Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. icaanyus

icaanyus Junior szaki

Sziasztok! Teljesítettem a bal oldali sávot és a 75. nél azt írja, hogy mind teljesítve van. A Szörfkirályt és a Felhősort hogy lehet elérni? Előre is köszönöm a választ. Szép estét mindenkinek.

osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Megvan a felhő, jó lenne még az arany, de már így is továbbjutottam mint gondoltam. Továbbra sem a kedvencem!:cry:

osztrak12, Gio, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  3. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Én biztos voltam benne, hogy most csak így tudom megcsinálni (időbeosztás kontra bónusz). Meg is csináltam.
    Teljesen igazad van, ezek nem fair feltételek. Attól szakadt el a cérnám, hogy divattá vált kiemelni, hogy "vásárlás nélkül", meg még sajnálnak is, miközben mindnyájan tudjuk, hogy ha mindig mindenki "vásárlás nélkül", akkor ez a játék is hamar a süllyesztőbe kerül.

A felhőhöz még 25 teljesített feladatnak meg kell lennie a jobb oldalon. Összesen 100 játék után kapod meg.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.4.19
  4. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok!
    A 70. ig jutottam de tovább már nem érdekel mivel úgysem lesz meg. Egy jobban megy el a kedvem a játèktól :)

osztrak12, bokorugró133 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nem értek egy dolgot.
    Miért nem tudom befejezni a játékot normálisan, mikor is mindent megcsináltam?
    reggel 5- 22.00-ig ültetek aratok és járok a 88 játék szinten?
    Ez most így kinek jó?
    Nem tudom az értelmét megtalálni 52 millió felhasználó egyikeként.
    NEM VOLT BENNE TÖRLENDŐ? NEM ÉRTENI AZ INTÉZKEDÉST:

Utoljára szerkesztett: 8.4.19
    osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia Szomszikám ...pedig álmodni jó...

nagymami2, DevilMókus és osztrak12 kedveli ezt.
  7. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, úgy nézem sikerül végig vinni teljesen reggelre. 54 a jobboldal, 75 a bal, az kész van, hiányzik még 180 békelaza . Ami el van ültetve, még sok is, mert egy szörfdeszka kell az kész van. Kicsit meglepő 54 után, már alig kér valamit.

tandem6, Gio, bocsinet és 4 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Ne haragudj hogy neked írom, de most kikerekedett a szemem, hogy az event utolsó előtti napján ilyet kérdeznek. A moderátorok nem kevés időt töltenek azzal, hogy egy értelmes ismertetőt csináljanak nekünk. Tiszteljük meg őket és magunkat is azzal, hogy tisztességesen elolvassuk. Ha kell, akkor többször is. Aki nem tudja hogy mit csinál, az nem is tudja befejezni az eventet, nem lesz sikerélménye és akkor jön az unott szöveg, hogy .... abbahagyom a játékot, vagy pénz nélkül nem lehet megcsinálni. Először nézzünk szét a saját portálunkon hogy mit csináltunk rosszul. Ezért nem lehet a BP-t hibáztatni, csak saját magunkat. Tudom hogy most kapok hideget-meleget, vállalom, de már nagyon rossz irányba megy el a fórum. Egyszer régen már leírtam, hogy ez a játék időigényes most is és régen is az volt. Akinek nincs ideje, vagy megváltozott közben az élete, az vagy alkalmazkodik, vagy abbahagyja. Nyilván a BP-nek az az érdeke, hogy minél többet játsszál, ezért vannak az akciók. De ha minden akciót megvennék, akkor már nem is lenne tollam se, mert a párom egyenként tépdeste volna ki. Látom hogy a titokakciókat is nagyon sokan szeretik, de ha megfigyelitek, akkor elég hamar berakják eventbe is. Persze aki türelmetlen, mert nem tud élni egy tengeri póni nélkül, az fizessen. Én tudok tengeri póni nélkül élni, mert eddig se volt a lakásban és nem is férne el.:D

maszilva, nyuszika215, mebajah és 25 más kedveli ezt.
  9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ezt én se igazán értem. Ha (viszonylag) pontosan arattál, már késznek kellene lenned. Nemhogy a felhővel, de mindkét oszloppal, sőt akár a gazdaköri feladattal is.

Kb. 30 óra ráhagyás volt ebben az eventben. Ha belekalkuláljuk, hogy nem csak a hosszabbik gaz vízzel, trágyával rövidített idejét szánjuk alvásra, hanem legalább 7-8 órát, akkor 15 plusz óra marad. Ebbe még némi bakizás is belefér, feltételezve az egyébként közel pontos aratást.

Én, amit csak lehetett, elcsesztem ebben az eventben. Kezdtem azzal, hogy egyik este elfelejtettem learatni, így az 5 órás gazt rohasztottam vagy 10 órán keresztül (ezért nem szeretem ezeket a külön területeket, mert könnyen kimaradnak a napi rutinból).
    Másnap délután felejtettem el aratni, mert úgy emlékeztem, hosszút ültettem, aztán kiderült, csak a rövidet.
    Ma délután véletlenül a hosszú helyett a rövidet ültettem - így abból már van 165 feleslegem is.

Na persze a hab a tortán az volt, amikor majdhogynem felcseréltem a két malmos cuccot és fordítva tekertem le a mennyiségeket. De szerencsére még időben észbekaptam. Hááát, attól tartok, a guta ütött volna meg...

