Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen értem ugyanarról beszélünk.( a kezdő oldalon ez volt az első hozzászólásom amiben erre hívtam fel a figyelmet.)Nem a feladat 5db pluszára gondoltam az ráért volna.
    Ma 3 db hosszú aratással a "reggelivel együtt" bal 10, jobb 14 .feladatnál tartok. Rövid ültetve ( a hosszút már nem várnám meg)a maradék 2db gazdaköribe beadva 5 db jóváírás bezsebelve. ;)A jobboldalt ha 2szer 2 malom termékeket leadjuk jól lehet ugrani.o_O:p

Utoljára szerkesztett: 4.4.19
    Melan, osztrak12, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

1x1 -en a Prizmabogyó növény aratás : 25 db Feltört kókusz .:p

Kevesebbet kaptam :cry:

Melan, osztrak12, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Igen, arra is kíváncsi lettem volna, hogy részben be lehet-e adni a növényeket, csak épp nem kérdeztem meg. ;) Köszi. Én még nem adtam be sehova, és egyelőre a gazdakörit sem tervezem megcsinálni. (Esetleg ha marad rá időm és még kedvem is lesz hozzá.) Ugyebár a malomba sem lehet tört értékeket betenni, tehát attól tartok, számomra felejtős ez a spórolási mód.
    Mire számítottál? +/- néhány darabbal ne foglalkozz, ennyi a szórásba bőven belefér. Egyébként még ha duplája jött volna, akkor is azt mondanám, nem éri meg 1x1-en termelni (főleg trágyázva), mivel a 2x2-ről is bő felesleggel jön a röpi.

Melan, osztrak12, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  4. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy hol tudom előállitani a "növekedő serkentő" gyorsítót.

osztrak12 kedveli ezt.
  5. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Bahamán a 24 órás virág szupertáppal semmi felröpit sem adott. Mit kell tegyek, hogy legyen felröpi a Bahamán?

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Termék
    KépeNeveHatásBónusz mértékeHatóidőMesterségRekesz
    [​IMG]NövekedésserkentőGyorsabb termelés a szigeten a fáknál10%04:00Alkimista
    5. szint
    Arany

Az Alkimista mesterség 5. szintjén állíthatod elő.
    Piacon is megvásárolhatod, illetve a Piros kosár alól 30 farmpengőért megveheted.

7. Othep

Szia.

Szupertáppal nem is fog neked felröppenőt adni semmilyen növény, csak szupertrágyával. ;)
    Szinte kizártnak tartom, hogy 24 órás növény egyetlen röpit se adott volna, bár viszonylag kevés kell belőle.
    Lehet, hogy csak nem láttad az eredményjelző csíkon, olyan sok minden röppent fel. Csak 10 tételt képes mutatni.
    Alul a Gazdanaplóban tudod ellenőrizni a felröpi mennyiségét, ha még nem frissítettél, vagy léptél ki a játékból.
    Egyébként a hosszúérésű növény jó taktika most.

Ribiszke, osztrak12, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  8. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nézem a leírást, az nincs az event kijelzőn amit adott, ezért nem találtam, hiába fotóztam ki.
    "Virágfüzér

Érkezhet:

• növények, állatok és fák aratásából az alábbi területeken:
      • Baha ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete"

• Bocsi!

Kuzdern kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kánaánra számítottam , hogy majd kókuszlöttyöt szörcsölök . :p

osztrak12, tandem6, farmerogirl és 2 más kedveli ezt.
  10. Othep

A virágfüzér csak a támogató gazdaköri feladatba kell.
    Ha szeretnéd, a help topicban kérhetsz ellenőrzést.
    Mikor arattál a szigeten, időponttal megadva. Írdd meg kérlek hozzá a farm nevét és ID-jét.
    Frissítés:
    A segítő gazdaköri feladatsorban közvetlenül látod mennyi virágfüzérrel rendelkezel, illetve a pajta Egyéb részlegében is ott szerepel az a mennyiség, amennyi van a farmodon per pillanat.

