Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Lehetne egy reform a matricáknál .
  Tegyék cserélhetővé , csináljanak egy matrica felhőt amire fel lehet tenni .
  Hogy a felhő mit adna , nem tudom .
   
  rittgasseragnes és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 2. ^^Ayumi^^

  ^^Ayumi^^ Fórum bárója

  Nem tudom felbukkant-e már ötletnek, de a szuveníreknek lehetne egy felhője. Megnyerjük őket a szezon alatt, aztán nem történik velük semmi. Akár visszamenőleg is lehetne ilyet csinálni - valami olyasmire gondolok, mint a Party pörgetés felhősorok.
   
  kovacstne, Fätum, fakír1020 és 5 más kedveli ezt.
 3. Ellerke

  Ellerke Fórum-zöldfülű

  Szükség lenne új földterületre! A napokban kitettem az Állataimat és a tenyészállatokat fákat. A földterület teljesen ki van szoritva. Igy nem lehet se eventet csinálni se termelni.
   
 4. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Nagyon örülnék ha lehetne Farm aranyért pl 48 órára arany és gyémánt rekeszt aktíválni, Akár havonta megjelenő akcióban;)
  Sok bónuszunkat tudnánk hasznosítani!
   
  kovacstne, Fätum, fakír1020 és 9 más kedveli ezt.
 5. Namiamano

  Namiamano Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  Javaslom a Dinnyevarázslat kerüljön be az ajándékozható elemek közé, a Maja maszkhoz hasonlóan.
  Az ajándék fogadásának képessége a Mesterségek Völgyében magas szinten, gazdaköri feladat teljesítése, vagy FA-os kiváltása esetén lenne aktív.
  Esetleg Tölgyes fejlesztéshez is kapcsolódhatna.
  Esetleg egy event "felhőn felüli" extra nyereményeként lehetne bevezetni event gazdabolt formában. A fogadási lehetőség, vagy komoly nyeremények kiváltása között kéne választani.

  Így a régóta játszó, rutinos gazdák tudnák segíteni az aktív 2017 után regisztrált aktív gazdákat, megmozgatná az aktív közösséget, valamint a napi ajándék küldése, fogadása is színesebb lenne.

  Üdv: Nami.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.9.21
  fakír1020, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
 6. Borzas.Kata

  Borzas.Kata Fórum hercege

  Sziasztok
  Nem tudom van-e értelme írni, de próba cseresznye. Egyre több és több állat és fa kerül a játékba. Nem lennék híve a terület bővítésének, viszont egy ráncfelvarrás sokat segítene. Javaslom egységesíteni az ólak érés idejét, -tekintetbe véve végtelen szaporodásukat - mondjuk 5 és fél órában, a terményesekét 11 órában. A színes ólak plusz termést adjanak az időt ne rövidítsék. A fáknál az XXL-es szintén 5 és fél óra, a sima 11 óra. A tápkeverés is egységesíthető lenne, mert a jelenlegi helyzet csak akkor tartható ha nem jön több titokól titokfa. Az meg ugye bevétel szempontjából nem kivitelezhető. A teliholdas terület is lassan telítődik, ott a havi egy nap nyitva tartás miatt tényleg lehetne külön bónuszrekesz, mert így csak gyűlik a teliholdas bónusz. Szerintem jó lenne átgondolni a javaslatokat, és reagálni valami módon, hogy lássuk nem csak írunk, írunk, és közben egy erszénynek érezzük magunkat, nem játékosnak.
   
  Kuzdern, edina242, Enikő65 és 7 más kedveli ezt.
 7. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Barátommal beszélgettünk, kérdezte, hogy miért nincs a farmon macskafű. Tényleg lehetne. És a macska kajájában ki lehetne cserélni a zabbal.
  Aztán jó lenne - bár ez már a meglévő inkább -, hogy ha már lettek kategóriák, akkor mindegyikből legyen legalább 2 órás érésidőnként (2,4,6,8 stb óra alatt érik), 1-1 növény, hogy ki lehessen használni a bónuszokat. Annyi nincs, hogy területenként cserélgessük.
   
 8. vivókah

  vivókah Utánpótlás-írogató

  Sziasztok !

  A világító torony és a paszuly között van egy kis sziget a térképen. Lehetne az is egy terület, ahova lehetne növényeket ültetni vagy fákat ,állatokat kirakni.
   
  parrahviki12, edina242, Namiamano és 2 más kedveli ezt.
 9. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Én azt se bánnám, ha az lenne az "igazi esőerdő" és csak fákat lehetne rakni.

