Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. gaboca1955

  gaboca1955 Törekvő

  Szia!
  Nagyon jó lenne, ha még egy gyémánt rekeszt kapnánk, mert vagy csatnit használunk vagy bónuszt! Nálam a bónuszok csak szaporodnak,de értelmük nincs, mert gyémánt rekeszesek!
   
  imcsa1982, ildiko44, zsanka0606 és 15 más kedveli ezt.
 2. -ciklon73-

  -ciklon73- Junior szaki

  Szia! Csak egy kérdés vagy kéréssel fordulok hozzád . Esetleg nem lehetne azon könnyíteni a keresőben hogy a kihelyezett tárgyakra névszeint is rá tudnék keresni? Esetleg ha villogással jelezni ha már ott van a földterületen.Szerintem sok játékos életét könnyítené meg a keresésben mint 150 féle... tp vagy ttp adó között kutakodni.

  ID: 41078859
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.1.23
  Andzsi1971, ildiko44, zsanka0606 és 4 más kedveli ezt.
 3. ebencsi

  ebencsi Haladó

  Viszonylag régóta játszom már a játékkal, és magamból indulok ki, feltételezve, hogy más "öreg" is hasonló cipőben jár. A barkácskészletem megszámlálhatatlan mennyiségre nőtt fel és szeretném felhasználni valami hasznosra. Az jutott eszembe, hogy bevezethetnénk a munkások mintájára egy "kerékhúzogatót", akit jó sok barkácscuccért lehetne felbérelni. Nálam a sima pörgetések csak gyűlnek-gyűlnek, aztán amikor már elértem a 99-et, akkor leülök és egy órán keresztül csak pörgetek. A fiataloknak, akiknek még kell a barkács mindenféle fejlesztésre, úgysem lenne erre szükségük (emlékeszem a régi időkre, amikor még vettem is pörgetést...), ezért nem is nagy baj, ha ők nem tudják megfizetni. Remélem, megfontoljátok a javaslatomat!
   
  Andzsi1971, imcsa1982, ^^Ayumi^^ és 6 más kedveli ezt.
 4. viktorkav88

  viktorkav88 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Lehetnének új fajta termények pl: az arany túkból készült műhely arany tojást adna
  amihez lenne gazdaköri feladat értékes jutalmakkal.
  Jutalmak pl: Farmaranyfa, Neon ól, Piccolo, Arany állatos láda, Szupertáp, Farmarany, csillag 10db 20db 30db, tárgyak: Virágfestés, Kicsobbanó öröm, Fényfesztivál

  219/380
   
  ^^Ayumi^^, stellácska26, edina242 és 5 más kedveli ezt.
 5. takizsuzsi40

  takizsuzsi40 Fórum biztosa

  Jó lenne, ha a munkásokat egyenként is lehetne vásárolni, (nem aranyért). vetőgép 7296 óra, állatgondozó 535 óra, az aratógép ideje pedig mindig elfogy. Ha veszek, mindegyik ideje emelkedik.
   
  ^^Ayumi^^, edina242, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
 6. keress

  keress Utánpótlás-írogató

  Sziasztok
  Jó lehetne még egy növénytermelést gyorsító!
  Lenne egy sarokban egy hőlégballon és gazdaköri feladatokban,titokládákban és farmaranyért tudnál permetszert szerezni.
  Feltöltés után felszállna és a területet lepermetezve a növény 30%-kal gyorsabban érne így még gyorsabban lehetne növényeket termeszteni és lehetne egy szép új animációt bevezetni a játékba.Minden terület lepermetezése után újra fel kellene tölteni.

