat, amivel nem nulláztam, de jó is ez így, tele vagyok party pörgetéssel.
    Kár, hogy nem lehet visszaváltani.

Utoljára szerkesztett: 18.7.26
    GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés.
    A játék naplója szerint csak 31 szupertrágyát használtál, amikor egyesével szórtad ki - 2026-07-18-án (tegnap) 10:45:41 -kor.
    Ezt követően 2026-07-18-án, 17:20:39 - kor munkásokkal 43 szupertrágyát használtál, Majd ismételten kiszórtál 44 szupertrágyát, munkásokkal 2026-07-18-án, 23:00:31 - kor.
    A játék naplója szerint a Mesterkurzus feladata 2026-07-18-án, 23:07:20-kor teljesült, akkor fogadta el a 32 szupertrágya felhasználást.

Sajnos, mivel nincs naplózva, azt nem látjuk, mely területeken történtek a kiszórások.
    Talán eleinte nem az Ültetvényen.

Itt vannak a játék területei, segítségül: https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10943/page-4517#post-1481142

Az saját tapasztalat, hogy érdemes 1-2 -vel többet tenni, ha manuálisan csináljuk - de, lehet, hogy csak elszámoltam. Ezt nehéz követni, mert pillanatnyi zavar az erőben (a neten) és már kevesebbet listáz, mint ahogy mi számolunk.

Kérlek, legközelebb, ha problémád, kérdésed támad (főleg, ha ellenőrzésgyanús), valamelyik Segítségkérő topikba írj, a Fórum főoldalának közepe táján, mert a Csevegők nem alkalmasak segítségnyújtásra.

Köszönjük a türelmedet. :)

7. ZitaGAZDA03

ZitaGAZDA03 Járnitanuló

Sziasztok!

Másodszor kér olyat a városi projekt, hogy Trágyázz 2 alpesi fát. Tegnap cseréltem, ma inkább kérdezek :)
    Köszönöm előre is a segítséget!

8. -Holdfeny-.

Szia
    Szórj gyorsítót a gyopáros fára.... én nem instafát használtam

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  9. ZitaGAZDA03

ZitaGAZDA03 Járnitanuló

Köszönöm szépen!
    Az volt a baj, hogy automatával csináltam, úgy nem fogadta el, csak manuálisan.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Üdv. mindenkinek!

A mai kérés a mesterkurzuson, hogy x. termést arassak le az esőerdőben. Ez komoly? Hiszen ott ültetem az event gazokat! Ez már visszatérő dolog, hogy onnan kér valamit, ahol folyik az event.

Supernagyi50

cicimsincs kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

óóó igen.. csak kézi vezerléssel működik:music:

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szia
    Pár kockán megoldható;)

13. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Segítséget szeretnék kérni " Készíts ólat vagy ólfejlesztést" Ez mit jelent? Próbáltam ólat, ólfejlesztést kitenni, vásárolni, de nem számolja el. Mit kell tennem?

14. agikka

agikka Törekvő

Szerintem a mühelyben kell készíteni

15. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

azt is próbáltam, de nem számolta el

16. 435345

435345 Junior szaki

Szia!
    Ma reggel ugyan ez a kérés jelent meg nálam. A műhelyben készített sárgya tyúk ólat elogadta.
    Sok szerencsét.

17. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Köszi, azt nekem is elfogadta, az alap műhelyes ólat viszont nem. Fogalmazhatnának egyértelműen.

18. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Sziasztok! Tudja valaki, hogy mi az a szörnyera majommaszk? Az ültetvényen kell 47 tétel a szörnyera majommaszkból.

19. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Bahás növény , ültetni kell:)

Utoljára szerkesztett: 26.7.26
    varga1234, GA-BI-O-Farm és szenga6565 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Ilyen sem volt még...
    Kb 5 órája indítotam a mester kurzust.. csere nélkül végeztem vele:D
    81 óra pihenés:inlove:

macimami1958, Kuzdern, TRico97 és 2 más kedveli ezt.