  Kitettem Bahás titokólat, és bevillant egy rég olvasott hsz, miszerint a Bahás titkok lassabban érnek. Megnéztem, tényleg, csak az alap-szántós cuccokra van BT-rúna.
  El lehetne költetni jópárszáz csillagot/AB-t/mindkettőt a Bahás és a Teliholdas titkok érésiidő rövidítésére. Még többet pedig úgy, mint sok más itemnél van, hogy szintenként x csillag, tehát az érési idő rövidülne 10+10+10... akár 80 %-ig. A maradék 20%-ért pedig sokan adnának 1 FA-t az azonnalos eredmény érdekében. A mostani 15%-ot is vissza lehetne venni 10%-ra az azonosság érdekében. Lehet, hogy néhányan berzenkednének ellene, de a többség sztem jobban örülne a rövidüléseknek.
  További */AB-ért a vonatok által hozott titkok érése is rövidíthető lenne.
  Sztem kis munkaerő-ráfordítással egy időre szórakozást lehetne adni sok gazdának...
   
  Fätum, parrahviki12, edina242 és 2 más kedveli ezt.
 10. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok tudom nem csevegő topic de szerintem inkább már a füvészkertel kéne ilyen esetbe foglalkozni ha már van talán jobban járnánk
   
  rittgasseragnes és Sauvage kedveli ezt.
 11. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Sziasztok :) A TOP miatt jóttem kicsit ötletelni. A TOPban nem egyenlőek az erőviszonyok, sosem volt az, és sosem lesz ha a koncepció így marad. Engem régóta foglalkoztat egy olyan TOP gondolata, ahol valódi kategóriák vannak. Mire is gondolok? Sokan nem fognak sosem tudni nulla percezi pld. amaránttal, mert nincs meg hozzá a felhősoruk, tehát eleve hátrányból indulnak. Sokan nem tudnak az állatokkal nulla percezi, mert nincs hozzá még a feltételük, felhősorok, vagy viragfeszések. Ha azonban kategóriára bontanák a TOPot máris egyenlőbbek lennének az esélyek. Az olimpián is úszó vesrenyez úszóval, és futó a futóval.
  TOP állattenyésztők versenye, ahol csak állatokkal lehet indulni. TOP növénytermesztők versenye, ahol csak növényekkel lehet indulni.
  TOP gyümölcs termesztők versenye, ahol csak fák gyümölcseivel lehet indulni.
  TOP manufaktúrák versenye, ahol csak terményekkel lehet indulni.
  Így mindenki eltudná dönteni, hogy melyik kategóriába akar és tud indulni. A kategóriának meglenne az 500 vagy 1000 helyezett nyertesei és a katagóriának megfelelő TOP nyeremény. A korona pedig az összetett verseny nyertesei, akik az összes kategóriában eltudnak indulni.

  Azt gondolom, hogy egy ilyen TOP jóval egészségesebb, és kiegyenlített lenne.
  Köszönöm, ha tovabbitjatok :)
   
 12. furmint111

  furmint111 Fórum nagymestere

  Szia! Sziasztok!
  Bocsánat, de nem hagyhatom szó nélkül....Nem tartom jó ötletnek, mert mindannyian ugyan azt a játékot játsszuk, fejlesztjük , és én azt mondom meg kell adni ugyan azokat az esélyeket vásárlásra, javak megszerzésére amik régen is megszerezhetőek voltak, egy bizonyos szint elérése után. Különben nem egy játékot játszunk.
   
  Sauvage, Samborg, rencsike982 és 4 más kedveli ezt.
 13. RockMan1984

  RockMan1984 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Régóta gondolkodok azon hogy nem lehetne megoldani a kitehetőket /szellemlovas, rosszcsont darázs... stb. ahogy lehet fejlesztéseket rátenni, ezeket lehetne egymásra tenni és számolná hogy hány van odatéve. Gondolom sok játékos társ jár hasonló cipőben mint én, hogy folyamatosan kevés a hely a dekorok számára. Üdv
   
  jutka190226, DevilMókus, mimi és 3 más kedveli ezt.
 14. imike90

  imike90 Járnitanuló

  sziasztok jó lenne ha a felhő sort idő rendbe lehetne tenni
   
  mimi, avonbanya, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
 15. Samborg

  Samborg Fórum félistene

  Szervusztok!
  Rrengeteg bónuszt adó dekorunk van. Jó lenne ha egy-egy területre ki lehetne tenni az egyformákat olyan mértékig amit a játék megenged. Sajnos a futtató már kicsinek bizonyul, egy-egy azonos bónuszért körbejárni az egész farmot, folyton betöltetni a területeket szerintem a szervernek se hasznos.
   
