Visszajelzés Vízmánia - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Félre értettél Mókuska! Szerintem a Medencecápa-Sztori felhőjét szerezhetted meg, ez meg itt a Vízmánia csevegője.:)
    Már épp azon töprengtem, hogy megint mi a csudát csinálok rosszul, hogy hozzád képest ilyen rosszul állok.;)

2. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Yepp, az lemaradt... :(
    3401546

3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Igazából nem tudom, hogy hol láttál "különleges" feliratot.

A pecázási napló (mert ilyen is van ám :D) szerint az alábbi szerencsés eredményről tudlak tájékoztatni:
    2020-07-25 19:56:30-kor és 20 másodperccel utána 1-1 ritka gyöngyöt kaptál.

Szóval nem láda volt, ne is ott keresd. Ezekkel a gyöngyökkel tudod majd kiváltani a két felhőt a buborékokból.

Azt hiszem, sokan irigyelnek ezért, hogy így az elején már van két gyöngyöd. :)

Sali~*.*, Melan, -Fülemüle-70 és 11 más kedveli ezt.
  4. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Köszi a nyomozást! Akkor passz, mit láttam, valszeg nem ezt. :eek::oops:

Igen, a gyöngyök megvannak, bár azt nem tudtam, h ekkora ritkaság. :)

5. BackOffice

Egyelőre ritkaság. xD
    De majd 3 hét elteltével lehet, hogy minden mást kívánnánk csak gyöngyöt nem. :)

Valahol érthető, hogy mindenki szeretné mielőbb "letudni a nehezét". Legyen gyöngy, legyen biztos a felhő megszerezhetősége.

heureca3, Sali~*.*, Melan és 12 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Szomszéd:D. Ja nem persze ezt a felhőt még nem hiszen nem is lehet,o_O ha lenne is hat gyöngyöm nincs hova leadni.:music::)
    A 3 csaliláda aratást szereztem meg a medencés felhővel együtt.:)
    Egyébként nem vettem hozzá semmit még csak időbe se arattam mindig csak sokszor keltettek fel éjjel.:)

heureca3, Melan, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  7. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok! A középső buborékba be kell adni egy medvét. Ekkor kapunk 1 db Csaliláda S nevű ládát ezt megkaptam és horgásztam vele. A játékot én úgy értelmeztem, hogy 24 óránként kapunk egy újabb csali ládát. Én hiába aratom le, nem kapok semmit. Se ma, se tegnap. Kérdésem a következő: most akkor valamit elnéztem vagy nem értem a feladatot. Köszönöm ha tudna valaki segíteni.ID 36819767
    Köszönöm meg vannak. Csak nem automatikusan adta a baloldali ablakba, hanem a váza ikon alatt fityeget. Szép napot és jó aratást mindenkinek
    Viszont valóban lenne egy kérdésem: horgászással kaptam egy ritka gyöngyöt csak nem találom. Most végig néztem a váza ikon alatt levőket is vagy milyen néven kell keresni. Köszönöm a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 26.7.20
    vihence kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Hol keresed a Csaliládákat?

Ott, ahol újraindítod a bubikat, nyomj rá a Maci hasán a "Nyomás horgászni" zöld gombra.
    Akkor ebbe az ablakba jutsz:
    upload_2020-7-26_10-36-5.png

Itt rányomsz a pirossal bekarikázott "Lássuk" gombra, és odavisz a Ládákhoz.

De, ha a Láda / Váza ikon, Elhasználódófülnél beírod fölül a keresőbe, hogy csali, ott is megtalálod őket.

heureca3, -Fülemüle-70 és nagymami2 kedveli ezt.
  9. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Kutakodtam és megtaláltam.
    Köszönöm.

heureca3, -Fülemüle-70, vihence és 2 más kedveli ezt.
  10. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Jó reggelt! :)
    Itt vagyok, csak el voltam foglalva, nem tudtam írni, még olvasni se nagyon volt idő. :music::)
    Meg ez a két párhuzamosan futó anti-event elvonta a játékenergiámat. :eek: Milyen már, hogy semmit nem kell tervezni, gondolkodni, taktikázni, gyorsítani, csak néha belépni aratni, meg naponta egyszer egy keveset pecázni. Nem inspiráló. Már minden halam van, gömbhal kettő, a többiből 1-1. Nyársorrú is volt egy. Gyöngy még nem érkezett. o_O Régen csak akkor mentem a macihoz, ha legalább egy jó nagy marék csalit tudtam neki vinni, luxust is, most meg egy-két sima horgászcsalival állok elé. :( Még olyan is csak egyszer jött, amiből 2 hal van, a többi mind egyhalas volt. Hát így állunk. :music:xD

heureca3, Sárika555, DevilMókus és 10 más kedveli ezt.
  11. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Volt 2 pecázási lehetőségem.A körök mind a kétszer fedték egymást,kaptam gömb halat és homárt. A gyöngy messze elkerül.Itt a gép diktál,nem a mi ügyességünk :oops:

