Visszajelzés Vadbanán strandklub 2024.március - Panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 13.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wrola

wrola Utánpótlás-írogató

Üdv!

Központot, illetve moderátorokat tisztelettel megkérném, válaszaikban , tanácsaikban az eventek teljesítéséhez a "tervezz" szót ne használják. Olyan mértékben problémás a játék, hogy így tervezni teljességgel felesleges. Ezt a játékosok többsége tapasztalja, csak már belefáradtak folyamatosan jelezni. A játék teljesítmény problémáinak kompenzálására jelen eventhez akár egy bónuszkódot is szívesen vennénk, mely néhány üveg szörpöt ad. Ezt legyenek szívesek jelezni a központ felé!

Köszönöm

Neni60, fankostepsi, Médi2000 és 5 más kedveli ezt.
  2. zsomborik

zsomborik Junior szaki

G.Máté--ha nem nyitsz ki mindent nem enged tovább.
    Milyen trükk van hozzá? (egyetem kell hozzá)
    A tenyésztéshez is idő kell, addig nem tudsz haladni.----áááááááá, aki dolgozni jár az még rosszabb helyzetben van.

galagonya56 és Médi2000 kedveli ezt.
  3. gomboc58

gomboc58 Haladó

Na hát nekem elúszott ez a szörpös dolog. Üdvözlők mindenkit! Egy-két csúszás és már nincs is meg a szörp és a szénsavas üdítő. Sajnos most így jártam. Egyébként sem volt könnyű event, de sajnos vásárolni sem lehet, (amit nem is értek miért ????) búcsúzom a felhőtől.

Médi2000 és szpiró61 kedveli ezt.
  4. cSoki096

cSoki096 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Nem értem, hogy a vadbanános event miért nem tart addig mint az oroszlános? Egy szörpön múlik, hogy kész legyek vele de nem készül el addig mire lejár az event ideje. Vásárolni sem lehet és ez nagyon bosszantó:((

gomboc58, fankostepsi, Médi2000 és 2 más kedveli ezt.
  5. dögös92

dögös92 Járnitanuló

Szia.

Az a legfurcsább dolog , hogy azt irjátok , hogy meg lehetett csinálni simán.
    Emlékszek amikor egy eventen ugyan igy kiakadtam és egy moderátor kikelt magából, hogy egy eventet nem kel 2 nap alatt befejezni , na már most ha azt számolom hogy hegy nem 2-3 óra alatt termeltem le a tenyészjelvényeket hanem 2 nap alatt mert ugyan is miért kéne sietni akkor csak 2 nap eltetltével tudom elkezdeni a szörpök kiváltását!!!!!!
    Akkor hogy is van ez?? Saját magatoknak mondtok ellent???

Remélem egy értelmeset erre is tudsz válaszolni.

TOVÁBBÁ MINDEN PÓRULJÁRT JÁTÉKOS NEVÉBEN IGEN IS KÖVETELEM HOGY EZENTUL AZ EVENTEK ISMERTETŐJE ELEJÉN IRJÁK KI HOGY A TENYÉSZTÉST MÉG AZNAP MEG KELL CSINÁLNI KAPKODVA HA EGYÁLLTALÁN BE AKARJUK FEJEZNI AZ EVENTET.

Ugyan igy nagy betüvel hogy lássuk hogy sietnünk kell , vagy eldönthessük hogy belekezdünk e.

Köszönöm szépen!

gomboc58, inanna11, fankostepsi és 3 más kedveli ezt.
  6. imifiu

imifiu Aktív író

Ez most nem panasz, szoktam a nők miatt ,de ez nem az most:D nos...szombaton kezdtem reggel az eventet, az 1 tápos miatt, ugye akkor is kezdtem el az 5 órás italokat kiváltani ,ebben a tudatban ,hogy mennyi időm is van. Mobilról amikor dolgozok, laptopról amikor otthon, minden rendben is ment, még maradt is mindenből 3 db úgy hogy éjszaka aludtam. Azt gondolom , hogy mindenkinek ott a mobil, ha távol van otthonról, ha nincs net akkor keressen! Ha beakarja valaki fejezni az eventeket akkor be is fogja !

Swartsch, Dolphin, Médi2000 és 5 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én is így gondolom. Kezdőként nem mertem ilyet írni, de itt vagyok támasznak. :D ;)

8. Zfarmberame

Zfarmberame Junior szaki

egxyetértek én is igy vagyok... csak az tudja befejezni aki ennek él ha kimarad 1 1 nap már megcsinálhatatlan..

farmercsaj, Médi2000 és szpiró61 kedveli ezt.
  9. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Ninett!