Ehhez képest - csodával határos módon - holnap reggelre fullra kész lesz az egész.

maszilva, osztrak12, nyuszika215 és 13 más kedveli ezt.
  10. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia!
    Sajnos a Saguaro az nem a virág kategóriába tartozik hanem egyéb termény,így sajnos nem hat rá a Trópusi koszorú.

Gio, osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. -MacKay-

-MacKay- Utánpótlás-írogató

Gratulálok, ügyes vagy! Én is ültettem folyamatosan, de nem tudok még a felhőig sem eljutni. Az nem adatik meg, hogy a munkahelyen is ezzel foglalkozzam, s ráadásul más dolgom is van. Már nagyon fontolgatom, hogy befejezem. Néha jó lenne az eventek között legalább 2-3 nap pihi, de olyan tempót diktálnak, már az event sem lesz teljesíthető.
    Bocsika, hogy ezt Neked írtam, meg, de egy kicsit bosszant, hogy amiért "küzdöttem" nem tudom teljesíteni.

mingo826, pisti243, nagyjuli és 3 más kedveli ezt.
  12. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

KISHONŐR, -ágianyu33-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok, holnapra kész lesz a jobb oldali feladatsor, hogy miért az, mert az volt a szimpatikusabb hátha jön a zebra ;)
    Felhő az nem lesz de nem gond majd lesz legközelebb:) A másik farmon a gazdakörire mentem a banánok miatt.
    Kedves osztrak, a 300o_Omunkáskuponod viszont nagyon kéne, mostanában már zsibbadnak az ujjaim pedig nem is 1x1 -be ültetek:cry:
    Mindenkinek sikeres hajrát az event végéig:)

nagymami2, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  14. muksika

muksika Fórumlakó

Én is 70-nél tartok. Nem könnyű munka mellett ezt csinálni. Ma elhatároztam, hogy mit termelek, hányszor aratok. Szerintetek tudtam teljesíteni? Nem hinném, hogy a felhőig eljutok, hacsak ki nem tolják a játék végét. :(

osztrak12 kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Az eventből 140 feladatsor készen van. :D
    Éjfélkor aratok, utána hosszút vetek, ami reggelre beérik, és azzal kész is lesz a komplett event, sőt még a gazdakörit is meg tudom csinálni, ill kiszedni azokat a dolgokat, amiket kiszemeltem magamnak. ;):D:inlove:
    Gratula mindenkinek aki végzett, és kapjuk össze magunkat, akik még ténykedünk azon, hogy sikerüljön az elképzelésünk. :D:inlove::inlove:

maszilva, Döbi65, rencsike982 és 4 más kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Az event 150 feladatsora és a gazdaköri feladata is teljesen készen van kosárvásárlás nélkül.
    Kitartást és sikert azoknak, akik még dolgoznak rajta.

ljanika6, Döbi65, SzilvaG és 6 más kedveli ezt.
  17. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Én is pont itt tartok. Még két aratás békelazából. Ha nem lettem volna szabin a múlt héten, nem jutottam volna el idáig.

Hagymácska55 és genka53 kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Ezt az eventismertetőt csak addig kellett olvasni, hogy ültethető eventes terület... Rag már nem is kellett hozzá. A többi ott van az eventes táblán. Amit kérdeznek ott van a táblán.
    Én csak az eventes felületekben bízom, mert abban nincsen hiba. Ott minden úgy van, ahogy. Ha hiba van benne úgy sem lehet másképp teljesíteni. Ennyi.
    Semmi köze az eventismertetőhöz. Ha azon múlna egyetlen diszlexiás sem játszana. Eventezve biztosan nem.
    Szép estét!

Még 25 beadást kell teljesítened a jobb oldalon is. 90nél jön a kitehető, 100nál a felhő.

Döbi65, osztrak12, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Az ismertetőt addig kell olvasni, amíg valaki nem érti meg a lényegét, különben össze-vissza ültet. A végén nem tudja megkaparintani a felhőt és csalódott lesz.

DevilMókus, KISHONŐR, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  20. Janata9

Janata9 Junior szaki

Ha van okostelód, menj ki pisilni (bár most már mindegy, de máskor is lesz ilyen). Ha a többi területre hosszút raksz, ezt a területet gyorsan le lehet aratni, még kézzel is. Én is ezt tettem. Ha nem néztem el semmit, reggelre kész lesz, a gazdaköri is.
    Donkartács! Azért nem értelek, mert itt majdnem mindegy, hogy hányas szinten vagy, ha elég pontosan arattál, a gaznak meg kell lennie. Ha a felröpid kevés, akkor lehet, h. nem tudod befejezni, de az ellen csak Te és az Idő tudtok tenni. Te kupafejlesztéssel és BT-rúnákkal, az Idő meg - ahogy öregszik a farmod, mind több minden válik szinte "önjáróvá", könnyebben teljesíthetővé.
    A 108. szintű kisfarmom (event alatt lépett), amit sokszor pihentetek, az is eljutott már 118 beadásig (megvan a felhő és a FA), és még reggel fogok tudni rátenni. Utána vidékre megyek, valsz. akkor már nem, ill. ezt nem is műveltem oly intenzitással, mint a nagyot.

heureca3 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.