11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Bal oldal 20.Jobb oldal még semmi Sisakbabot tudom napi kétszer aratni felröpi gyártásra szerintem jó, nagyon kell a pontos aratás amúgy kifutunk az időből....Köszönöm a Maya-maszkot az egyik szomszédomnak aki folyamatosan küldi....xD

12. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Én úgy gondolom, hogy egy minimális mozgástér azért van az aratások tekintetében. Főleg, ha a gazdakörit kihagyjuk. (Ha jól sejtem, Te csinálod azt is.) Bevallom, én éjszakára nem aratást, hanem alvást terveztem.

-kaktuszable-, Melan, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Ezt már én is csináltam most párszor és így az 5 db mag=5 db csokis palacsinta?:inlove:
    Gazdaköri csak 4-ig csinálható az új fák hiánya miatt. KÉSZ!
    A feladatokból 10+19= 29 db van készen nekem,ha még jó az emlékező tehetségem.;)xD
    A méreg megesz,hisz a Bolyák szinte leálltak a Deszkák miatt és én még arra hajtok 99%-nál.>:(Ez már nem igaz!>:(>:(

Szomszikám!
    Napi ajikat küldöm duplázva,de ilyen termék féléket sajnos nem tudok.:eek:
    Amúgy Liliom, 10 órás Áfonya, Sárkány,Cukorrépa, Póréhagyma, Bahán 15 órás Kaktusz vagy 24 órás Saguaro ontsa új röpiket és 24 órással csak 1x kell naponta aratnom 1x1-ben ott. :)Ez könnyítés a kezemnek.
    Pörgettem a simából 60 menetet és kb 40x Bájital, a többi Só, Tyúkól, Tehénistálló, pár sztáp és sztrágya. Ennyit a Termény és egyéb Bónuszokról,de főleg a kerékről.:p
    Hogy lehet kedves társaim "napi szinten" állandóan Termés Bónuszt tekerni minden event kezdetén? Ha csak nem Titok persze.:cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.4.19
    Melan, Fatther és Kuzdern kedveli ezt.
  14. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! A Strandbár dekort honan lehet megszerezni? a fejlesztés 2db jön a támogató gazdaköriből, de hol van az alap?

15. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!
    Ha elkezded beadogatni a jobb, vagy baloldalt, az ötödik beadás után megkapod.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

A két felrepivel ugyérzem nem lesz gond.
    a rövidebb érésű egaz,hát ott igyekezni kell. Abból 740+ 1x1 a földeken, de ahogy számoltam 2400 kell a fullos bal oldalhoz malomtermékeket beleszámolva.

De teljesíthető szerintem a felhősor (tovább nem is szándékozok menni), elég szép TP-ket ad ;)

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia a gazdakörit nem csinálom :ptegnap ment az 5 aratás ma már jó ha 3 lesz dolog van szerintem ez az event is ki van számolva neccesre ha 1 nap csúszol a vége reménytelen de még talán a felhő is:cry:

szida57, Ribiszke, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. milicke

milicke Junior szaki

jó reggelt kívánok:)
    ez az . event egész jól halad.. a palacsintát (gazdakörit, bár minden megvan hozzá) elengedtem, de így is félúton járok 3 óra múlva kész az 50. lépés. én mindkettőt csinálom, mert a bal oldalon jobbak az ajándékok. mindkét felröpi szépen gyarapodik. olvastam egy tanácsot az elején... a perecet.. hát megettem.. és nekem úgy tűnik valóban szaporítja ezeket.
    lehet, h. aranyat is tudok szerezni :):)

Ribiszke, Gio, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  19. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Köszönöm szépen

Kuzdern kedveli ezt.
  20. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, én nem tudom jó e, 24 -6 az állás nálam. Úgy érzem nagyon lassan haladok, pedig időre aratok.

Gio és osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.