Visszajelzés Vízisís látványosság eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot.

Minden terület bevetve farm hortenzia, bahák ixora, 1-1 füvész, 30 panni amit most nem felejtettem el használni: 1033 röpi.:)

heureca3, soresne, Imi* és 14 más kedveli ezt.
  2. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Indulásra 722 mellény. Pannik nélkül, azok jó helyen vannak a raktárban :wuerg:xD
    Erdei tisztáson, zuhatagok szigetén ólak vannak, és nem is szedem le. 8)

Ültetgetek, aztán meglátom mi lesz a végeredmény. :)

heureca3, Imi*, -katalinjani- és 10 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

A gazdakor nelkul nem tudsz tovabb haladni, mert onnan kell kiszedni a masik ketto eventgazt. Viszont a gazdakort nem kotelezo vegigcsinalni ha nem akarod.

4. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Kezdésnek 828 mellény;) Sok a program, nagy a vvkert, majd igyexem a legtöbbet kihozni belőle:D Köszi a számolóknak, tervezőknek a sok hasznos útmutatót, jó tanácsot!! ;):inlove::inlove:

heureca3, Imi*, -katalinjani- és 9 más kedveli ezt.
  5. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Hónapokig nem írok, most megint én !!:p Valóban kell 1 orvos !! Billentyűzetnek döntött a grafomániám :music: Helyzetjelentés : 117 mellény....csak mondom jelzésképpen, hogy alig győztem elkapkodni ;) így jár aki nem figyel :oops: Lesz ez még jobb is !! Próbáltam valami segítséget legalább a növényekhez kipörgetni, de 1 idő után (amikor már 3 barifej vigyorgott az arcomba, és mindezt Party pörinél tette !!) feladtam :( kicsit morgok magamban (hangosan nem merek, mert a kutyám szívattakot kap) aztán újból nekifutok, hátha....;)

eviii_mee, heureca3, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Elkezdtem beadogatni. 20/13 a bal oldal javára. 2 óra alatt nem rossz, csak legyen az embernek bónusz, na meg szupi, és KKtrágya. Röpi elfogyott. Következő kör után pár 0 kör krókusszal, hogy ne emiatt álljak meg.

heureca3, długa, -katalinjani- és 9 más kedveli ezt.
  7. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Hú, nekiestem, mint vakló az ólajtónak. Kinyitottam ezer éve nem használt ládáimat (néhányból több ezer volt), így rengeteg bónuszom lett. Kipörgettem egy 100%-ot, és így is maradt 1000 fölötti party pörim. Namostasztán! Ide nekem az oroszleányt, meg az eventet. :D :D :D

Közben kuncogok a nagy testvéren (a nagyobbik telkemen), ő nem áll ilyen jól. :D

Utoljára szerkesztett: 30.7.20
    heureca3, MamaMeseKertje, vihence és 15 más kedveli ezt.
  8. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

33/33 az állásom. 2 iránytű és 1 csalis láda megszerezve. Lassan lejárnak a +1-es bónuszaim, onnantól behúzom a fészféket, és lassan, de biztosan haladok. Következő célom az 59/59 lesz, hogy a jegyeket kiszedjem, és kezdjem a gazdakörit. Azt csak a szükséges mennyiségben csinálom. Ha marad az event végén beadandó, na akkor talán folytatni fogom.

9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm a matekot, sokat segít a haladásban.
    Pörgettem néhány bónuszt, nulláztam felröppenőért és eddig jutottam.
    Sok sikert mindenkinek!

Sali~*.*, -kaktuszable-, orfisxo és 22 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Két felhő aktiválva.Most érik az új két növény.egyszerre ültetem őket az elsőkkel,hogy azzal is haladjak.Már kétszer kellett 0 percezni hogy elég legyen a mentőmellény..A többihez majd igyekezzen,mert még kell kb ezer.Most szedtem le atölgyest,oda ültettem hosszúérésűt,hogy a felröpi gyűljön gyorsabban/Pörgettem 1x 200%-os,1 x100%-ost és 2x 1 plusz termés,igy egy kicsit könnyebb

