Visszajelzés Végtelenül éhes Padlizsán - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 11.10.25, 21:12.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!

36 etetésből egy sem...:music:No de majd ez után:p vagy nem....:D

**jeje**, Arrah és Kuzdern kedveli ezt.
  2. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Többen írtátok, hogy a Tölgyesen csak mamutok vannak és valakinél a pajtában csücsülnek.
    Ezt a mennyiséget akkor a vonatozással sikerült összeszedni? Vagy különböző vásárlásokkal?
    Jelenleg 6db mamutom van, abból 2 db gazdaköriből (a 3. beszerzés alatt).
    4 éve játszom és ennél többet nem sikerült szereznem.
    Most akkor vagy én nem csinálok jól valamit vagy valóban sokkal kevesebb a lehetőség a hozzájutáshoz.
    Látom, hogy vannak akiknek már sikerült az etetések alkalmával nyernie mamutokat, abban bízom talán a szerencse ezúttal engem sem kerül majd el.:)

PZoli64, **jeje**, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! A helyzet jelentésemet hozom. Gratulálok a szerencsés gazdáknak, magamnak nem. 24 etetésem volt, semmi érdemlegeset nem kaptam. Sem picc, sem mammutfa. De legalább az összes pinkit, és csatnit nekem adta ez a szörny. Nem tudom értékelni...... Meg nem vagyok lepve, mert 150 party csak 1 db plusz egyes bónuszt adott. Szóval, ez nálam egyes, de meg ígértem neki, ha változtat a hozzá állásán, akkor én is változtatok. Szerintem nem fog.......

PZoli64, **jeje**, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Csak a vonatozással lehetett nagyon sokat szerezni, utána már csak eventekből és gazdaköriből. Tehát igen, akinek sok van, annak a vonatozásból van.

PZoli64, **jeje**, mermeze50 és 11 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    34 etetésen vagyok túl. 3-szor kaptam pinkiet, vagy rózsaszín csodát elfelejtettem az új nevét :oops:xD, kétszer piccolot, sok titokólat, és -fát tp-t, PP-t, de mamutfát nem láttam.
    A nagy részét igen a vonatozásokkal hoztam össze, eventnyeremények is voltak benne, szuperszomszédtól is kaptam egy-két fát, a mamutos banki ajánlat nálam soha sem jelent meg ezt máig sérelmezem is...
    Tehát a legkevesebbet vásárlással szedtem össze, minden darabért keményen megdolgoztam a vonaton vagy az eventekben.

PZoli64, **jeje**, jófarmerlány és 11 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sőt , én még az elején , vissza is dobáltam a mamutfákat a vonatra :D
    Annyira komolyan írom ezt , mint amikor leírtam anno , amikor megtettem . xD

Azt az írást nem találom , de ha megtalálnám , nem tudnám , milyen szavakkal illetném magamat :cry:xD

**jeje**, Arrah, vihence és 4 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

sziasztok
    Nem találom az új növényt, állatot. Már 3x nézem végig a listát. Hogy miért nem lehet rátenni valami jelölést. Ez most villoghatna, mint salamon ..... :DCsak akkor villogtatnak, ha nme kell :D
    megvan a csubakka :DDDD
    Azt hiszem fáradt vagyok, pedig ma még nem is farmoltam :)

8. kukori80

Szia, a növény ott van a táblán, csak alulra került, ott keresd. Egyébként jó, hogy nem rakták felülre, mert páran biztos, hogy azt ültettek volna az eventes helyett. A Csupakabrát ki kell váltani Jack-nál, de ahhoz kell az új növény. Hajrááá.

PZoli64, **jeje**, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  9. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

Szia, ennyi pörgetés meg bónuszokkal nem próbáltad ki a vámpírparadicsomot hogy hogy adná a felröpit véletlen? :)

**jeje** és TRico97 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!
    Amennyiben lehetséges maradjunk a topik témájánál, a múltbeli mamutfák beszerzéséről, Fagőzös tapasztalatokról - amennyiben lehetséges - csevegjetek a kötetlen csevegős topikokban vagy a Fejlődési taktika topikban.
    Itt maradjunk a Karakteretetős event témájánál.
    Köszönjük, ha nem offoljátok szét a topikot.

**jeje**, Arrah, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Vagy a 3,5órás mályvacukorfákkal :D:inlove:

**jeje** és sutimami57 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az eventhez kapcsolódó növény a teliholdas vetőtáblán az első.
    A teliholdas újdonságokkal érkezett új növényből 10 db-ot kaptunk, így talán a legkönnyebb megtalálnod a vetőtáblán. Itt tallod az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teliholdas-világ-újdonságok-2025-március.26092/
    Az event csevegő nem segítségkérő topik, kérlek, a jövőben figyelj erre, főleg, ha nem is az eventhez kapcsolódik a kérdésed.
    Szia,
    ez csak abban az esetben igaz, ha érési idő szerint van sorba rendezve a vetőtáblája.

PZoli64, **jeje**, nagymami2 és 5 más kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Kipróbáltam, 0 db felröppenőt adott. :cry:

koricsabi, **jeje**, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  14. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

SzarkofágfaXXL jobb időbe és TPbe is..:D

Elég szomorú, holnap én is nullázok meg pörgetek pár ezret... bíztam benne hogy jo tp mellett a paradicsom is dobálni fogja a felröpiket.

**jeje**, TRico97 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia, köszönöm. De örülök neki, hogy így van beállítva, mert így nem lett katyvasz a növényekkel.:)

**jeje**, Sali~*.* és sutimami57 kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Na , az is jó :inlove:

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Drakula papagáj ehetne ezt Éhes tölgy helyett. Nem maradna éhes. :D

PZoli64, **jeje**, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

10 perc múlva aratom ismét a 12 órás terror-növényt.
    Az arany rekeszbe betettem az esernyőt (20 % esély, hogy több felröpi érkezzen).
    Eddig a 2 területről 82 db. volt a legtöbb.
    Kíváncsian várom az eredménytxD

Összesen 105 db. popcorn érkezett! 53-52 db. Hasznos az esernyő!!;)

Utoljára szerkesztett: 13.3.25
    PZoli64, **jeje**, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

A Drakula papagáj ehetne FA-fát is. :D Te meg tépnéd a hajadat. :D Akkor éhen maradna.:D
    Jó lenne, ha elmennél egy orvoshoz, mert a kacska kezeddel megint félrenyomtál. :D Nem szeretem a bájitalt. :D

koricsabi, **jeje**, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Írd meg légyszi, hogy mennyit kaptál, kíváncsi vagyok rá. Már nálam is az érik az egyik területen a másikon tápnövény (sárkánykontyvirág).PS: most jutott az eszembe, hogy a Rackó tortáját nem aktíváltam aratás előtt :D, de a hatóidejére már nem emlékszem..

[​IMG]Rackó szülinapi tortábanNagyobb esély különleges tárgy felröppenésére a farmos területeken+5%12:00

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.