Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. aboga

  aboga Junior szaki

  Az ötletem egy kicsit racionalizálná a dekorációs elemek rendszerezését - megtalálását. Mondjuk, kitennék egy új felhősorra 1 -2 vagy 4 -es elemet. Ésszerűen a legkiesebb értékűt használnám fel, de ehhez végig kell nyálazzam az összes dekoromat és ecc pecc kimehetsz alapon döntök, törlök, vagy maradhat.
   
  pöttyzorka, anya5062, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
 2. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórumfelvigyázó

  Szia!
  Nem tudom, hogy jól értem-e amit írsz és azt sem, hogy tudod-e, hogy van-e ilyen opció, ami csak és kizárólag a menüben működik. A menüben, ahol a dekorokat tartjuk (tarthatjuk), a felső, fehér kereső sávban lehet beállítani TP-hozam szerinti rendezést is a körkörös nyílra kattintva.
   
  stb_farmer, anya5062 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 3. imike90

  imike90 Járnitanuló

  ez nekem se működik hiába kattintok rá
   
  anya5062 kedveli ezt.
 4. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórumfelvigyázó

  Válaszd ki a menüben a fákat, ólakat vagy dekorokat, azokat, amik a saját készleted! -> bal oldali menü sávban a láda ikonja
  Amikor megnyílt, jobb oldalon, felül, van egy kereső mező, aminek a bal oldalán van egy sárga körkörös nyíl. Ezt nyomd meg!
  Kiírja a keresőmező helyén sárgával, hogy "Szint". Kattints rá! Válaszd ki a számodra szimpatikus opciót! Nyomd meg újból a körkörös nyilat!

  Amennyiben továbbra sem tudod megcsinálni,a Fórum főoldaláról nyíló segítségkérő topikok valamelyikében jelezd a problémád!
   
  stb_farmer, anya5062 és aboga kedveli ezt.
 5. imike90

  imike90 Járnitanuló

  rátudok kattintani de nem mindig működik
   
  anya5062 kedveli ezt.
 6. aboga

  aboga Junior szaki

  Köszönöm, megpróbálom. Nagy segítség lenne :)
   
  stb_farmer, anya5062 és Kuzdern kedveli ezt.
 7. donkartacs07

  donkartacs07 Rutinos

  Nagyon szeretném a paszulysornál a tájékoztatási ikonnak lenne egy bekapcsolási helye, a beállításoknál,
  ugyanis szeretném mindig látni, hány sorom elérhető jelenleg, remélem megoldható a kérés.
  Továbbá egy folyamatos tájékoztatási ikon, mint jelenleg a mostani vonatos eventnél, ne 4 óra múlva kapjak értesítést, hogy kész a vonat, hanem minden eltöltött idő után azonnal kapjak erről értesítést.
  Bosszantó, hogy minden késve érkezik, és még akkor a Mozi pontjairól ne is beszéljek :(
   
  anya5062 kedveli ezt.
 8. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok
  Az eventes mező 2 - 3 havonta van nyitva .

  Tegyék használhatóvá , hogy ha ott van event , lehessen bármit termelni ott , nem csak az eventnövényt .
  Szó szerint bármit : bahás , farmos , és teliholdas növény/fa /ól .

  És a bónuszok azokra se hassanak .

  És ha kirakok oda egy almafát , és 3 hónap múlva újra kinyit , tudjam learatni .

  És akkor egy hangyányival több dolgot tudnánk a pajtába termelni .
   
  Rozalindaneni és anya5062 kedveli ezt.
 9. böbe65

  böbe65 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Az én ötletem az ajándék küldéshez kapcsolódik. 10 szomszédomnak küldök ajándékot naponta,ez 30 db kattintás. Nem lehetne csoportos küldési lehetőséget megvalósítani ? Farmmunkálatoknál és a felhőnél lehetséges,akkor itt miért nem?
  Köszi
   
  Judit613, pöttyzorka, Puszpang és 7 más kedveli ezt.
 10. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!

  Az már jó lenne, ha dupla kattintáss az ajándékra, mint flash alatt. Utána csak a nevekre kellene és enter.
   
  Judit613, anya5062, imike90 és még 1 ember kedveli ezt.
 11. lovardatanya

  lovardatanya Fórumszaki

  Szép napot.
  Nem tudom szerepel-e már a következő a topikban: nekem még 200 fölött is vannak kirakva a kincsesen, hajótöröttek területen, hát még 100-as szint alatti kisfarmon a napi szinten küldhető 1x2-es dekorok (most villámcsapás). Például a kisebb farmom bahás területeire mindenhova azt raktam, mert rengeteg AB kellene. Na most ezeket 20 naponta cserélgetni kell tehát mivel nem egyszerre lettek kipakolva a területekre, majdnem naponta jár le pár, pár 10-20 db dekor és nekem minden aratás után húzgálni kell az egeret a dekorok fölött, hogy ugyan van-e lejárt közöttük mert akkor cserélnem kell. Van, hogy csak 1-2 jár le de meg kellene találni mondjuk 4 területen is, nem egyszerű.