11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    na, nekem már nem kell leírni a stratégiámat, pont ezt követem én is. :) Csak Jackem nincs.
    Mindenesetre nyugodtan állok neki, mondhatnám, az esélytelenek nyugalmával. :music:xD De valahogy nem kívánkozik ebben a melegben nagy erőfeszítéseket tenni.... 8):)

heureca3, -kaktuszable-, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok 54 játéknál tartok .o_O Hát erősen röpi igényes gaz lenne pár ezer még de annyit 0 percezni nem akarozzik:oops::p
    Piszok nehéz event ez ,:cry:nem is tudom mikor volt utoljára ilyen komolyo_O, lehet mégse csinálom meg fullra elég sokba kerül..:oops:o_O
    Pörgetem 2 db 100% bónuszt és 1 db +1.o_OEstére tarolok a zuhatagon és a tölgynél megy ki valami hosszú.o_O
    23,24 kor érik a következő komfort kör.o_ONincs mese meg kell várni:oops:
    Ha legközelebb az 1-2 területes eventnél meghallom hogy miért nem mindenhol nem leszek kedves>:(;):D:D

Atali, mamszi5107, heureca3 és 17 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Porgettem ki tobb bonuszt igy 0 perceztem , most itt tartok , mar a masik novenyekbol is szereztem a gazdakoriben , most azokat fogom felszaporitani , 2 felhot mar beuzemeltem, torekszem a 3. ra is :)
    Koszonom a szamolasokat es taktikakat , mindig hasznosak ;)
    Sok sikert mindenkinek :inlove:

mamszi5107, Sali~*.*, zoldert és 22 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Evenállás nálam: [​IMG] 10 perc múlva lesz meg a 2. felhőm is.
    A tervemet, hogy csak az első felhőig megyek már túlteljesítettem, meglátom, hogy meddig jutok holnap délig :).
    Sok sikert bő felröppenő áldást kívánok mindenkinek.

15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Így higgyetek egy kakasnak. :D Tegnap itt jártattam a csőrömet, hogy nem csinálom végig az eventet, de reggel felkeltem és elgondolkodtam, hogy kire fogom hagyni a több millió KK-t és sz.trágyát. :D:D:D A tyúkokra nem hagyom, mert elkapirgálják az összeset. :D
    Elültettem a gazdaköri magjait, de azért módosítottam kicsit a terven. Csak 10-10 magot váltottam ki. A horgászósba beadtam az órásba, holnaptól 4 ládát tudok nyitni.
    Sok sikert.

fakír1020, mamszi5107, heureca3 és 24 más kedveli ezt.
  16. blackwidow._

blackwidow._ Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Arra döntésre jutottam, hogy az eventet elkezdem és jutok ameddig sikerül. Kicsi a farmom, minden apróság jól jön.

ho-hoboy, mingo826, heureca3 és 12 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Jól tetted. Egyrészről, mert az eventes növény több TP-t ad, tehát hamarabb fogsz szintet lépni, másrészről minden ajándék "ingyen" van. Ha nincs más dolgod a farmon, akkor csináld. Nézd meg hogy melyik oldalra érdemesebb beadnod, a bal oldaliból farmos TP-t kapsz, a jobb oldaliból bahásat. Az ajándékokat is nézd meg, hogy melyik kell jobban a farmodnak. Sok sikert.

ho-hoboy, mingo826, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
  18. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Remélem nem szűnik meg a Paysafecard. Lehet tudni erről valamit bővebben? Előre is köszönöm ha tud valaki választ adni.

19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia mucus252!
    Kérlek olvasd el, amit Backoffice TL már leírt ezzel kapcsolatban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vízisís-látványosság-eventcsevegő.19802/page-6#post-1116680
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vízisís-látványosság-eventcsevegő.19802/page-6#post-1116689
    Sajnos ennél bővebbet nem tudunk.

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Lehet hogy rossz helyre írok, ezért ez elején elnézést kérek! A bal oldali oszlop 23. beadásánál az előzetes táblázata szerint 5 db Farmpengőt kapnánk. A valóságban csak 4-et ad. Itt a kép róla : https://ibb.co/vYDrKPP
    Ezt megelőzően is tapasztaltam hasonlót, de akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget. A második esetnél már érdeklődéssel figyelem, hogy ez a hiba hányszor fog előfordulni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.