Csatlakozom! Nekem is ez a véleményem. Ritkán jövök mert pár perc olvasás után az az érzésem, hogy
    nevelni akarnak.

Különös!! Ezt a pár mondatot már egyszer kb. 15 perce írtam, de eltünt?!?!

Ninett79, JUCUS, fankostepsi és 5 más kedveli ezt.
  10. .évuka.

.évuka. Utánpótlás-írogató

Szia,
    írod, hogy ott a mobil, nekem almás van, amire nem lehet letölteni a játékot. Így ha nem vagyok otthon, aratni sem tudok. Ezért nem leszek kész az eventtel.
    Azért ha valaki tud valami lehetőséget az iphone telefonon való játékra azt megköszönném.

farmercsaj és Médi2000 kedveli ezt.
  11. Médi2000

Médi2000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok és higgadtságot kívánok mindenkinek!
    Én a 247. szinten járok, de nekem sem sikerült! 11 db-ig jutottam! Ráadásul egyik felhőt sem lehet megszerezni, még ezzel a teljesítéssel sem! Ja és költök azért néha még a játékra is ...
    Egyébként pedig a sok észrevétel minősítette ezt az event-et, bárki, bármit is mond!
    Ha lesz még egy pár ilyen feladat én már azon gondolkodom, hogy 15 év után elmegyek máshova költeni a pénzem ... nem értékelik, hát legyen!!!!!
    Hajrá és sikeresebb játékot mindenkinek!
    Üdv. Médi2000

Neni60, .évuka., fankostepsi és 3 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Már rég rájöttem, hogy nem értékelnek, de főleg nem mérlegelnek. De nincs panasz, mert mindenki a maga sikere kovácsa. :)

Médi2000 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egy szóval nem írtam sehol, hogy könnyen teljesíthető volt az event, én annyit írtam, hogy tervezéssel meg lehetett szerezni a 12-12 db Limonádét és Szénsavas üdítőt a rendelkezésre álló idő alatt. Persze, ehhez szükséges volt, csütörtökön - pénteken belekezdjen a Játékos, ha nem akart éjjel is aratni.
    Felvázoltam egy példát a 12 speciális event kellék begyűjtésére az event teljes időtartamát figyelembe véve, nem 2-3 nap alatt, amire itt hivatkozol.
    Az event ismertetőt mindig szerdán délelőtt közzétesszük, s az event csevegőben kedves Játékostársak megosztják taktikájukat, ahogyan azt most is megtette BombadilToma, bemutatva, hogy lehet a felhőt megszerezni "takarékos módban", melyik mezőket kell kötelezően teljesíteni (köszönet érte Neki is, és minden Játékosnak, akik segítik írásukkal, taktikájukkal a fórumot olvasó Játékosokat)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vadbanán-strandklub-2024-március-eventcsevegő.24678/page-3#post-1377845
    Kiemelte azt is, hogy az 1. emeleten lévő két 5 órás mezőt célszerű csütörtökön kiváltani már, hogy biztosan elegendő idő legyen a felhőhöz szükséges speciális event kellék begyűjtéséhez, minden más mező kiváltásával meg lehet várni a Merilin által jósolt hétvégi 1 tápos tenyésztést.
    Ha visszaolvasol az első oldalakon a csevegőben, több ilyen jellegű bejegyzést is találsz, sőt többen azt is megemlítettük, hogy a tenyészállatok ládákból is bonthatóak.
    Enike** is kiemelte az ismertetőben, hogy hol vannak azok a mezők, amelyek 5 óránként arathatóak, amelyek a speciális event kellékeket adják, s rámutatott arra is, hogy nem szükséges minden mezőt kiváltani a felhők és dekorok megszerzéséhez.
    Ennél többet mi nem tudunk tenni. Az event ismertetőknek meghatározott felépítése van, a jövőben is ezen módszerrel fogjuk közzétenni őket.
    Megértésedet köszönöm!
    Sok sikert a további játékhoz, eventek teljesítéséhez!

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    telefonra letölthető applikáció nincs, hisz a játék számítógépre van tervezve. Mivel a telefonokon is van böngésző, akik telefonon játszanak, onnan érik el a játékot. Nekem androidos eszközöm van, Chrome böngészőben szoktam aratni, ha úgy adódik - nem ismerem az almás készüléket, de gondolom azon is elérhető böngésző. Próbáld ki.

Swartsch, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.