  Lehetne a városban a horgászó méhet és a malacszobrot is aktiválni.:
  A malacszobornál lehetne szerzni kupákat mait aztán a bölcs tölgynél kellene befizetni.
  És a tárgyak begyüjtésénél kapnál érte bónuszokat több tp.-t vagy tárgyat! Tárgyakt kellene beadni és ha elérted azt a bizonyos mennyiséget amit kell kapnál egy kupát lehetne több szint és egyre több tárgyat kellene beadni hogy elérd azt a bizonyos szintet!
  A horgászó méhecskénél lehetne egy állandó horgászós minijáték amivel lehetne kerekkerék pörgetést vagy csillagot szerezni és termékekkel lehetne fizetni a horászásért. Így jobban kilehetne használni a mesterségek völgyét is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.2.23
  mimi, ildiko44, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
 7. zagimichna

  zagimichna Fórum ismerője

  Tudomásom szerint a játék a háttérben számolja a pontokat a 800. szint után is, csak mi nem látjuk. (Egyelőre.)

   
 8. Katka1484

  Katka1484 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Órák óta a szerencsekereket pörgetem, annyi ládában gyűlnek a pörgetések gondoltam letudom őket. Unalmas, sok időt vesz igénybe, rossz "nyereményekért" akinek van szamáristálója és cukorjuhar fája tudja miről beszélek! ÖTLET DUPLA szerencsekerék pl 1 pörgetés de két normál pörgetés az ára és jobb nyeremények vannak benne, vagy a sima normál pörgetés beváltható legyen party pörgetésre. Szerintem.
   
  kutyaszálló, ildiko44, ^^Ayumi^^ és 6 más kedveli ezt.
 9. Judit613

  Judit613 Aktív író

  Sziasztok!
  Nekem az az elkepzelesem/almom, hogy a csillagok ajandekozhatoak legyenek. Egyeseknek olyan sok felhalmozodott, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, mig masoknak komoly erofeszitesbe kerul oket megszerezni. A Gyoparhoz 2500 db szamomra minimum honapokat fog igenybe venni.

  Jo lenne, ha Bahama szintlepesnel is gratulalhatnanak a szomszedainknak amivel szinten tudnank pontot szerezni.

  Jo lenne, ha a csere-, ajandek kereskedelem, illetve a Telihold gyakrabban lenne elerheto.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.5.23
  ^^Ayumi^^, ildiko44 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 10. stb_farmer

  stb_farmer Rutinos

  Szia! A Pannik kihelyezve segítenek abban, hogy az adott területen nagyobb eséllyel érkezzen felröppenő. Minél több van belőle, annál jobb :) Szerintem tedd fel a Tölgyre azt az egy Pannit (van baloldalon felül erre lehetőség), s akkor minden területre érvényes a hatása. De persze, ha úgy döntesz, el is cserélheted :)
   
  ildiko44 és Judit613 kedveli ezt.
 11. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Legyen az eventes terület helyén a malom . Ráférne egy alapos megreformálás .

  5 fajta malom lenne :
  • Baha
  • Telihold
  • Farm
  • Gyopár
  • Bónuszok .
  Az első 4 az eddig is úgy működjön ahogy eddig . Kivéve , hogy 100. táp után kapnánk egy malom tallért .
  A malomtallér sarkalna arra , hogy minél több turbómalmot vegyünk . Ez bevétel a BP-nek .

  Na de a bónusz malom !
  • 100 malomtallér
  • 10 milliió CSP értékben állat
  • 22 mandragóra
  • 100 szög
  • 1 szupertáp
  Ha lekeverte , akkor kapunk egy 100% pajta bónuszt , ami 23 órán át hat , és nem foglal rekeszt .

  Lekeverési idő : 72 óra

  1 malomtallér csp értéke : 1.000.000 CSP
   
  semmirevaló, vcsaba18, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
 12. ildiko44

  ildiko44 Fórumfelvigyázó

  Szia! Ezt jól kitaláltad, hátha megtetszik a szervezőknek lehet, hogy sok játékosnak is tetszene
   
 13. Cukibogyó

  Cukibogyó Junior szaki

  Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy nincs- e tervben véletlenül egy olyan terület bevezetése, amin csak földterületeket lehet elhelyezni? A kezdetektől játszom. Annyi fa és állat van már, és kerül be folyamatosan a játékba, hogy lehetetlen termelni a növényeket az eventekhez folyamatos tereprendezés (ólak/fák be, földterület ki) nélkül. Na most ez munka, gyerek, háztartás mellett nem megy minden alkalommal, ennyi idő a világon nincs. Szerintem tök hasznos lenne és sokmindenkinek megkönnyíteni az eventek teljesítését. Személy szerint idejét sem tudom, hogy növénytermesztős eventet mikor tudtam utoljára teljesíteni. Többnyire bele sem fogok, mert tudom, hogy esélytelen.
   
