Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csernigy

csernigy Haladó

Akkor ez most kiszúrás a csóró játékosokkal??? Bár egészen jól megy napi négy óra alvássál (hajnal egykor aratok és reggel hatkor újra), így talán összejön +1-es e-gaz nélkül is!

2. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Gratulálok az eredményedhez! ;)
    Nekem summa 40 van. :(
    Nem vettem kosarakat. Csupán szorgalmasan dolgoztam.
    Már bánom, hogy elkezdtem...

Valamit változtathatna a BP, hogy elérhessük legalább a felhőt :)

osztrak12, inanna11, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem kiszúrás...:music: Hiszen pénz nélkül is teljesíthető:p
    Én is kosár nélkül játszom;)

osztrak12, sutimami57, farmeres53 és 5 más kedveli ezt.
  4. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Én nagyon annak érzem, és éppen ezért nem izgat az egész.xD

osztrak12, sutimami57, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szerintem megleszel még bőven van 3 nap az én állásom 47/7 Vasárnap estére szerintem kész a bal oldal...igaz aki hétvégén eventezik annak szinte semmi esélye csak rész ajándékokat tud kiszedni....ez azért sajnálatos....nálam is a felhő lenne a cél a vége felejtős nincs erőm kedvem utána számolni lehet-e végezni az egész játékkal úgy, hogy pontosan aratsz....

Utoljára szerkesztett: 6.4.19
    osztrak12, sutimami57, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

26/20-l tartok, jó lenne a felhő, de ha nem lesz meg, az se bajxD Napi 2 rövid, 2 hosszúval aratok, lesz ami leszxDxDxD

osztrak12, Gio, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  7. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Én egy kicsit rosszabbul állok, van két egyetemista lányom, 2 hetente látom őket , ezért a hétvége nálam nagyon gyenge. Majd meglátom meddig jutok.

osztrak12, inanna11, Melan és 3 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Köszönöm a gratulát! :D:inlove:
    Én sem vettem kosarat, csupán megterveztem, hogy hogyan teljesíthető az event akár fullra is, csak szorgalmas aratással, minden egyéb segédeszköz nélkül.
    És nem csak hogy megcsinálható, de tervezhetően van néhány óra akár eventmentes időszak is vasárnap délután. :D Miért bánod? Meglesz az, meglásd! Ügyes vagy te (is). :D
    Mit változtasson a BP?! Csinálja meg helyettünk? Az induló magot úgyis elültetve, beérve kaptuk. ;)Ez egy ilyen event. Itt is, semmi mást nem kell csinálni az eventes területen, csak vetni meg aratni. A farmon meg a Bahán meg azt ültetünk, vagy rakunk ki, amit csak akarunk. Nem lehet panasz arra sem, hogy nem tudunk pajtát töltögetni. Nekem most csupa ólak, meg fák vannak pillanatnyilag kirakva, így a gyémánt rekesz tartalmát nem kell állandóan váltogatni, végig ananászos süti van benne. Végre eljutottam odáig, hogy ki tudtam rakni az összes event-nyereményes titokfát és ólat, meg a vonatozás titokólakat is. Lett is egy csomó gyertyaöntő műhelyem, mintha nem is húsvét közeledne, hanem Mindenszentek. De nem baj, elfér a menüben, majd jó lesz a felesleg valamire cserenapkor.
    Mivel nemrég arattam, 66 -ra iperedett a kész sorok száma. :D
    Szép hétvégét és további sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

maszilva, SzilvaG, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tanulmányozgatom ezt a támogató gazdakörit. Az 5. sortól égnek állt a hajam. Asszem ennyi elég is róla. Vagy nem.

osztrak12, inanna11, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Támogatni max a tp csíkot támogatja... a bónuszokkal... az előtte lévő sorokból nyerhető 5 db ilyen olyan gaz...:music: jó drágán:wuerg:

DevilMókus, Gio, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  11. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Kérlek segítsetek,...mivel tudok virágfüzért szerezni?
    Sajnos semmi sem adja,...amivel próbálkozom! :(

Kuzdern, Gio és ho-hoboy kedveli ezt.
  12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Virágfüzér

Érkezhet:

• növények, állatok és fák aratásából az alábbi területeken:
      • Baha ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
    • Ajándékként küldhető (az ingyenes mennyiség felett 2 FA/ db áron)
    • A Varázsfa ebben az eventben virágfüzér felröppenőt ad.
    • Gazdabolti vásárlással

Gio, kedvenc62 és asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  13. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Bahán ültess hosszú érésűt, valamennyit kell adnia. Mit ültettél?

Gio és kedvenc62 kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem én sem vettem észre,hogy valami támogatást kapnánk érte.Most fogom befejezni.Minek is? Mert adott!

osztrak12, genka53, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  15. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Hát,...''valamennyit'',...de az édes kevés! :)

Mindennel próbálkozom,..de amit ad,..az édes kevés,..valójában egy nagy nulla! :)

Kérlek, figyelj a sorozatos egymás után elküldött saját posztjaidra. Ezek a dupla, tripla posztok nem engedélyezettek.
    Ha van mondandód, de még Te utánad nem írt senki más bejegyzést, akkor a saját utolsó posztodban a szerkesztés gombbal kiegészítést tehetsz!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.4.19
    osztrak12 kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Mi a leghosszabb érésű növényed? Pannid van, próbáltál enni perecet?

Kuzdern és kedvenc62 kedveli ezt.
  17. .-kiki.-

.-kiki.- Utánpótlás-írogató

Szia! Én már nagyon régóta csinálom. Mindig nagyon lelkes voltam. A 76. szintig pillanatok alatt el jutottam, aztán hiába minden. Volt amikor egy évig se tudtam szintet lépni. Munka, meg gyerekek mellett, soha nem tudtam befejezni semmit. Aztán úgy döntöttem, nem ennek kellene leni a legfontosabbnak az életemben.Évekig rá se néztem. Aztán egyszer megnéztem menyit változott, és újra kezdtem. Azt hittem a 100. szint soha nem lesz meg , és megvan. Sőt mióta meg van újra haladok is. Azt nem mondanám,hogy a játék család vagy munka hely barát lenne. Pedig vásárolni csak az tud aki dolgozik. Ha meg azon streszelsz hogy készen leszel-e ,az már nem is játék. Csak azt tudom javasolni Játsz könnyedén. Ha meglesz meg lesz, ha nem nem. Nem dől össze a világ.Persze ettől még élvezetesebb lenne, ha nem kellene állandóan a gép mellet ülni. és úgy is lehetne haladni.

Kuzdern, Gio, -BombadilToma- és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Nos,...Farm:202 színt,...Baha:434....szerinted?

osztrak12 kedveli ezt.
  19. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ó jaj, akkor tippem sincs, illetve van, engedd el.

osztrak12 és kedvenc62 kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Jelenlegi állásom , miközben az eventből hátravan még 72 óra , azaz 3 teljes nap :p
    • 0 db Virágfüzér
    • 0 db Szörfdeszka
    • 0 db Kókuszkoktél
    • 189 db Feltört kókusz
    • 546 db Prizmabogyó event növény , és 2x1 elvetve
    • 553 db Békelaza event növény
    • 919 db db Fadeszka
    Most a 2x1-ről 30 db Feltört kókusz jött , míg tegnap az 1x1-ről 25 db Feltört kókusz jött .
    Holnap reggel megnézem 2x2-ről mennyi jön , és utána azon termelem a növényt tovább amelyik több felröpit ad .

osztrak12, Kuzdern, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.