Visszajelzés Vízmánia - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Most még nem vagyok türelmetlen, csak 3x pecáztam. De a 40.-nél már morcos leszek, ha akkor se lesz gyöngyöm. :D
    Szerintem 6 db-t mindenki fog kapni, legfeljebb az első felhőt nem váltjuk ki.a
    Nahhh, leírtam itt a mondandómat és utána járt le az óra. Kaptam megint egy luxus csalit és a medvém megint polipot fogott.:) Éééssss kaptam 1 gyöngyöt, meg 20 sz.tápot.
    Szia, igen, Beko beleírta a hivatalosba a beadási sorrendet. Köszönjük.:)

Utoljára szerkesztett: 24.7.20
    nagymami2, maszilva, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Ugye-ugye? Egyszer fent, egyszer lent.

Igaz, én eddig csak 1 db vacak csalit kaptam MINDIG a ládából, de azzal is sikerült kardhalat kifognom.
    Bezzeg ma! -.-
    Rossz ötlet volt a homárokat megijeszteni, mert ahogy átmenekültek gyulaikához, az ő makrélái nálam kerestek menedéket a homárokkal túlzsúfolt tó helyett.
    :music:

nagymami2, vihence, strawberry49 és 10 más kedveli ezt.
  3. kukori80

:D:D:D
    Kardhalat eddig csak a TV-ben láttam. :D Csak polip jön és gömbhal. Lehet hogy az én tavamban nincs is más. :D Leküldök pár búvárt, nézzék meg, hogy mi újság odalenn. Ha nincs kardhal, akkor majd éjszaka áttelepítem őket tőled, Neked úgyis sok van. :D:D

nagymami2, Kuzdern, Mica67 és 7 más kedveli ezt.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Jahhh... ha modi pecázik, látom lelki szemeimmel, ahogy a BP munkatársai saját kezükkel helyezik fel a csalira a kardhalat ::))

nagymami2, vihence, Gio és 13 más kedveli ezt.
  5. BackOffice

De csak azért, mert jó szerveren vagyok. xDxD

nagymami2, vihence, Gio és 13 más kedveli ezt.
  6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Igen, én meg a rossz szerveren.
    Eddig csak papagáj halat és polipot fogtam.
    De szerencsére már nyitva van a 2. csalis ládám.

bocsinet, Kuzdern, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hááát szerver ide-modi oda, nálam már befigyelt 2* a kardhal, luxus csalival, szép kis ajándékokat kaptam, szupitrágya, szupitáp, csillag mismás.....,de ezidáig még nem sikerült egy árva gyöngyöt sem lelnem, lehet a homárok jobbak gyöngyhalásznak;)
    Még este pecázok egyet, de nagyon ajánlanám a halaknak, hogy mostmár gyöngyöt is adjanak, mert ha nem ők lesznek felfűzve csalinak:wuerg:xD

nagymami2, vihence, Gio és 12 más kedveli ezt.
  8. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Vagy ráírja a csalira, hogy Csak kardhalaknak!xDxD

vihence, Gio, ZSUZSA21 és 11 más kedveli ezt.
  9. BackOffice

Elképzelem, ahogy Kukori lobogó taréjjal, a nyikorgó tankkal "begördül" a tóba pecázni.

Az összeg gömb-, papagájhal, homár és makréla lökdösi előre a kardhalakat, hogy ha már van kard az orrotokon, akkor harcoljatok ti ezzel a pléhdobozzal.

xDxD

nagymami2, nrg18, vihence és 17 más kedveli ezt.
  10. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Nagyon köszönöm az értelmezést. Valóban ezért lettem ideges. Remélem több ilyenre nem bukok, mert elég szoros az időm.

DevilMókus kedveli ezt.
  11. kukori80

:D:D:D Már nem nyikorog a tankocskám, bejárattam. :D Olyan halkan fogok vele a vízben osonni, hogy senki nem fogja meghallani.
    Közben megnéztem a naptárt és csütörtökön kezdődik a Felföldi fesztivál. Az ugyanaz, mint a Vizisís látványosság, vagy ez később kezdődik? Mert addig csak 3 bubit tudunk szedni.

Gio, juliannakoczkas, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  12. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok! Kiváltottam az első ládát,aztán megszereztem egy sípot,amivel kiváltottam a szupertrágyát,most megvan még egy síp,de nem engedi kiváltani a ládát amihez síp a kiváltó eszköz. Mit nem vettem észre? Légyszi ,aki tudja világosítson fel. Köszi

juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Csak a 6-os számút lehet kinyitni.
    Ez a sorrend: 10- 8 - 6.

14. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

15. gyulaika

Én már kinyitottam a 3-ast is, az baj?:p

16. kukori80

Nem baj:), gratulálok. Nekem még kell 2 ültetés hozzá.

17. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Én is épp most mérgelődöm! 3 ládát nyitottam ki. Eddig csak az alap csalit kaptam! >:(:mad: Én pl ezért utálom az ilyen eventet, mert sajnos valamiért a farmom a rossz / szerencsétlen szerveren van, ahol az az alap, hogy nehogymár jó dolgot kapjon a játékos! A pecázásnál most legutóbb a tökéletes középső körnél állítottam meg, és mégis egy nyomi papagájhalat kaptam! >:(:mad: Szóval én az ilyen "szerencse" eventet nagyon utálom, mert miért vagyok én rosszabb, mint a másik (aki a szerencsésebb szerveren van)?!?!?! Mi alapján lett "kiválasztva" az ember, hogy te jó ajándékot kapsz, te meg egy kalap.... ?!??!?

18. gyulaika

Az megy neked:) De az utolsó beadáshoz kell sajna még 575 gaz.:oops:

19. kukori80

Sajnos igen. Az még 5 ültetés. Vasárnap előtt nem leszek kész.

20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. A pecázás nekem sem megy túl rózsásan. Bár már van 2 gyöngyöcském, de ládából szinte csak a "kis" csalit kapom. Bár egyszer azzal is sikerült egy kardhal, még néztem is nagyot, hisz nem volt tökéletes a kapás (zöld karika fedése nem volt megfelelő). Már 2 ládából kapom én is a csalikat, a bónuszláda is megvan, de hagyhattam volna a végére is ha jól értem, mehettem volna a 3. csalis ládáért abból a sípból. De már mindegy. A másik eventnél az 5. feladatért küzdök, abból jön a 4. síp, ami szerintem csak vasárnap reggel lesz meg. Onnantól 3 ládát kapok naponta, bár rossz, hogy eltérő időkben kell figyelni őket, hogy arassam, mert ugye nem egyszerre lett megszerezve, és az óra meg onnan indul, de ez van...

rudcsi24, Kuzdern, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.