Visszajelzés Végtelenül éhes Padlizsán - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 11.10.25, 21:12.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Végtelenül éhes Padlizsán

Az event kezdete várhatóan: 2025. március 13. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. március 19. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, karakter etetős
    Eventnövény: Virágzó mágiatankönyv
    Az event felröppenője: Popcorn
    Malomtermék: Rémkukorica

Különleges kellékek: nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Teliholdas farmon és a Gombaerdőn zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Teliholdas farmon és a Gombaerdőn megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

2. Ableotory

Sziasztok!

Meglepő event érkezik.
    A nyereménylista nem elírás. Mamutfák és piccoló.

Többször is teszteltünk. Sajnos a mamutfák gyatrán érkeznek. Volt amikor 150-250-300 db etetés követően kaptunk, de volt olyan alkalom is amikor 500 vagy 500+ után. Szerencsefüggő.

A piccolónál más a helyzet: kb. 1-3 db érkezik 100 etetésből. Az 1 db szinte szinte borítékolható, a 2 db közepes eséllyel, a 3 db ritkán (100 etetésre vetítve). Az hogy 69 db etetésből érkezik-e piccoló szintén szerencse függő, de átlagosan kaptunk 1 db-ot.

Ne feledjétek: ez tesztszerveren volt így.

Sikeres eventet kívánunk Mindenkinek!

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nagyon jó event érkezik;) Érdemes lesz halálra etetni a kis figurákat... - bár pont alap mamutra nincs szükségem de játszani jó;)

tompaker, Mica67, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  4. Zaranoff

Zaranoff Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Felőlem éhen hal.

Ms.AbyZu, a1a4, kicsikabóca és 7 más kedveli ezt.
  5. mucus253

mucus253 Járnitanuló

Felőlem is, úgy látszik még mindíg van lejjebb.

a1a4, Cincilke, apcimama és 5 más kedveli ezt.
  6. Anditabandita12

Anditabandita12 Junior szaki

Sziasztok! Nekem sajnos a Gombaerdőben csak az első terület van feloldva. Néztem a segédletet, a földterületek hozamtáblázatát, de nem találom a választ arra hogy mennyi területem van igy, és nem tudok addig számolni sem. A célom nem az lenne hogy végig vigyem az eventet, de Okosfüles laborfejlesztései kellenének. Illetve azt sem találtam hogy mikor nyílik ki a teliholdas terület. Az eventtel egy időben, esetleg már délelőtt 10-kor? Köszi ha valaki válaszol.

Ms.AbyZu, Liliom44 és sutimami57 kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nos ez kimarad. Megcsinálom a tenyésztőst és lesz egy hét nyugalom.
    300 órás felhő nem kell. A kalapban sok minden van, így kicsi az esély a mamutra, mert az jó lenne, de hova is tenném. Piccolo nem kell, mert semmi jó nem jön belőle, vagy csak ritkán. Már ki sem nyitom őket.
    Ami mamutom van elég szépen hoz, meg jön innen onnan is, szóval nem foglalkozom a szerencsével.
    Ha belépek holdazok, de végülis amennyit nyitva van számomra nem mérvadó.
    Jó eventezést aki szórakozik vele. Van nekem elég karakterem akit etethetek :)

sosoump, tina07141983, Ms.AbyZu és 14 más kedveli ezt.
  8. Ableotory

Szia!
    Sorban érkeznek a hírek a mai nap folyamán, türelmedet kérjük.
    Minden kikerül a maga idejében.

9. szaki1979

szaki1979 Haladó

Én szeretném ha az eventnövény megmaradna véglegesen a telihold területen..

10. Ableotory

Itt találsz egy képet, amin látható hogy mennyi földterület helyezhető ki a különböző területrészekre a gombaerdőben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-event-és-gombaerdőhöz-új-feladat.15738/#post-777542

11. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    No a felhő 300 órás, ezt túlzásnak tartom, pedig akár jó is lehetne ez az event.

12. ildi11

ildi11 Járnitanuló

Szi asztok. Most akkor a Telihodason egyszerre kettö event megy? Vagyis event piussz a fejlesztés? Koszonom!

szellorozsa és sutimami57 kedveli ezt.
  13. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Az event jó,tetszik.Egy óriási probléma viszont van.Vagy csinálom az eventet és "halálra" etetem a karaktert,(ahogy írtad)Vagy termelem az új növényt és Jacknél kiváltok pár új csubakra barlangot.

14. Ableotory

Szia!
    Igen.

Kukackukac, HéricsBáró és ildi11 kedveli ezt.
  15. ildi11

ildi11 Járnitanuló

Köszi

16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Hááááát....khm. 300 órás lezárás? Vajon miért? Na mindegy. Arra jó lesz az event, hogy a teliholdas nyitva lesz egy hétig, és ami kell azt letudom termelni, és kitudom váltani Jacknél ami nincs még. Meg persze az új növénnyel a csubakra barlangot.
    Az pedig, hogy csinálom-e az evenetet, még meggondolom.

Judit613, tina07141983, Ms.AbyZu és 8 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen igazad van. Én úgy gondolom a "halára etetés" nálam nem fog működni. Megcsinálom gyorsítva az eventet, aztán jöhet az új gazdaköri és a tartalombővítés.

Ha jól számoltam akkor:

A felhőig (60.): 18 900 gazra, 660 felröpire van szükségem. Ha a 2. Piccoloig viszem (69): 21 735 e-gaz és 759 felröpi kell

PS: Szerk. oka: A lépések számát írtam be a félreértések elkerülése miatt.

Utoljára szerkesztett: 12.3.25
  18. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Ez a mamutfa óriási húzás és a moderátorok tesztjei alapján kb. 0% az esély a megszerzésére.
    A piccoló lassan már tényleg szót sem érdemel.
    De legalább elmondhatják magukról a kiagyalók, hogy rajtuk nem múlt semmi.
    Köszönjük szépen.

8nyuszika, tina07141983, Ms.AbyZu és 14 más kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Lehet, hogy hosszú az event, az is lehet sokatoknak rengeteg a mamutja és még az is lehet nem dobálja majd csak úgy a dolgot, DE! Akiknek nincs és rendszeresen eventeznek ez egy zseni lehetőség. Sajnos nincs komfort, de a mennyiségek nem olyan veszélyesek. Így erősen gondolkodom azon, hogy a ritkán használt bónuszaim közül felhasználok párat.
    Olvastam a gyetra számokat, viszont még mindig több az esély arra mintha nem lenne berakva. Mellesleg a piccolók még mindig irgalmatlanul szükségesek az ÉN! játékomhoz. Így ha másért nem ezért muszáj lesz termelnem. 1,5 napra elég egy aktivált bónusz meghosszabbítva. Szupetrágyával 1 órára tudom, húzni az aratásokat. Kérdés a matekban van, mind a két terület 202db kiskockából áll (?). Hat rá a sima növénytermesztési bónusz? mert akkor 2x100 bónusszal gondolkodnék és mellé tennék még jackeket (2db), így ha minden igaz jönne egy 2x2 kockáról 19db?
    Esetleg itt célszerűbb 1x1 termelni? Spórolnék a sztrágyával ha lehet. Súgnátok nekem tapasztaltabbak, hogyan is csinálnátok, ha ilyenre adnátok a fejeteket?

lovardatanya, hóóvirág, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  20. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Ugyanígy gondolom én is és azt fogom csinálni,amit írtál.

lovardatanya, genka53, zoldert és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.