Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    nem hittem volna, hogy kész leszek,de volt amikor nem tudtam este aludni:D:D:D
    aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:
    a végén már nem is hittem el,hogy meg van a növényem,még ment egy kör:p:music::D:D:D

Sanyat, osztrak12, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

:):)
    Köszííí:inlove:most már látom is amiről álmodozom!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.4.19
    kutyaszálló, osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  3. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

20 bogyon vagy 100 lazan fog a felhom mulni meg 3 oran.

Kuzdern kedveli ezt.
  4. vm68

vm68 Rutinos

Kezdeti nehézségek után 2 nap szabival, néhány éjszakai keléssel 11 feladat hiányzik a 125-ből.
    4.20 és ha jól számoltam kész leszek. :D
    Hála a sok pozitív hozzászólásnak.
    Csak azt nem tudom mi lesz ha elfogy a szabadság :D

soresne, osztrak12, KISHONŐR és 4 más kedveli ezt.
  5. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Kezdődik ma új event?

6. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Sajnos evel sokan igy vagyunk munkasok, lehetne 1-2 nappal hosszabb az ilyen event nembeszelve, hogy csak egy teruleten ultetheto es csak reggel meg este tudok en is aratni.

7. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

kiszàmoltam...ès ha ma a melohelyen ebèd közben tudok aratni akkor is 99 szint lesz meg...amikor tudtam arattam, vetettem de hogy a munka a csalàd ès az alvás rovàsàra jÁtszak...az ki van zàrva....ha meglesz meglesz ha n3mnem...hàlisten nem stresszel a dolog, mert èvek óta jàtszom de mostanàban vagy nem tudok befejezni eventet vagy màr el se kezdem! :)

Flowers66, sipianyu, szotyola2011 és 2 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem mindegy? Nem oszt nem szoroz.
    De holnap kezdődik kettő is, csak a Te kedvedért.

Számold bele, hogy a vetőmagok ebédkor megmaradnak.

Semmit nem jelent az ismertető. Bizonyíték arra, hogy játékosok kellett összeállítsák az ismertetőket, event indulása után.
    Nem volt több elégedetlen gazda, mint most. Sőt.
    Egyetlen zavaró tényező volt benne, hogy az eventismertetőben nem találták a játékosok 24 órán át az ismertetőt.

Utoljára szerkesztett: 9.4.19
    osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Délben meglesz a 10 arany, ennyi fért bele.Nekem kimaradt egy nap és nem mindig tudtam időbe aratni De eddig szerettem volna eljutni. Más, én is csak megszoktam futni az event ismertetőket, a csevegőben simán lehet tájékozódni, még soha nem volt problémám ezzel,nem értem ha valaki az utolsó nap nem talál dolgokat miért nem olvas,és miért csak akkor ír,főleg olyanért ami itt sokszor elhangzott / pl dekorfejlesztés /.

osztrak12 és genka53 kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Nem nagyon hittem benne, de ma reggeli aratás után meglett a felhőm :) 23 békalazám maradt. Event befejezve, nekem a felhőig volt a cél. Nagyon nyögve nyelős egy event volt. Nem szerettem. Remélem ritkán jön ilyen.

Döbi65, osztrak12, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  11. abuella

abuella Utánpótlás-írogató

Hát egyáltalán nem hittem,de sikerült teljesen végig vinni :)

12. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

:oops::cry::sleepy:

osztrak12 és mingo826 kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Úgy ahogy elterveztem, el is készültem a full eventtel, a gazdakörivel egyetemben, és kosár vásárlása nélkül. :D
    [​IMG] [​IMG]
    Gratulálok aki végzett, és sok sikert, aki még csinálja. :D:inlove::inlove:

asdfghjkl7373, maszilva, Döbi65 és 10 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó Reggelt most szedtem le az utolsó Forró Ételelixír kitehetőt nagyon sajnálom jó szolgálatot tett még 1 aratásom lesz de a vége nem fér bele de így is sok mindent sikerült kiszedni a játékból Felhő, Gazdaköri, Farmarany...:)

ljanika6, Döbi65, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  15. _LiNi_86

_LiNi_86 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Gratulálok azoknak akik elérték a felhőt illetve minden mást amit szerettek volna.
    Nekem sajnos nem lesz meg, nagy bánatomra, még 21-et kellene teljesítenem hozzá. A bal oldal full megvan.
    Azzal nem számoltam, hogy bahás terményeket csak akkor tudok venni a piacon ha amúgy is ki van váltva a szobor. Sokat kellene kiváltanom, annyi banánom pedig nincs. Hát így jártam.
    Kellemetlen erre rájönni így a vége felé :D
    További jó játékot mindenkinek!

genka53, mebajah, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  16. milicke

milicke Junior szaki

vége van ennek a remek kis eventnek.. semmit nem használtam fel és készen van az összes feladat és a gazdaköri is... itt semmi sem számított csak a folyamatos ültetés.. aratás. a palacsinta nem is kellett hozzá

genka53, moonubul, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Amikor én kezdtem játszani,még eddig sem sikerült eljutni, a baháért keményen meg kellett dolgozni, csak repülőórákért adták, az első eventem nyereménye egy nagy söröskorsó volt, piszokul örültem neki. Ma is megvan, jókat nevetek rajta. Ne szomorkodj ,majd lesznek olyan eventek is amit megtudsz csinálni. Időhiány miatt nekem sem sikerül minden.

genka53, osztrak12, [mendy] és 3 más kedveli ezt.
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Ami biztos, hogy nem lesz meg a teljes event, az hogy még mennyi lesz meg attól függ betudok-e lépni az utolsó előtti pillanatokban, hogy betoljak még egy kis 7 órás gazt. Mostanában valahogy nem nagyon jön össze a siker élmény, jócskán csökkentve a játék iránti motivációt. Csak mondom.

kutyaszálló, osztrak12, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Sziasztok! Szolgalélek vagyok, szeretem, ha megmondják mit ültessek. Vagyis, szeretem az eventeket. Egy a baj, hogy már nem hoznak úgy lázba, mint azelőtt... Ültetek szorgalmasan,és a múltkori mesés virágok eventben megszerezhető, kb 700 csillagos érmét egész egyszerűen elfelejtettem elkölteni...xDxDxD Most megvan a felhő, és a farmarany is. Elégedett vagyok.
    ;)

20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Táppénz!
    MÁS:
    Jelenleg az 1 napos kényszerlógás, 199 db 7 órás plusz gaz termelés és az Ördög..... való harcom ellenére 52+43=95 az állásom. Délre 1 kör még elvetve a ritka könnyű Baloldalhoz.:p
    Nekem senki ne mondja és ne rinyáljon,hogy nem lehetett a Felhőt simán és könnyen megszerezni a Baloldal teljes és pár feladat a jobboldal teljesítéséből! >:(Simán meglehetett volna Felhő,de Fa is és csak magát vezeti félre vagy nyugtatja.:wuerg:
    Szia!

Ha jól leszel és Jónásnéhoz vissza vetetsz,akkor az én jelenlegi Forróm 1%-át megkaphatod szomszikám.;)xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 9.4.19
    vm68, kutyaszálló, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.