Visszajelzés Vadbanán strandklub - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 22.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caccus

Caccus Fórum bárója

Én be tudtam lépni, de lassú és virágok özöne volt, ki-be léptem kétszer is és utána az asztalra csaptam kézzel, mert ezt így nem lehet játszani, főleg nem ennyi gazzal, és felröppivel, ja tisztitva van a gép.

jutka190226, a1a4, agica48 és 6 más kedveli ezt.
  2. PZoli64

PZoli64 Fórum hercege

Szia!
    Nálam kicsit döcögősen, de megy.
    Amikor először elkezdett pörögni a napraforgó kiléptem.
    Ccleaner és újra beléptem. Igaz így is egy-két F5 még kellett, de elvetettem.

Az eventóra nálam rendesen működik.

Elég jól adta a felröpit. Ixora, 6 + 1 Panni, 185 és 187 felröpi.

3. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én úgy gondolom , hogy senkit sem kell rábeszélni , egy- egy eventre . Mindenki nagylány és el tudja dönteni , szeretné , avagy sem .

Azt hiszem Genka , csak jó akart , semmi egetverő ártalmasat nem írt .
    Én a + 1 termést adó felhőket , nem akkor aratom amikor megérett , hanem ha olyat ültetetk aminél megéri kihasználi az adottságait .
    Általában egy dekor leveszek róla , és visszateszem , aktiválom ha kell . Ebben az esetben egyéb termény esetére .
    Szépen lehet a farm növényeivel is játszani , ugyanis ott is van felhő , meg termék , és a csatni hyelyett a trópusi colláda , minden területen hat , farmon és bahán is . Használhatod a dinnyevarázslatot , igaz ő csak a farmra hat . Sok éréscsökkentő termék és felhő van egyéb terményekre is .
    Ha ezt összehangolod , márpedig én szakítok erre időt , igenis megérős az event . / számomra megérős /
    Azt sajnálom , hogy sokan nem fektetnek energiát , időt arra , hogy figyeljenek a részletekre . Nekem ebben rejlik a farmerama szeretete :)

Hiányzik Zsu oldalán a közös okoskodás , és az ottani játékosok . Tudom , hogy ez már nem tartozik ide , de biztosra veszem , hogy sok okos játékos jobban le tudta volna vezetni , az én nem feltétlen okoskodásom , csupán hangosan gondolkodásom .

Kívánok mindenkinek sok röpit , és szórakoztató játékot :)))

maszilva, T.Annie23, Othep és 13 más kedveli ezt.
  4. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Sziasztok! Egyáltalán nem lehet semmit learatni!!! Ki-belépegetek állandóan! Igy nem lehet játszani! Meddig lesz ez igy??

jutka190226 és Éva0315 kedveli ezt.
  5. marikailles

marikailles Fórum-zöldfülű

Nem tudok aratni így nem lehet az eventet megcsinálni: Gép tisztítva!!Valamit kellene intézni!!!!

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Eventnövény elvetve... szaporodik;) 132 bárpoharam lett... :music:

7. bdody1944

bdody1944 Utánpótlás-írogató

megpróbáltam elinditani az eventet, az összes terület aratásához 8-szor frissitettem, mert a napraforgó meg a talicska ennyiszer akasztotta meg a játékot. Ez igy nagyon nincs jól. :(

jutka190226, Sziszi1950 és Éva0315 kedveli ezt.
  8. szili48

szili48 Törekvő

gratula! már aratni se lehet kézzel, 10-15 kocka után nem arat , ki -be lépek, böngészőt váltok, frissítek, ugyanaz, fő h vannak munkások akciós áron!

9. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Elég nehezen indult az aratás! Többször is ki, be kellett lépegetni! Viszont ültetvény ixora széleken fákkal 173 db röpi, esőerdő, hát ez nagyon ekleltikus volt (növény, fa, terményes ól) 169 db röpi, 4 + 1 pannival!

PZoli64, jutka190226 és szellorozsa kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nállam is volt egy kis gubanc az aratásnál...forgott nekem is virág...átmentem kliensbe így jó. 325 felröpim lett...egyiken ixora másikon fák...de még van fa amit nem tudtam aratni a 22 órásak...az is ad még kb. 40-et...összesen 360-370 körül lesz 12 Pannival.
    Sok sikert mindenkinek!

