Visszajelzés Vadbanán strandklub 2024.március - Panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 13.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kár volt elrontani ezzel a limonádé gyűjtéssel az eventet:wuerg:
    Az még oké, hogy gyűjthető farmos dolgokat adna...:music: de a felhőhöz hozzájutást ehhez kötni... :oops:
    Nem szeretem az ilyent!

Médi2000, gomboc58, tandem6 és 5 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

És gondolj bele, hogy 20 darabról írt az event ismertető...ezek már a barátságos számok;)

Médi2000, Sali~*.*, rencsike982 és 5 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Az azért várható, hogy azt módosítják.... Irreális volt:oops:
    A számok barátságosabbak de akkor sem tetszenek:p

Médi2000, gomboc58 és dögös92 kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Gondold el, hogy nemrég lett dicsérve, hogy milyen jó, hogy az event felhők könnyen megszerezhetőek az eventekben. Meg, hogy jó irányba megy a játék. Remélem több ilyen várakoztatós event nem lesz! 2-3 eseményből, ami meg tényleg olyan, mintha gondolkodnának is még nem vonok le tanulságot, ettől azért több kell, hogy azt mondjam, hogy jó irányba változik a játék.
    Majd ha hosszútávon is azt látni, akkor megdicsérem őket. Ahogy szokták mondani, egy két jó cselekedett, még nem tesz jóvá számtalan rosszat.

Médi2000, kovacstne, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Igazad van... jóvá nem tesz semmit:oops: Viszont a kis jót is észre kell venni;) Amikor azt írtam jó az irány... az az adott pillanatnak/eventnek szólt;) Most ez egy negatív elmozdulás:wuerg: De ettől még nem car a játék, vagy az event...8)

Médi2000, aida2330 és Othep kedveli ezt.
  6. dögös92

dögös92 Járnitanuló

na én most fejeztem be az eventet, nincs értelme folytatni a felhők meg sem lesznek ha kitolnák egy nappal akkor lehetséges hogy befejezném de igy egy kalap sz..r . Majd reggeltöl estig a gép elött ülök meg rögtön az első nap megcsinálom az összes tenyésztés , jó hogy nem mondja meg a játék mikor mehetek el dolgozni vagy enni. >:(

Médi2000 és unikornis88 kedveli ezt.
  7. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhők beüzemelve, nem kedvenc ez az event! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

Médi2000, GA-BI-O-Farm és unikornis88 kedveli ezt.
  8. csi48

csi48 Fórummogul

Jó estét!
    Sajnos a 3. szinten az 5, 12, 22 nem lesz meg, a löttyök miatt. A többi már készen lenne, ha tovább tudnék lépni.
    Nagyon kezd elmenni a kedvem.
    Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!

Médi2000 és unikornis88 kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én alapból annak örülnék,ha nem lennének az eventben ezek az időhőz köthető leszedések..Igazságtalan. Mert aki otthon van mindig, az le tudja szedni 5 óránként, de aki dolgozik 8- 12 órában, annak esélye sincs végig vinni az eventet. Minek kellenek bele ezek???
    Persze, ezt nem tőled kérdezem, csak neked reagáltam. :)
    Tehát az ilyen jellegű event szerintem car, hogy a te szavaddal fogalmazzak. :)

10. -Holdfeny-.

Szia!
    Ez az 5 órás vacakolás nagyon rossz irányba tolta az event élményét... De ettől függetlenül a felhő jó;) Hosszútávon nem fogunk a megszerzés nehézségeire gondolni...
    Minek kellenek ezek?:eek:o_O Nem tudom...:oops: Talán azért hogy negatívat is tudja írni az eventről:pxDxDxD
    Ettől függetlenül nem szeretnék ilyen eventet mostanában...:wuerg:

Médi2000 kedveli ezt.
  11. camilla44

camilla44 Junior szaki

Sziasztok! A hűtőkkel befaragtam. Költöttem aranyra, állatra,tápra, mindhiába. Kosarakra már nem költök. Nem értem, hogy miért nem lehetett két mezőn termelni. Pedig tetszik az event.

Médi2000 kedveli ezt.
  12. dögös92

dögös92 Járnitanuló

Nem lehetne megcsinálni, hogy farmarannyal gyorsitani az érést vagy farmaranyért venni?
    Amugy a panaszokat olvassa valaki vagy egyáltalán jelzik valahol? Mert ***** nem ugy tünik.
    Ez igy semmit nem ér ez a topik ha nem olvassákazok akiknek kéne.

Médi2000 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, olvassuk a panaszládát IS, mint minden részét a fórumnak, s visszajelzést is küldünk a megfelelő helyre, a Központ felé.

Sajnálom, hogy nem sikerült az eventet úgy végigvinned, hogy a csökkentett darabszámú begyűjtendőt learasd. Csak egy példa: pénteken, hétfőn és ma arattál volna kétszer, és a hétvégén 3 alkalommal mindkét nap, akkor a csütörtöki első aratás nélkül is össze lehetett hozni a 12 db-ot.
    Az event ismertető és a Csevegő topikban több Játékostárs által megosztott taktika alapján a Játékosnak kell megtervezni a saját időbeosztása alapján, hogy a számára fontos nyereményekhez szükséges dolgokat az event ideje alatt megszerezze.
    Mi nem tudjuk helyettetek megtervezni egy-egy event véghezvitelét. Ha a tervezés alapján úgy látja vki, hogy ezt vélhetően nem fogja tudni végigvinni, akkor döntést kell hozni, hogy a köztes nyereményekért megéri-e neki az event elkezdése, intézése vagy sem.

