Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Berodual

  Berodual Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Nem tudom, hogy más esetleg felhozta-e már ezt az ötletet, arra gondoltam, hogy egyre több a vizi élőlény a farmon. Nem lehetne-e egy vizi részt csinálni? Lehetne vizi növényeket is ültetni.
   
 2. klaramagyar

  klaramagyar Fórum nagymestere

  Nem tudom ötletnek számít e, de több mint egy éve azt írta a bp, hogy a szintekhez igazítják a szerencse kereket, na hát azóta olyan silány lett, hogy sikerült kb. 800 1-es szintű terményes ólat kipörgetnem de nem ám csak a sima hanem többségébe a party pörgetésen amit van hogy valós pénzért vesz az ember, nem lehetne kivenni ezeket a haszontalan ólakat 200-as szint fölött kivenni és bármi mást betenni a helyükre csak ezeket ne lássuk, gondolom nem vagyok egyedül, a másik pedig, hogy csinálhatnának a régi játékosoknak valami beváltási lehetőséget a csillagokra és aranybanánokra, nekem speciel, 9890 csillagom és közel 8000 aranybanánom van.
   
 3. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia klaramagyar!
  Kérlek keresd elő ezt az írást, ahol ezt hivatalosan bárki leírta, hogy szintekhez igazítják a kerek-kerék nyereményeket. Természetesen a játékosi óhajok, továbbfejlesztési javaslatok, ötletek kivételével. Én csak az utóbbiaknál találkoztam ilyen kívánsággal, de az nem a BP hivatalos közleménye.
   
 4. Dr.Bubo

  Dr.Bubo Fórum-zöldfülű

  Jó reggelt! Jó lenne a majmok szentélyében megjelent két új növény farmaranyért való megvásárlása. ez a rózsaszin banán fa és bismark fa?Mit szóltók hozzá?köszönöm Dr.Bubo
   
  Csoki2020 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 5. Sauvage

  Sauvage Rutinos

  Jó Napot! Beko topikjában jelent meg és ő írta ezt, hogy a kintiek ezt akarják megcsinálni, pedig azon kivül is volna mit a játékon mert nagyon ramaty az egész.
   
  gazoskert és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
 6. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Általánosságban és konkrétam beszélni két különböző dolog.
  Azt kértem, - és bizonyára mások is kíváncsiak rá -, hogy konkrétan keresd elő azt az írást, mert addig csak a levegőbe megy a csevegés az ominózus témáról.
  Az archívumban is kereshet játékos is, nyugodtan nézd meg és hozd ide a linkjét annak az írásnak, vagy pedig legyen felejtős a téma, ugyanis csak olyan dolgot szabad állítani, amit bizonyítani tudunk.
  Köszönöm az együttműködésedet.
   
  -ágianyu33- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 7. parrahviki12

  parrahviki12 Kivételes tehetség

  Szia Dr.Bubo!
  Nem csevegő topic, ez igaz (kapom is majd ezért a kobakost Havasi Gyopártől...xD), de nem állom meg, hogy ne kérdezném meg csak úgy mellékesen:
  mi a búbánatért akarsz Te farmaranyért fát venni, ha az alanyi jogon kosárból való megvásárlása aranybanánért kiváltható? :sleepy:

  S hogy ne legyek OFF (bár erősen gyanítom, hogy már másnak is megfogant valahol a szürkeállományában):
  A kerek kerékről lehetőség van százszámra kipörgetni a különböző ilyen-olyan ládát és egyéb nyalánkságot adó dekorokat, így feltételezhetően a gazdák túlnyomó részének hegyekben áll a pajtájában, hisz ahhoz nincs elegendő terület, hogy mindet használni is tudjuk, főként, ha valaki a haladást részesíti előnyben. Viszont, mivel nem elhanyagolható az adandó sok láda hasznossága, ezért jutott eszembe, hogy nem kivitelezhető egy olyan továbbfejlesztés, hogy ezeket a dekorokat ötösével-tizesével nem lehetne egymásra pakolászni,egybe építeni?
   
