Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drxxl123

drxxl123 Haladó

csak azzal

szellorozsa és Kuzdern kedveli ezt.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Igen!

szellorozsa és Kuzdern kedveli ezt.
  3. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Én Brigitta (240. hsz) leggazdaságosabbnak tartott számait írtam ki egy cetlire (bal oldal 74, jobb oldal 26), gondoltam cél a felhő. Most adom be. Ezután már csak a hosszabb gazt kell ültetni, ami nálam hétvégén előny. Aztán jutok, ameddig jutok. Szerintem a deszka a farmon hosszabb növényekkel megszerezhető. Szóval, hogy ki melyik verziót választja az nagyon egyedi.

4. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok a baloldal kész, a felhő megvan, a jobb oldalon 27 beadásnál tartok. Úgy néz ki , mégis meg lehet csinálni végig. A gazdaköri utolsó feladatán még gondolkozom, adjam e a fatermést.

Utoljára szerkesztett: 7.4.19
    genka53, DevilMókus, Puszpang és 5 más kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Nahát ezt az eventet Megemlegetem!!!! Szerintem felkellet volna hívni a figyelmet hogy csak is vásárlással lehet palacsintához jutni NEM ELÉG A GAZDAKÖR!!!!! Én naiv !!! Na most egy kicsit nagyon berágtam!!! :mad::mad::mad: Magamra is,meg úgy egyáltalán!!! :mad::mad:

Leho69 és szellorozsa kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Különleges hozzávaló:

Gyümölcsdzsemes palacsinta

Hatása: + 1 db Békelaza és/vagy Prizmabogyó eventnövény
    Hatóideje: 6:00 óra
    Megszerezhető:

- kosár vásárlással (az óriás kosár 2 db-ot tartalmaz)
    - Vidám kalózok ládájából, melyet a Strandbár dekor adja 3. fejlesztési szint felett

--------

Ez a termék elérhető: óriás kosarak vásárlásával, illetve a Vidám kalózok ládájából, melyet a Strandbár dekor adja 3. fejlesztési szint fölött.

----------

Az event sikeres teljesítéséhez alábbi támogató gazdaköri feladat áll rendelkezésedre:
    FONTOS! A gazdaköri feladatban 2 Strandbár fejlesztés szerezhető!

genka53, Gio, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  7. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

Bocsi, de már a csevegő elején többen írtuk, hogy nem érdemes csinálni a gazdakörit esetleg a 4.ig, ahonnan ki tudsz venni + 5 db magot.

DevilMókus, Gio, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  8. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszi!!! Én voltam a figyelmetlen ! De akkor is most nagyon mérges vagyok!!!

Köszi !!! Ez az én saját szivattyúm !!!!

szellorozsa kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ne mérgelődj... ez egy játék;) Palacsinta nélkül is meg van az ember:music:

DevilMókus, Puszpang, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nekem is annyi kell a felhőig.

Gio, Hagymácska55, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Én természetesen a nehezebb utat választottam... a két oldal fej fej mellett halad:music: most megint gaz hiány van:wuerg:
    86 elvégzett feladat...:eek: ebből nem biztos hogy lesz ma felhő....:wuerg:

12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Felhő aktiválva, jobb oldal is készen van. Bal oldalhoz még hiányzik jó pár 5 órás növény, azaz 720 db. Ma már nem lesz kész, de reggeli aratáskor biztosan.Akartam kitenni képet, de egy hónapja kaptam egy laptopot és még nem vagyok képben, de igyekszem.Azt hiszem az unokámra lesz szükségem, mer magamtól nem igen jövök rá, pedig próbálkozom!Lenovo,a neve, állitólag sokat tud, de én viszont nem.Sok sikert mindenkinek az eventhez.

maszilva, genka53, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Gratulálok a felhőhöz;) Ügyi vagy... a 720 gaz az sok... de még simán meglesz a végére!

szellorozsa és Gio kedveli ezt.
  14. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Egy kicsit le vagyok maradva,....a víg kalózkirándulásban,...milyen földterületeket érdemes kirakni?...Mi adja a legtöbb növényt?

szellorozsa kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt találsz segítséget a képkészítéshez (kb. az oldal közepétől): https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

genka53, Gio, Sanyat és 2 más kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

A növény hozamát növelni itt nem tudod, az event teljesítésében csak a víz és trágya segít.
    Hogy ezeken spórolj, 2x2-est használj, és a kirakásuk után a maradékra tegyél 1x2-es és 1x1-es földet.
    Mindig 160 db lesz a termés.
    Csak akkor van értelme 1x1-es földet kitenni, ha használsz Gyümölcsdzsemes palacsintát, ami +1 termést ad.
    Kosárvásárlással juthatsz csak hozzá.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/inde...dulás-támogató-gazdaköri-feladatsorral.17900/

genka53, szellorozsa, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Láda ikon / Váza fül / Elhasználódó
    A láda neve Vidám kalózok ládája. Ezt kezdd el a keresőbe beírni és meglesz.
    Biztos ami biztos, frissíts is egyet először.

genka53, szellorozsa, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi,..így csinálom,..csak nem voltam biztos benne,hogy így a legjobb,...de már megerősítettel! :)

szellorozsa és Othep kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

szellorozsa, Gio és Othep kedveli ezt.
  20. Othep

Ha megnyomod a Windows gombot, feljön a menü és az alján van keresősáv.
    Írd be a keresett programot (Paint), és meglesz.
    A linken olvasható hsz-ben pedig be van karikázva a képernyőfényképező gombja a PrintScreen.

maszilva, genka53, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.