 16. avonbanya

  avonbanya Utánpótlás-írogató

  Sziasztok.....nos én csak a 205.szinten vagyok és a legnagyobb gondom hogy van sok felesleges kitehető dekorom amit tárolok és nem lehet eladni sem ajándékozni se cserélni mint pld Epekedő Júlia és Epekedő Róbari kéne legalább kidobási lehetőség,vagy beadható lenne valamelyik eventben én nem bánnám ha semmit sem kapok érte csak ne álljon ott.Azon kívül jó lenne ha az ajándékkódokat be lehetne másolni nem egyenként beírni...úgy a helyére mint üzenetbe a szomszédoknak.Köszönöm a figyelmet.
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.
 17. genka53

  genka53 Mindentudó orákulum

  Szia!
  Tudom, hogy nem csevegő, de a
  mondanivalód második részéhez szólnék hozzá, mert az nem vadonatúj ötlet, van rá megoldás:
  Az ajándékkód ablakban a pipa előtti négyzetes jel lehetővé teszi, hogy pl. az e-mailedből vagy a Fórumon megjelent közleményből egérrel kijelölöd, majd jobb egérrel kimásolod a kívánt szöveget (kódot), s ezt követően a dupla négyzetes részbe belekattintasz, akkor automatikusan beírja a kimásolt szöveget.

  [​IMG]

  Amennyiben több farmod van, és ugyanaz a kód érvényes mindegyikre, s nem akarod egyenként beírni a kódot, és amennyiben az egyik farmról a másikra való átlépés között nem használod az egér jobb gombját, akkor megtartja az infót, azaz a kódot, és csak az a dolgod, hogy megnyitva az újabb farmot, lenyitod az ajándék kód beadási kisablakot, és ugyanúgy belekattintasz a négyzetes jelbe, beírja az alkalmazás a kódot.

  A farmos levelezésnél, ha ugyanazt a szöveget akarod elküldeni a szomszédjaidnak, barátaidnak, akkor írd meg Wordben, majd egérrel jelöld ki, a billentyűzeten nyomj egy Ctrl C -t, majd bal egérrel kattints bele a farm levél szöveges részébe, s akkor nyomj egy Ctrl V-t, s akkor beilleszti az előtte kijelölt szöveget.
  A billentyűzeten a Ctrl C helyett Ctrl és Insert billentyűk a kijelölt elem másolására; valamint a Ctrl V helyett Shift és Insert billentyűk a kijelölt elem beillesztésére ugyanúgy alkalmazhatók.
   
  mimi, Fätum, Bonzó1945 és 3 más kedveli ezt.
 18. petya2007

  petya2007 Fórum biztosa

  Sziasztok

  Nem tudom volt-e már az az ötlet,hogy a +-os dekorok arathatósága lejárta után nem lehetne esetleg valahogy jelölni,hogy lejárt-esetleg automatice törölni a farmról(bekerülne a pajtába)??Elég sok kütyüs játékmező van,szerintem nem nézi végig mindenki,hogy lejárt-e vagy nem....
   
  Neni60 és Samborg kedveli ezt.
 19. mildi12

  mildi12 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Lehet .hogy nem jó helyre írom. akkor bocsi.....
  Sok event van, nekem sokféle növényem és állatom. nagyon jól jönne néhány új terület ahol gazdálkodhatok, tenyészthetek, az eventek ideje alatt is. Jó lenne ha banánért, csillagért lehetne új területet kiváltani, akkor érdemes volna gyűjtögetni. Jó lenne az eventek ideje alatt is csinálni a gazdakört, jelenleg nincs rá túl nagy esély.
  Kószi, hogy elolvastad!
   
  kovacstne kedveli ezt.
 20. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Van egy jó ötletem .

  Van a valdemár minijáték , a macskás .

  Na , ott nem pontokat kapnánk , ahol megállítjuk , hanem TP bónuszokat .

  10% TP bónusztól 10.000% TP bónusz lenne .

  Majd a 3 megállítási érték összege 30.000% TP bónusz lenne végső esetben .


  [​IMG]

  Na , de mégis , hogy lehetne szert tenni erre a minijátékra játszásához ?

  A jegyet rá úgy szerezzük , hogy tenyésztünk érte . Mert hát , a BP-nek is kell a bevétel .
  Nem minden tenyésztés adna , de jó eséllyel 132 tenyésztés 100-at adna , vagy ahogy a BP beállítja az esélyt .

  A jegy nézhetne ki úgy mint ez : [​IMG]


  500 db jegy kellhetne egy minijátékhoz , és naponta korlátlanul lehetne játszani , csak győzzük szupertáppal .

  Fellendítené a tenyésztést , a boldog bébi napokat , a szupertáp vásárlást , és mindenki boldog lenne .