 8. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia parrahviki12!
  Teljesen igazad van, ez valóban nem csevegő topik, de én meg nem vagyok zsandár. ;) Csakhát a moderátori pozícióhoz hozzátartozik a Fórum Szabályzatának a betartatása is, amit most kivételesen én is megszegtem ezzel az írásommal.
  De most nagyon meglepődtem azon, hogy valaki teljesen szokatlan módon AB helyett FA-val akarna fizetni.
  Számtalan lehetőség van AB szerzésre: ládákból, kerékről, gazdaköri feladatokból.... egy szóval, valóban könnyebb a játékból szerezni AB-t, mint FA-t, ezért is furcsállom én is a felvetést.
   
  Borzas.Kata, -ágianyu33-, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
 9. Borzas.Kata

  Borzas.Kata Rutinos

  Sziasztok játékostársak

  Vajon hányan támogatnátok egy nagytakarítás eventet? Gondolom nem egyedül vagyok akinél sok a használatlan és a piacon sem elkelő termék, de mondhatnám a pajtában porosodó ólak fák, fejlesztések garmadáját. Lehetne event, pontértékre lefordítva mindent, komoly mennyiségekkel, és hozzáillő nyereménnyel. A farmon lévő minden elem szerepelhetne a szerszámtól a tenyésztésekig. Hasonlóképpen mint a cserenapon az eladás, csak nem fizetnünk kellene az eladásért hanem kapnánk is valamit a leadott dolgokért.
   
  pöttyzorka, 180867, gazoskert és 7 más kedveli ezt.
 10. -katalinjani-

  -katalinjani- Fórum bárója

  Szia Támogatnám ;)újoncok biztosan lecsapnának sok mindenre:cry:
   
  gazoskert, Éva0315, juci61 és 3 más kedveli ezt.
 11. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok jó lenne ha meg valósulna gondolom mindenkinek van amit nem sikerült megszereznie pl régebbi felhők vagy egy két kitehető a felhőre remélem meg valósulhat hogy egy bizonyos leadott összeg után ki lehetne váltani
   
  rittgasseragnes és Borzas.Kata kedveli ezt.
 12. chili48

  chili48 Haladó

  Sziasztok! Az lenne a javaslatom hogy a munkások féláron is legalább 2-3naig legyen elérhető!
   
 13. chili48

  chili48 Haladó

  Plusz még a gyógyelixír, só, zselécukor, virágdrót is eladható legyen a piacon mert tele van vele a raktár!
   
  Anika_9_, 180867, ^^Ayumi^^ és 3 más kedveli ezt.
 14. wilddemon

  wilddemon Haladó

  Sziasztok!
  Nekem olyan javaslatom lenne, hogy ha vaílaki az even lejárata előtt még benne vagy egy beadásos eventbe (pl: a boldog foltok még csinálja) akkor ha lejár az idő, be tudja még fejezni, ne adj Isten, levásárolni a boltban az érméket stb.
  Tegnap sajnos így jártam, tudom ne hagyd a végére az eventet, de munka miatt pont így jött ki. Pont akkor lett 10 óra mikor az utolsó takaró befejezésére nyomta, természetesen nem engedte a rendszer. A boltba sem tudtam az érméket levásárolni. Az utolsó takaróval meg lett volna a felhő és mind a két új ól is a boltból. így nem lett semmi. se felhő se új ólak. Eléggé elkeseredtem, de sajnos nem tudtam máshogy összehozni ezt az eventet. Örültem volna, hogy végre először befejezem. Mégsem.
  :(
  Ezen lehetne változtatni ha van rá mód.
   
  Utoljára szerkesztett: 8.6.21
  pöttyzorka és rittgasseragnes kedveli ezt.
 15. avonbanya

  avonbanya Utánpótlás-írogató

  Sziasztok egy kérés csere napkor nem mindenki tud cserébe értékes ajándékot küldeni jó lenne ha lenne lehetőség farmarany vagy aratómunkások kupon vagy érékes kitehető küldésére cserébe.Köszönöm a figyelmet :) szép napot :)
   
