Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Araszolok szépen lassan. 56 beadásnál járok. Nem tudom ilyen léptékben meglesz-e a felhő. Nem tudtam mindig időben aratni, de sebaj. Ha nem jön össze, nem jön össze. Jó lesz tanulságnak :) Folytatom azért az aratást. A Bal oldalon 24, jobbon 32 feladat van meg. Megyek utánanézek, melyik oldalt érdemesebb folytatni, melyikhez miből mennyi kell, és aszerint döntök.
    Akik kész vannak azoknak gratulálok, a kapásoknak (velem együtt) kitartást :)

Kuzdern, Leho69, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Milyen kard ? :eek:
    Majd asszem hétfő estefele , addig még termelgetem a gazt :p

Kuzdern, szellorozsa, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  3. zanzivál

zanzivál Junior szaki

szia, próbáld a jobb oldalt én is ez csinálom,, a balból 36db. csináltam, de ha 50-50 db. csinálsz akkor is meg van a felhőd.

gabianyus, Kuzdern és szellorozsa kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Békalaza : 1102 db
    Prizmabogyó : 636 db
    Feltört kókusz : 283 db
    Fadeszka : 1461 db
    Szörfdeszka : 0 db
    Kókuszkoktél : 0 db
    Virágfüzér : 0 db
    Békelaza van elvetve most :p

Utoljára szerkesztett: 7.4.19
    genka53, Kuzdern, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.Mindjárt megnézem, de ez nekem kinai.A képernyőt már lementettem,utána akadtam meg.A számitógepemen már ment, de ittt szenvedek csak vele.

Kuzdern és szellorozsa kedveli ezt.
  6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Prímabogyó, ilyen nekem is kell! Bocs ez most olyan jól esett.>:(

Kuzdern, Leho69, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Olyan príma , amikor látom lassan , hogy beérik xD

8. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész vagyok.

genka53, Kuzdern, rokaro1 és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Te vagy kész , a felhő , esetleg az egész event ? :inlove:

genka53, Kuzdern, rokaro1 és 5 más kedveli ezt.
  10. Blökix

Blökix Fórum hercege

Az event és a gazdaköri is.

genka53, Kuzdern, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  11. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Azt hiszem nem leszek meg ! Én is igy állok, pedig, ha nem tudok aludni, még éjjel is aratok és vetek. A nénikéét annak aki kitalálta, avval csináltatnám meg. Ha nem veszel kosarat, nem leszel meg. Kimondottan a pénzre mennek rá. Tudom !!!!! Nem kötelező csinálni, de a felhősoros, az ember szeretné befejezni. Egyre jobban kezdek leszokni az eventezésről.

Kuzdern, szellorozsa és tandem6 kedveli ezt.
  12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

:D:DVolna sok dolgom,de van Felhő jópár,amin csak 1-2-öt kéne színezni.:pZománc festék jó vagy előbb alapozó,netán rozsda marozzak is?:music:Drótkefe netán, bevetésre?:music:
    Még jó,hogy 7 órás növényeim vetve most.xD

13. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szerintem kosár vásárlás nélkül is el lehet jutni a felhőig. Én is tessék-lássék csinálom,amikor épp gépközelbe vagyok.Most,hogy jó idő lett,inkább kimegyek a szabadba,elengedem ezt a görcsös eventről -eventre koncentrálást.A jövőben szanálni fogok,és ami ennyire ki van számolva,azt el se kezdem.Remélem holnapra legkésőbb eljutok a felhőig,se kosarat nem vettem,se nem időre arattam....Aki önszorgalomból tudta teljesíteni,annak hatalmas gratula!;)

gabianyus, genka53, karippa és 7 más kedveli ezt.
  14. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

:inlove:Mi történt veled,hogy kész vagy?;)xDNem az event van kész véletlenül?:music:

Kuzdern, szellorozsa és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Hogyne! Később kopik. :D 70 felé járok,hogy ne legyek off.

16. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

A legtöbb játékosnak épp a deszka a legkritikusabb, feltételezem ők sem akarnak farmot bontogatni a hosszú érésűekhez, nekik szántam ezt a bejegyzés, hátha így sikerül kevesebb deszkával eljutni a felhőig.
    Egyébként csak azt felejtette el közölni, hogy a felreppenőkre (melyikre?), eventnővényre(melyikre?) aratások számára, időráfordítása, vagy mire, melyik részére gazdaságos.......

Kuzdern, -ágianyu33- és szellorozsa kedveli ezt.
  17. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Én még csak 64 múltam, most megyek nyugdíjba, akkor off vagyok? (Kb. a játékban is.) :D

nyuszi63, Kuzdern, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Egy szigorúan magánvélemény.Amióta megváltozott a Farmerama tulajdonosi köre sok negatív változás történt a nem fizetős játékosok számára. Lásd: Reklámok ingyen nézése,Az EVENTEK teljesíthetősége határokat súrol, stb .és sokszor csak kosarakkal teljesíthető. (lásd a mostanit). Ezzel csökken a játék élvezhetősége, vagy el sem kezdik az eventeket, a fiatalok hozzá sem fognak a játékhoz ilyen feltételek mellet. Hogy ne legyek Off Számomra ez az EVENT befejeződött .:mad::cry: Csalódtam!!!Pedig nem állok olyan rosszul!!! Mármint az Event-tel!!!

karippa, miranda7979 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

a felhősor kész csigatempóval hajtok tovább

Kuzdern, rokaro1 és Gio kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Még csak egy páran szerezték meg a felhőt, mégis alaposan beborult. Mi lesz itt holnapra?

Nekem is meglesz estére, mert még kétszer aratok, és már csak 400 bogyó kell, ami valljuk meg sokminden csak nem príma.
    Igen, a bal oldaliból már 32 készen van, így függetlenül attól, hogy megvan-e a 400 bogyó,( ami nem is bogyó, mert a bogyós felhősor sem hat rá), vagy nincs, a felhő estére kész. Persze, nem oszt nem szoroz, mert reggelig úgy sincs semmi szükség rá.
    Érdekes event volt. Sok csapdával, mint általában, mégtöbb beetetéssel, mint általában, csak ezek egy kicsit jobban oldalba vágták a gazdákat, mint általában.
    Mint általában, most is a csevegő volt csupán szórakoztató.

spagetti24, kovacstne, times84 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.