  Ezért kellene a programozónak megcsinálni, hogy amely dekor kifújt szürküljön be! Mekkora segítség lenne mikor kora reggeli nagy aratáskor nem kellene keresgetni a lejártat?!
   
  aida2330, aboga, pöttyzorka és 7 más kedveli ezt.
 12. ambrusne

  ambrusne Fórummogul

  Páncél Panna hiányom van - jó lenne a közel jövőben - valami teljesítmény ellenében hozzájutni!!! Köszönöm!
   
 13. Olgi52

  Olgi52 Törekvő

  Nagyon jó lenne a ritkán aratott +-os dekorokra tennének valami lakatot, hogy ne lehessen véletlen aratással lekapni. Sajnos már többedszer sikerült teljesen feleslegesen indítani pl. 8 db Jack-et. Virágfestésből 2 db van kint, az egyiken 4 db lehetőség maradt, a másikon 7. Egyetlen egyszer sem szándékosan indítottam, teljesen felesleges volt.
   
 14. Katka1484

  Katka1484 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Kerekkerék pörgetés. Nagyon sok pl. xxl cukorjuhart és diófát és régi ólat pörgettem már ki van belük úgy... sok. Valami újabb fára vagy ólra esetleg nem frissítenétek a választékot? nem csak a főnyereményt! Vagy legyen egy 3 pörgetési lehetőség pl. profi néven bizonyos szint felett. Itt viszont a játékba nem régen bekerült ólak, fák lennének. Kicsit unalmas így, szerintem......
   
  Rozalindaneni, anya5062, baba2903 és 2 más kedveli ezt.
 15. TomoriHajnalkaEva

  TomoriHajnalkaEva Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Szeretném ha a dekoroknál ha nem csak a dekor fotóját hanem azt is közölné amikor az egeret ráhúzom, hogy pl mit ad? Nagyon sok van és az egyértelmű amikor mutat pl 1 órás aratógép, vagy valamilyen láda de nagyon sok dekornál nem lehet tudni a bónuszt pl galaxiskergető stb. Nagyon sok ilyen dekor van főleg a pikolóládából de a kerekkerék nyereményeinél is hasonlót tapasztalok!
   
 16. vízöntő

  vízöntő Fórum parancsnoka

  Szasztok!
  Én azt tapasztalom, hogy farmunkás kuponokat, már alig lehet szerezni, van a keréken, de esetleg fél évente egyszer áll ott meg,
  van a gazdakörben, néhol de azt már rég kiszedtem, farmaranyon is lehet venni, de már elfogy a farmaranyam , eventek alkalmából is néha lehet szerezni, ez mind igaz. Jó lenne, ha több farmmunkás kuponra adna a játék lehetőséget. Mert kézzel kattogni, már nem vagyok hajlandó ekkora területeket.Sőt eventek alkalmából kupon nélkül, szinte lehetetlen teljesíteni az eventet.( néha annyi gazat kér)
  Vásárolni eddig sem vásároltam semmit, ezután sem fogok. ( főleg a mai időkben)
  Szeretem ezt a játékot, de annyira azért nem, hogy rengeteg időt rááldozzak, azért mert nincs gépem.( de türelmem sem, meg mire a végére érnék pár bónusz le is jár)
  Azt is értem én hogy kell a bevétel, de ne ezen múljon hogy egy játékos abba hagyja, e vagy sem, a játékát.
  Ha nem idevaló a közlendőm akkor elnézést, tegyétek esetleg át egy másik helyre.
  Még annyi , mért kellet kivenni a farmpengős boltból a vásárlás lehetőségét. ( no még a láda ad néha vetőgépet ezt kifelejtettem)
  Remélem jó irányban fog változni a játék!!!!
   
 17. _Ilona49_

  _Ilona49_ Fórumgróf

  Mosolygós szép napot dolgos,szorgos gazdatársak!
  Holnap advent első vasárnapja. Boldoggá tenne, ha a néhány évvel ezelőttinek megfelelően újra beröppennének az advent angyalai a játékba és legalább a város ne csak téli hótakarójában hanem újra teljes karácsonyi pompájában, fényárban tündökölne.
   
  stb_farmer, parrahviki12, imike90 és 5 más kedveli ezt.
 18. Clabo

  Clabo Utánpótlás-írogató

  Jó reggelt!

  Én arra gondoltam,mi lenne ha több termesztő terület lenne a játékba,mert ami most van nagyon kevés,ami meg van sokaknak elérhetetlen.Ott van pl a gyopárvölgy 98.szinten elérhető,sokak,nem tudják még használni akik nem értél el a 98 szintet pl én.Nekem ez nagyon kevés,több termesztő terület több hozam.Legalább még 10 db termesztési terület kéne ahhoz,hogy még több zöldséget,gyümölcsöt,virágokat valamint amikor teliholdas event van szörny és olokat tudjunk felrakni.Úgy lenne izgalmas a játék ha több termesztési terület van.Most jelenlegi állásban ez így nagyon karcsú.
   
 19. Clabo

  Clabo Utánpótlás-írogató

  Ötletként nem lehetne láva tavak mint a Minecraftnál?Mindig csak vizet bámuljunk a sziget körül?
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.
 20. Katka1484

  Katka1484 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Egyre inkább azt veszem észre hogy a Baharama szigetre jönnek kirakók jutalmak tojások csak kár hogy nekem már nem számolja a pontokat 800 szintnél megálltuk.
   
  ercsi05, pöttyzorka és rittgasseragnes kedveli ezt.