  Ms.AbyZu, maci090503, imike90 és 4 más kedveli ezt.
 14. apa00740

  apa00740 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok . Lenne egy olyan ötletem hogy a régi felhősorokról hiányzó tárgyakat egy egy event során meg lehessen szerezni. A csere napon nagyon ritkán található olyan régi kitehető mint pl a gesztenye gazda meg azt látni hogy sokan az ilyen kitehetőkre vadásznak de nincs senkinek vagy már a felhőjén van és nem adja oda nyilván. Néha vannak retró megszerezhető tárgyak egy új event kapcsán de ez nagyon elvétve csak. Köszönöm hogy elolvastátok . Szép napot
   
  Judit613, imike90, semmirevaló és 2 más kedveli ezt.
 15. aida2330

  aida2330 Fórumgróf

  Sziasztok!
  A Fociláz 2023 event alkalmával szembesültem vele, hogy játék közben nem tudom ellenőrizni, hogy hanyadik szinten járok. Jó lenne, ha az ilyen több szintes játékoknál egyértelmű jelzést kapnánk, hogy hol járunk a feladat teljesítésében. Ha, a Fociláz eventet veszem, akkor nagy segítség lenne, ha az eredményjelző tábla a soron következő szint számát mutatná. De, bármilyen más megoldás jó, ha egyértelmű visszajelzést kapunk, hogy hol járunk és nem kell ezért kilépni és az event ismertetőt tanulmányozni.
  Köszönöm szépen.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.6.23
  Andzsi1971, imike90, nolina1965 és 2 más kedveli ezt.
 16. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Kérdeztem az eventben, hogy mire jó az egyéb nyeremények közt a 3 kütyü. Válasz volt, hogy lehet, 1x lesz egy Feneketlen kút, ahová bedobálhatjuk a raktárban porosodó cuccokat és TP-t fog adni.
  Ez megindította az agyam:
  A szezontábla és a BT fája közt pont van egy Feneketlen kútnak való hely. Képe a régi kerekes kút. Kiváltásához 1000 csillag kell.
  A kútnak 3 "lejárata" van, méretenként 1 (2x2, stb). Aktiválásukhoz db-onként 500 csillag kell (csak, hogy fogyjanak...). Esetleg 6, elkülönítve a TP és BTP-ket adó cuccokat. Ez esetben a Bahásakhoz AB kelljen.
  A kútba lejáratonként egyszerre max. 6 kütyüt lehet bedobni, hasonlóan, mint a vonatkánál. Ezek megszerzése 10 csillag ill. AB. Bármennyi ilyen tárat aktiválhatok magamnak.
  Ha azt akarom, hogy utána számlálja a pontokat, ennek aktiválásához 50e PÉ termék beadása szükséges. A köztes elemeket és az alapanyagokat (só, cukor) is be lehet adni (csak, hogy fogyjanak...) = Tehát betenni be lehet ingyen, hogy "dolgozzanak", az kerül beadandóba.
  Ezután mindig számolja a TP-ket, ugyanúgy aratni kell, mint az egyéb kütyütárakat. Ha olyat teszünk be, ami még valamit adna, azokat ebben a formában nem számolja.
  Lehet egy olyan fejlesztést később, hogy "mást is adók" lejárata, dupla értékekkel (kiváltás és aktiválás).
  Ha valamiért vissza akarok venni belőlük, ahhoz db-onként 1 bármilyen, 5. szintű termék szükséges. A következő aratás pontozása kimarad, utána ugyanúgy számítja tovább, mint addig. Az utólagos pótlás már ingyenes, tehát ha egyszer "kiváltottuk" a 6 kütyü helyét, az megmarad, és gyakorlatilag cserélgethető lesz. Nem lényeges, hogy egyforma TP-értékkel rendelkezzenek a kütyük, ha különböző idejűek vannak benn, a leghosszabb időt számítja (mint a pavilonoknál).
  Ezzel a Feneketlen kúttal egyszer és mindenkorra meg lenne oldva a kütyüszigetek problémája. Természetesen a meglévőek nem válnak fölöslegessé, mert mindig van olyan, ami mást is ad, és azokat látni akarom, hogy hol vannak, ill. a kiváltások, összeszerelések is helyigényesek.
  Nagyon boldog lennék, ha megvalósítanátok!
   