Kuzdern, jutka190226, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Na, ezért írtam én azt a legutolsó "próbáljunk meg elfogadóbbak lenni egymás és a játék iránt, ha már szórakozni vagyunk itt és próbáljuk meg nézni a lehetőségeket, ne csak azt, hogy mi miért nem pottyan az ölünkbe" típusú hozzászólásomnál, hogy az utolsó volt. Értékelem a soraid. Igazság van bennük. Aki akarja, látja, aki nem, azzal úgysem tudsz mit csinálni - de ez már az én véleményem. Leginkább rájuk hagyom. Jól érezni magad egy opció, nem kötelező. A szakmámban úgyis alap kitétel: csak annak segítünk, aki annyira akarja, hogy tesz is érte. Egy mondás is van, aminek az a lényege, ha segítesz magadon, kapsz plusz segítséget.
    Az eredeti hozzászólást egyébként el sem olvastam, amire reagáltál, Toma. Magam érdekében, olvasás nélkül is tudom, mi van benne. Tegnap nagyon meglepődtem egyébként, hogy elvárás egyes játékosoktól, hogy legyen meg egy-egy event matekja (ebben az esetben kettő is volt a hozzászólásig), amit el sem olvasnak, de "légyszíves" és "köszönöm" nélkül nyíltan leírják, hogy kellene, mert ők lusták rá. Amivel (és ez megint vélemény) nem az a bajom, hogy nem akarja megcsinálni, mert az ő dolga, de a másik munkáját, mifelénk, szokás értékelni, pláne, ha jómagam nem vagyok rá hajlandó.
    Én a részemről a fórumról leszokok, csak a minimálra jövök amire nekem van szükségem.
    Tetszik ahogy fogalmaztál, de egy mondatot különösen kiemelek: "Azért játszunk, hogy jól érezzük magunkat."
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Én csak 14:33-kor léptem be, nekem minden rendesen működik, Chrome-ot használva. Gép 4-5 éves, Lenovo Yoga 510-14ISK.

Utoljára szerkesztett: 23.6.21
    PZoli64, jutka190226, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kipakoltam az összes menüben szunnyadó titokfát... - jellemzően egy az egyben szoktak felreppenőt adni;)

13. fraka

fraka Járnitanuló

Ez azért nagyon durva, hogy nem lehet learatni semmit!!! Már unom a sok ki-belépéseket! Nem kéne már valamit csinálni???

14. agica48

agica48 Aktív író

Igen - igen, nagyon bosszantó!!! Vártuk hogy rendbe teszik a rendszert, semmi javulás - sőt!!! Nincs jobb informatikus aki precizen rendbe tenné, amit más rosszul csinált?????

Igen csak rosszul esik egyes válasz, nagyok vagyunk tudunk dönteni - de ez már kényszer - ha nem tetszik - NE JÁTSZ!!?????
    Összevontam a hozzászólásaidat, ugyanis a vonatkozó szabályzat értelmében nem írhat játékos egymást követően a fórumra. Vagy szerkesztéssel vissza tudsz menni és kiegészíteni a már leírtakat, vagy megvárod amíg ír valaki más is, és utána írhatsz megint.
    A rendszert egyébként rendbe tették, mert ha nem ez lenne, akkor senki nem tudta volna elindítani az eventjét.
    Havasi_Gyopár

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.6.21
    jutka190226, szellorozsa és Éva0315 kedveli ezt.
  15. tewo

tewo Járnitanuló

Probléma megoldódott, többszöri ki-belépés után. 294 felreppenő jött. Közben 2-szer kellett frissítenem, a napraforgó nem a kedvenc növényem.

jutka190226, szellorozsa és Éva0315 kedveli ezt.
  16. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Légyszíves, vond össze a hozzászólásaid, mert szólni fognak érte, hogy ezt nem szabad. Ha nem tudod, hogyan kell, van útmutató a fórum használati leírásában. Itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha weben játszol akkor nézd meg másik böngészőben.
    Ha kliensben akkor F5 vagy Fn és F5 kell, hogy működjön.
    Persze az alap a rendszeres géptisztítás CCleanerrel.

Kuzdern és szellorozsa kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Szia!
    Neked is csak az alábbiakat tudom javasolni.
    Próbád meg még azt, hogy a betakarítást jelző sávot a beállításoknál kikapcsolod.

19. szili48

szili48 Törekvő

a kliensen is csak 33 kockát lehet leszedni és kész nem arat tovább, ez mi?

jutka190226 és szellorozsa kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Szia!
    Neked is csak az alábbiakat tudom javasolni.
    Próbád meg még azt, hogy a betakarítást jelző sávot a beállításoknál kikapcsolod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.