  ^^Ayumi^^ és rittgasseragnes kedveli ezt.
 16. aszfaltparaszt

  aszfaltparaszt Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Nem tudom volt-e már ilyen ötlet, nem volt időm mindent végigolvasni. Örülnék, ha lenne egy olyan terület, (faiskola, keltető) ahová a talányos ólakat, fákat lehetne kitenni, megvárni, mi lesz belőlük, és utána, eldöntve, hogy mit akarunk vele kezdeni, a raktárba helyezni, vagy ki valamelyik területre. Nekem gondot okoz, hogy le kell szednem mondjuk néhány fát, hogy kitegyem a helyére a talányos csemetéket, aztán olyan lesz belőle, amire semmi szükségem, mégis,lehet,hogy kint marad, mert nem veszem észre a nagy tömegben.
   
  pöttyzorka, gazoskert, vazulneni8 és 2 más kedveli ezt.
 17. Borzas.Kata

  Borzas.Kata Rutinos

  Sziasztok. Az ötlet előzménye: Tudjuk mindannyian hogy a játékot is mint mindent az életben a pénz működteti. Beállt a játék a titokfák, a titokólak a tenyésztések, és az eventek viszonylag kiszámítható bevételére. Tehát olyan ötletre van szükség ami újdonság, és nem okoz bevételkiesést, ha egy időre ritkítjuk az új ólakat fákat. Nem tudom pontosan hányféle állat,van a farmon és abból hány tenyészthető. Bizonyára emlékeztek milyen örömet okoztak az óriás ólak. Sajnáltam hogy három próbálkozás után abbamaradt. Szóval az ötletem, hogy például bizonyos pontértékű tenyészett denevér beadása után és minden tenyésztés után jelvény (hogy pajtából ne legyen teljesíthető) -kaphassunk egy óriás ólat. egyfajta állat tenyésztésével egyfajta ólat. Azt hiszem a nagycsomag szupertáp 800 darabos, legyen ez a mennyiség egy sima óriásól ára. vagyis 400 tenyésztéssel legyen elérhető. Fejlesztése legyen csak egy, dupla első szintű tenyésztett állatért, szintén 400 tenyésztés. Gyűjtőknek ez egy új kihívás, és aki áldoz a játékra havi egy vagy két csomag szupertápra, az összes óriásól elérése után, kapjon egy fantasztikus tenyésztői díjat, ami napi ajándékként ad mondjuk 5 szupertápot.
   
  vazulneni8 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 18. -Marcsika7400-

  -Marcsika7400- Járnitanuló

  Sziasztok, cserenapok alkalmával mindig eszembe jut, hogy milyen jó is lenne egy terület ahova ki tudnánk tenni a régi, ritkaságnak számító vagy csak kevés tp.-t vagy csp.-t adó tárgyainkat, vagy akár csak sima dekorokat amik nem adnak semmit, amiket nem rakunk ki a szinthaladás miatt. Úgy lenne jó, ha ezen a területen csak tárolni tudnánk őket, kitenni, hogy ne csak a raktárban porosodjanak, hanem gyönyörködhessünk is bennük, de aratni ezen a területen ne lehessen, így nem csábulunk el, hogy mégis magasabb tp.-s dekorokat rakunk ki oda, a neve lehetne mondjuk Múzeumkert.
   
  vazulneni8 és Borzas.Kata kedveli ezt.
 19. Dr.Bubo

  Dr.Bubo Fórum-zöldfülű

  jó reggelt! a mühely fejlesztése jó lenne. az olyan állatokat amit cseréltél vagy farm aranyért vetted és lehet hozzá mühelyt csinálni legyen ott a képe? a boksz kesztyü gyár,gereblye gyár.terelö boja gyár? a többit nem sorolom. a uj állatok mint pl: quakkalak,kárász keselyü,meduza ,nem sikerül a tenyésztö ol megvásárlásakor az csalodást jelent a játékos számára. mert sok olyan állat tenyésztödik ami már van a gazdának.jó lenne ezzeket a különleges állatokat pl egy csomagba összerakni és nem drágán farm aranyért eladni? Dr.Bubo
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.
 20. Éva0315

  Éva0315 Fórum hercege

  És a régiek is:) Mindig van valami, ami épp hiányzik, másnak meg felesleges! Én is támogatnám, jó ötlet!
   
  rittgasseragnes és -katalinjani- kedveli ezt.