Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sokan így tervezzük;)

Kuzdern, DevilMókus és ruglikata kedveli ezt.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Lassan haladok ,nagyon lassan. 10 beadásom van, az biztos én éjjel aludni fogok jutok ameddig jutok.

3. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

14+4 az állás, de látom, hogy a jobb oldalon megfog majd a 30as sor, a maté 8)

így hát inkább kényelmesen haladgatok majd, nem lesz Zeitdruck, ahogy német kollégám mondaná ;)

ildiko44 és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm, meg is vettem, további szép napot :)

Döbi65 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    29 feltört kókuszdió felröpi :inlove:
    Most megnézem mennyit ad 1x1 - be :p

Kuzdern kedveli ezt.
  6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nekem ennyi jött1x1-be.

Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Szia
    Nekem meg úgy , ahogy az eventismertetőben el van rendezve a terület :p

Kuzdern, zit67, tandem6 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Akárhogy nézem a strandbárnak csak a gazdaköri 2 fejlesztését látom. Valami elkerülte a figyelmem? Nem látom a nyereményekbe.

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kosárba keresd;) Ott is a legdrágábba:wuerg:

Kuzdern, k.a.t.i, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Azért nem látod,mert nincs is, megvásárolható,a legnagyobb kosár adja.

Kuzdern és k.a.t.i kedveli ezt.
  11. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Érzésem szerint 1x1-ben sem fog többet adni. De szerintem a felröpi így is bőven a szükséges felett jön, nem érdemes ezzel vacakolni. Viszont azon gondolkodom, az rendszer által adott 5-5 maggal érdemes-e.
    El bizony. Az óriás kosárban keresd.

Kuzdern, k.a.t.i, Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Szia
    Majd este 7 körül meglátom , hogy mennyi az annyi :p

Kuzdern, Melan és Sanyat kedveli ezt.
  13. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

nagyon köszönöm

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Én jelentem játszom a rendszer magokkal, csak nem egyszerű, mert a feladatba nem engedi beadni, csak a pontos mennyiséget, úgyhogy a malom termékkel és a gazdakörivel szórakozok ha jól jön ki.

Na raszoltam, épp most adott pár perc után 5 magot:D

genka53, Kuzdern, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  15. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Ez nem egy haladós feladat. Bal oldal 6, jobb 4, összesen 10 beadás, egy nap már eltelt. Kétséges, hogy akár a feliig is eljutok. Már kezdem unni ezeket a félig kész eventeket.

Bonzó1945, borichris és Kuzdern kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Dettó én is belekaptam a gazdaköribe ezen az alapon és a 4-ig jutottam , Banánból volt 2000 ( el is adatm belőle vagy 3milláért) de a koralfánál sokáig időztem majd arra jutottam hogy az az 500000 csp amiért eladnám nem gond így leadva.:sleepy: Nyertem 5 magot...:pGyanítom hogy nem kötöttem jó üzletet...:music:o_O

Kuzdern, szemike50 és tandem6 kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! 5 mag ennyiért nem buli.:)

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Az alap Strandfa rendben a feladatoktól. Viszont a fejlesztéseket (1-2) a Gazdaköri 4 és 6 feladata adja. A 3-dik pedig vásárlással.:(Most ez rendben is lenne,ha már a vásárlásra így akar BP rávenni.:cry:
    A gond viszont ott lesz ezenkívül,hogy a Gazdaköribe kér be az új fákból 100-as nagyságrendű db számot. No,de viszont az új fákat nem adja,így olyan terméseket sem tudunk Mi beadni.:cry:

Bonzó1945, Kuzdern és szemike50 kedveli ezt.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem erről van szó, amikor a rendszer által adott magot említjük. Ha lenullázod a magokat akkor a rendszer bizonyos idő után ad 5 db magot, hogy tudd felszaporitani, valahol ez ugye ingyen mag. Amit csináltam, az az, hogy elültettem a magokat a földbe, tehát érnek a növények, ami maradt azt bekevertem malomban, és így maradt 8 db mag, azt beadtam a gazdakörbe, maradt nulla, pár perc múlva kaptam 5 magot. Olyan mintha arattam volna 5 db palacsintát:D

osztrak12, bettykati83, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát könnyen lehet. :pEgyenlőre rá álltam a hosszú növényre mert elég elfoglaltak a napjaim, és majd hétvégén gondoltam a rövideket.. Na most a virágos eventnél is kimaradt egy nap de azt be tudtam hozni. Itt aligha.o_O Márpedig ha jó idő lesz megyünk a szabadba.. Meg se merem nézni az időjárást:oops:;):p

ildiko44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.