Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Katka1484

  Katka1484 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Egyre inkább azt veszem észre hogy a Baharama szigetre jönnek kirakók jutalmak tojások csak kár hogy nekem már nem számolja a pontokat 800 szintnél megálltuk.
   
  ercsi05, pöttyzorka és rittgasseragnes kedveli ezt.
 2. gaboca1955

  gaboca1955 Haladó

  Szia!
  Nagyon jó lenne, ha még egy gyémánt rekeszt kapnánk, mert vagy csatnit használunk vagy bónuszt! Nálam a bónuszok csak szaporodnak,de értelmük nincs, mert gyémánt rekeszesek!
   
  ercsi05, anya5062, pöttyzorka és 7 más kedveli ezt.
 3. -ciklon73-

  -ciklon73- Junior szaki

  Szia! Csak egy kérdés vagy kéréssel fordulok hozzád . Esetleg nem lehetne azon könnyíteni a keresőben hogy a kihelyezett tárgyakra névszeint is rá tudnék keresni? Esetleg ha villogással jelezni ha már ott van a földterületen.Szerintem sok játékos életét könnyítené meg a keresésben mint 150 féle... tp vagy ttp adó között kutakodni.

  ID: 41078859
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.1.23
 4. ebencsi

  ebencsi Haladó

  Viszonylag régóta játszom már a játékkal, és magamból indulok ki, feltételezve, hogy más "öreg" is hasonló cipőben jár. A barkácskészletem megszámlálhatatlan mennyiségre nőtt fel és szeretném felhasználni valami hasznosra. Az jutott eszembe, hogy bevezethetnénk a munkások mintájára egy "kerékhúzogatót", akit jó sok barkácscuccért lehetne felbérelni. Nálam a sima pörgetések csak gyűlnek-gyűlnek, aztán amikor már elértem a 99-et, akkor leülök és egy órán keresztül csak pörgetek. A fiataloknak, akiknek még kell a barkács mindenféle fejlesztésre, úgysem lenne erre szükségük (emlékeszem a régi időkre, amikor még vettem is pörgetést...), ezért nem is nagy baj, ha ők nem tudják megfizetni. Remélem, megfontoljátok a javaslatomat!
   
 5. -ciklon73-

  -ciklon73- Junior szaki

  Szia! Csak egy kérdés vagy kéréssel fordulok hozzád . Esetleg nem lehetne azon könnyíteni a keresőben hogy a kihelyezett tárgyakra névszeint is rá tudnék keresni? Esetleg ha villogással jelezni ha már ott van a földterületen.Szerintem sok játékos életét könnyítené meg a keresésben mint 150 féle... tp vagy ttp adó között kutakodni. ID: 41078859
   
  anya5062, zagimichna, apa9154 és 2 más kedveli ezt.
 6. viktorkav88

  viktorkav88 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Lehetnének új fajta termények pl: az arany túkból készült műhely arany tojást adna
  amihez lenne gazdaköri feladat értékes jutalmakkal.
  Jutalmak pl: Farmaranyfa, Neon ól, Piccolo, Arany állatos láda, Szupertáp, Farmarany, csillag 10db 20db 30db, tárgyak: Virágfestés, Kicsobbanó öröm, Fényfesztivál

  219/380
   
  anya5062, apa9154, imcsa1982 és még 1 ember kedveli ezt.
 7. takizsuzsi40

  takizsuzsi40 Fórumelemző

  Jó lenne, ha a munkásokat egyenként is lehetne vásárolni, (nem aranyért). vetőgép 7296 óra, állatgondozó 535 óra, az aratógép ideje pedig mindig elfogy. Ha veszek, mindegyik ideje emelkedik.
   
  apa9154, Ms.AbyZu, pöttyzorka és 2 más kedveli ezt.
 8. keress

  keress Utánpótlás-írogató

  Sziasztok
  Jó lehetne még egy növénytermelést gyorsító!
  Lenne egy sarokban egy hőlégballon és gazdaköri feladatokban,titokládákban és farmaranyért tudnál permetszert szerezni.
  Feltöltés után felszállna és a területet lepermetezve a növény 30%-kal gyorsabban érne így még gyorsabban lehetne növényeket termeszteni és lehetne egy szép új animációt bevezetni a játékba.Minden terület lepermetezése után újra fel kellene tölteni.

  Lehetne a városban a horgászó méhet és a malacszobrot is aktiválni.:
  A malacszobornál lehetne szerzni kupákat mait aztán a bölcs tölgynél kellene befizetni.
  És a tárgyak begyüjtésénél kapnál érte bónuszokat több tp.-t vagy tárgyat! Tárgyakt kellene beadni és ha elérted azt a bizonyos mennyiséget amit kell kapnál egy kupát lehetne több szint és egyre több tárgyat kellene beadni hogy elérd azt a bizonyos szintet!
  A horgászó méhecskénél lehetne egy állandó horgászós minijáték amivel lehetne kerekkerék pörgetést vagy csillagot szerezni és termékekkel lehetne fizetni a horászásért. Így jobban kilehetne használni a mesterségek völgyét is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.2.23
  stb_farmer, -rex18- és rittgasseragnes kedveli ezt.
 9. zagimichna

  zagimichna Fórumlakó

  Tudomásom szerint a játék a háttérben számolja a pontokat a 800. szint után is, csak mi nem látjuk. (Egyelőre.)

   
 10. Katka1484

  Katka1484 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Órák óta a szerencsekereket pörgetem, annyi ládában gyűlnek a pörgetések gondoltam letudom őket. Unalmas, sok időt vesz igénybe, rossz "nyereményekért" akinek van szamáristálója és cukorjuhar fája tudja miről beszélek! ÖTLET DUPLA szerencsekerék pl 1 pörgetés de két normál pörgetés az ára és jobb nyeremények vannak benne, vagy a sima normál pörgetés beváltható legyen party pörgetésre. Szerintem.
   
  -rex18- és anya5062 kedveli ezt.