Azért szerintem nem mást kell hibáztatni sem Neked, sem a többi Játékosnak, mert nem sikerült az esetleges terveiteknek megfelelően aratni, vagy nem terveztetek előre, s így nem lesz meg a szükséges különleges event kellék a felhőkhöz.
    Az event feltételein egyszer már módosítottak a visszajelzéseink alapján, gondolom erről értesültél Te is.

Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Médi2000, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Mit akartál termelni két mezőn ??
    Tenyészteni kellett csak és a hűtőket leszedni időben.

Swartsch, Médi2000, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Már meg ne haragudj, de te is tudod,hogy ez egy játék, az emberek azért vannak itt mert kikapcsolódni szeretnének, nem időre ide jönni, s leszedni a ***. Azért régen nem ilyen eventek voltak, ezt valljuk be.
    Amúgy meg a panaszláda erre van, vagy már panaszkodni sem lehet a panaszládában? Miért kell megkérdőjezelni egy panaszt? Ezt nem értem...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.3.24
    inanna11, Médi2000, sosoump és 4 más kedveli ezt.
  16. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ felé több ízben jeleztük az event hosszabbítási igényt, de azt a visszajelzést kaptuk, hogy erre nincsen lehetőség, mivel a csökkentett mennyiség a speciális eventkellékből (12-12 db) megszerezhető volt megfelelő tervezéssel a rendelkezésre álló idő alatt, így a Vadbanán strandklub event az eredeti kiírásnak megfelelően ma 22:00-kor véget ér.

Az aratható mezők akár még kétszer arathatóak ma (ha 17 óra előtt beérik a mostani), érdemes még begyűjteni a Hűtőtáskák által adott dolgokat, akik pedig még a felhőért aratnak, azoknak sok sikert a befejezéshez!

Megértéseteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

Médi2000, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    én nem haragszom, de Te se haragudj, ha reagálok egy olyan játékos felvetésre, hogy nem olvassuk a Panaszláda bejegyzéseit, s semmi nem történik. Igenis olvassuk, s igyekszünk mindig a lehetőségeinkhez mérten megtenni, amit lehet. Ennek eredménye volt, hogy csökkentettek a beadandó mennyiségen, hogy kinyitott hétvégére a Telihold terület és még sorolhatnám.
    Ahogy a másik bejegyzésben láthatod az event hosszabbítást is megpróbáltuk, de ezen nem módosított a Központ.
    Igen, ez egy Játék, ezért mindenkinek el kell tudnia dönteni, hogy belefog egy eventbe vagy sem. Mindenki ismeri a saját lehetőségeit, s ismertek voltak az event feltételei már szerda óta, a csökkentett beadandó csütörtök délelőtt óta.
    S ezzel jönni, hogy régen ez jobb volt, meg régen az jobb volt, nem segít a mostani helyzeten. Nincs időkerekünk, nem tudunk visszamenni a múltba, most azokkal az eventekkel tudunk játszani, amiket most kapunk.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Médi2000, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Nem segít így van..Nagyon nem játékosbarát már ez a Farmerama. De ez csak az én véleményem, amit remélem szabad leírni!

inanna11, farmercsaj, Médi2000 és 2 más kedveli ezt.
  19. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Sziasztok! Nekem is az a bajom, hogy nem tudom kiváltani az egyik felhőt, minden meg van hozzá, kivéve egy fél napot. Lehet, hogy bele fér az event idejébe a 12 db , de a való világ is létezik, nálunk pl. az internet is kimaradt többször - ezt hogy lehet bekalkulálni???!! Persze, ha felkeltem volna hajnali háromkor, akkor most nem lenne "gondom", de nem vagyok mazochista. Az ültetős event szerdáig tart, ez miért csak máig? Holnap nem kezdődik új event. Gondolkodhatnának a központban kicsit racionálisabban. Ráadásul nem volt kevés amit be kellett adni.

Médi2000 és wrola kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ne bosszankodj! Felesleges!
    Örüljünk, hogy valamit legalább eltudtak intézni a modik.
    Inkább sajnáld azt, aki így találta ki az eventet.
    Mert aki tervezte az valószínű, hogy a saját életritmusából indult ki.
    Egész nap bármikor ráér, még munka közben is játszani, mert megteheti, és a hétvégeken meg nincs élete, nincs kivel hová elmennie, nincs semmi hasznos társas szórakoztató elfoglaltsága. Otthon ül és néz ki a fejéből elhanyagolva, és úgy gondolhatja, hogy mások is ilyen szerencsétlen életet élnek.
    Szóval, bár nehéz egy ilyen event, de örüljünk, hogy nekünk legalább van életünk a játékon kívül is!
    :)

kariatida, Swartsch, Blue-dream és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.