 17. ^^Ayumi^^

  ^^Ayumi^^ Fórum bárója

  Sziasztok!

  Nem tudom bedobta-e már valaki; én nem találtam még meg ezt. Az aranybanánjaimat nézve felmerült bennem, hogy egy bizonyos aranybanán szint felett nem lehetne csillagokra átváltani a banánra? A baha jó rég óta stagnál (nem jön annyi újdonság, hogy olyan sok banánt költsünk), viszont csillagokra meg szükség lenne.
  Ez szerintem a piacot, illetve a játékosok kedvét is feldobná: megint lenne egy cél, akár érdemes lehetne többet fektetni mondjuk egy eventbe is, vagy megindítaná a Gazdakört (sokan félreteszik, mert már nem relevánsak a nyeremények), hogy a játékosok kivegyék az aranybanánokat hiszen így azoknak újra lenne értéke.
   
 18. imike90

  imike90 Járnitanuló

  sziasztok nem tudom kinek menyi fatermése van de lehetne egy terület csak fáknak mert az új területek sokat fel emészt ?
   
 19. Judit613

  Judit613 Aktív író

  Szerintem nagyon nagy oromot okozna, ha egy felroppeno duplazot is ki lehetne porgetni. 24 oran at 100% plusz felroppeno a nehez eventek soran rettento jol jonne!
   
  Timi21a, csillu000, kisegércsaj és 4 más kedveli ezt.
 20. fraudragon

  fraudragon Fórum hercege

  Van több elem a játékban ami már elavúlt!Ilyen a parti pörgetésnél a mandulafa és a cukorjuhar.Sokan vesznek parti pörgetés lehetőséget,nem gondolom,hogy örülne ezeknek a fáknak,amikor sok játékosnak 200 db is van már a pajtában.Akkor szintén ezek a fák:a titokfák beérésekor sokszor mandulaxxl-fa vagy cukorjuharxxl fa található.itt is sokan veszik valóspénzért a farm aranyat,hogy abból titokfát vegyenek és az előbb említettek érnek be nelőle.Ez több mint felháborító!Tehát már unjuk ezeknek a fáknak a megjelenését,mert ha egy hónapig tartana a fagőzős,akkor sem tudnánk ezektől a fáktól megszabadúlni,annyi van már.Továbbá a nyári hónapokban junius-julius-augusztus,lehet kicsit pihentetni a játékot,hiszen sokan nyaralnak,nem a gép előtt fognak eventezni.Ilyenkor ne legyenek eventek,mindenkinek van gazdakörije,lehetne azt csinálgatni,vagy töltögetni a pályát.Sok eventnél új eventnövények vannak,holott rengeteg féle növényünk van,abból lehetne beadogatni a feladatokba.Ez a rengeteg gyümölcsfa,állatok,növények ami már játékban van,sajnos úgy tünik felesleges,mert némelyik már évek óta nem kellett egy feadatba sem.Ha vége van egy eventnek másnap már ne kezdődjön egyből egy másik,nagyon fusztrálló.A nemesítésnél mért men szerepelnek a bahás növények?Hírtelen ennyi jutott eszembe,de persze van sok probléma.