Zitike17, heureca3, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  12. vm68

vm68 Rutinos

Ez szuper , most volt időm elolvasni az ismertetőt.
    Most nyitottam a csalis ládákat.
    Van még esélyem befejezni az eventet? :(

heureca3, Kuzdern és Ribiszke kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Bőven.
    Az esemény vége (várhatóan): 2020. augusztus 21. (péntek) 23:59 óra

heureca3, -Fülemüle-70 és kukori80 kedveli ezt.
  14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ma megtort a jeg, es meglatogatott a kardhal :)

4 ladat bontottam egyszerre, ket satnya kukac, meg 2 nagyobb kukac jott belole. Belogattam az elso satnya kukacot, kaptam is belole egy snecit, de meg az is mereten aluli volt, ugyhogy en visszadobtam volna, de a maci inkabb elrakta, hatha osszejon 6 db es akkor legalabb konzervet tud csinalni belole. A masodik satnya kukacot viszont lehet hogy sörbe logatta elotte, mert arra rakapott egy polip.

Utana jott a nagyobb kukac, na az volt az igazi, arra biztos jo sok sört is tett, mert mindketto kardhal lett:) Gyöngy az csak 1 db van, de majd csak meglesz. A kardhal adott munkaskupont, ugyhogy annyira nem zavar8)

HéricsBáró, heureca3, vihence és 15 más kedveli ezt.
  15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Miééééért kell ezt így elnyújtani? 4 nap alatt 7 csalit engedni megszerezni szerintem nem korrekt.

Ribiszke kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Sziiaaaa. :) De jó hogy jöttél. :) Megnyugodtam. :)
    Ma 4-re vizsgázott a macim. Már a kezdés is jó volt, mind a 3 csaliból kaptam egyet. A sima csaliból lett egy kardhal és adott egy barkácscuccot, a prémiumból egy papagájhal és a luxusból polip, ami adott egy gyöngyöt, most már van kettő. Jobb lett volna ha a luxusból jön a kardhal, de ne legyek telhetetlen. :)
    :D:D:D Szia Melan. :) Nekem is ma adott először kardhalat. Lehet hogy megpróbálom holnap beáztatni sörbe én is, hátha zamatosabb az íze. :D

17. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Nem félek,hogy elkopik a pecabotom!:pAmilyen gyatrán jönnek a csalik,inkább összevárok pár tucat csaliládát,és akkor reszkessetek halak!xD

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, BackOffice és 5 más kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Az is lehet vasarnap jobban harapnak a halak:D:D

19. BackOffice

Szia Ribiszke!
    Annak nem örülök, hogy nagyon el voltál foglalva. Bár ez sem biztos, hogy nagy baj, hiszen az élet nagyon szép a farmon túl (is).
    De annak nagyon örülök, hogy "csak" ez volt a távolmaradásod oka.
    Kukorival mi folytattuk a poénkodást, amit veled elkezdtünk és meg voltunk ijedve, hogy azért nem jössz, mert valamelyik vicces szövegünkkel megbántottunk (volna).
    Szerencsére erről nincs szó, szóval jó, hogy itt vagy. :inlove:

Ribiszkét ne szórj a tóba, mert azt a makrélák szeretik. Ezt már tudjuk. xD
    Most valami sörös kísérletet folytatnak többen, ahogy látom. xDxD

Melan, heureca3, vihence és 8 más kedveli ezt.
  20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ma itt is megtört a jég. xD A 3 csaliból a 2 horgászcsali mellett lett egy luxus. Abból nekem is polip lett, jött egy gyöngy, az egyik simából kardhal, ott is egy gyöngy. :D És fogtunk még egy papagájhalat. :) Ebből a sok vegyes halból főzhetnénk egy jó marseille-i halászlét. :pxD

Inkább azt szeretném gondolni, hogy mostanra találták meg a jó kis helyet, ahol a maci a finom csalikat adja nekik. És ideszoknak. :p:)

Szia, Beko,

Lássuk be, egy kakasnak sokkal könnyebb dolga van, elő tud kapirgálni mindenféle csalinak való holmikat és már horgássza is kifelé a szebbnél szebb halakat. De egy ribizli micsinájjon?!? :music:xD:music:xD

nrg18, Melan, heureca3 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.