Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Evajunior

  Evajunior Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Nem tudom jó helyre írok-e. De nekem az az ötletem támadt, hogy milyen jó lenne ha a ládák nyitását kategóriánként akkár egyszerre is ki lehetne nyitni. Úgy müködne mint az arató gépnél a fák növények, és pontott adó tárgyak esetében, meg bele értve a Paszulypatrónust is.
   
  Andzsi1971, holdbarát és vicus555 kedveli ezt.
 2. anya00740

  anya00740 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok Nem tudom ki hogy van vele de nekem vannak régi felhősoraim amim még mindíg hiányzik egy két kitehető tárgy és nem tudom megszerezni a cserenap alkalmával . Az lenne az ötletem hogy ezek legyenek megvásárolhatóak a cserenap alkalmával . Köszönöm
   
  papirocska, Andzsi1971, holdbarát és 8 más kedveli ezt.
 3. vízöntő

  vízöntő Fórum parancsnoka

  Sziasztok!
  Lenne egy ötletem, ami tudom sokak nem tetszését fogja ki vívni, de ... mivel ilyen leterhelt lett a játék, talán ez egy kicsit besegíthetne a rengeteg adat forgalom csökkentésében.
  A következő . Minden olyan farmot törölni kellene ( kisfarmok 1 embernek tizen akárhány db is) amelyikben hetente nem lép be és nem játszik. Maximalizálnám 1 embernek csak 2db farmja lehessen.
  A másik hogy össze lehessen ragasztani az óllaknál a fáknál a fejlesztéseket aki akarja, de meghagyni a lehetőséget annak is aki ezt nem így gondolja, rengeteg időt spórolnának az emberek, az adat is kevesebb lenne, nem kéne egyszer az alapot letenni, utána a fejlesztéseket. Van ilyen dekor is pl Rómeó és Júlia ha össze van ragasztva nem lehet cserélni, ill ajándékozni. Na akkor most mi van .
  Okosabbak gondolják tovább.
   
  Ms.AbyZu, aida2330, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
 4. csillu000

  csillu000 Haladó

  Nem tudom ki, hogy van vele ,de én még mindig örülnék ,ha bevezetnének egy szupertáp fát ami olyan lenne mint a mamutfák. Szerintem jópáran örülnénk neki.
   
 5. -Jozsefpapa-

  -Jozsefpapa- Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Elnézést, nem olvastam vissza, lehet már lett jelezve.
  Szóval eljutottam oda, hogy minden ki van váltva a majmok szentélyéből egy dolgot leszámítva: a "panda házi kedvenc szobor"
  Rákerestem, önmagában semmit sem ér (ezért nem váltottam ki) és a fejlesztései sem érhetőek el már!
  Nem lehetne ezt is valamilyen akció keretében akár aranyért, vagy farmpengőért megszerezni? (mint a virágos felhősor rávalói)
  Így semmi értelme a szentélyben tartani!
   
  Andzsi1971 kedveli ezt.
 6. seprugondok

  seprugondok Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Nem tudom valaki javasolta-e már vagy nem,de igen hasznos lenne ha a mamut fákat is lehetne raktárba helyezni mint a többi fát. mert nagy területet foglalnak el .Ez biztosan másnak is hasznára válna.
   
  Andzsi1971, holdbarát, Laxiaa és 8 más kedveli ezt.
 7. papirocska

  papirocska Törzsjátékos

  Sziasztok! lehetne javasolni hogy a mamut fáknak is legyen raktárház ! jó sok hely felszabadulna ha úgy mint a többi fa, vagy ól be lehetne őket pakolni ,ez bevétel lenne mivel a raktárházakat csak fa.lehet vásárolni. Köszönöm ha olvassátok és esetleg továbbításra kerülne .
   
 8. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Pontosítanék:
  1 db Fejlesztés szerezhető hozzá még jelenleg is a >>Panda projektje gazdakörből<<.
   
  parrahviki12, Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
 9. *Gizus*

  *Gizus* Utánpótlás-írogató

  A teliholdas farmon, mikor nyitva van lehessen árusítani,( de akár nyitva is lehetne állandóan, izgalmasabb lenne a játék) illetve vásárolni a dolgokat a piacon. Gondolom aki régóta csinálja, annak már megvan minden, és biztos eladna a felesleget.Köszönöm szépen.
   
 10. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  a Teliholdas területnek pont ez a sajátossága, hogy időnként van nyitva, és a termékek nem piacképesek. Nem várható ezen változtatás, ennek így van "varázsa". Idővel szépen meglesz Mindenkinek mindene, amire szüksége van, a régi Játékosok is több év alatt szerezték meg azt a mennyiséget, amivel rendelkeznek és amivel most gazdálkodnak - s szerencsére időnként erre a területre is jönnek új dolgok, így a régebbi Játékosok is kapnak mindig új feladatot :)
   
 11. peter1022

  peter1022 Fórum ismerője

  Már rég írtam ötletet. Nem mintha eddig bármelyik megvalósult volna.:p:pxDxD

  Szóval mivel most úgy néz ki, hogy nem fogok tudni még 800 évig farmozni, hogy elérjem a 300-as szintet, ezért jutott eszembe egy új dekor.
  A nevén nem agyaltam, de lehetne kicsit különlegesebb. Szóval csak a 200-as szinttől lehetne elérni, és alapból 1 millió TP-t adna. A végtelenségig lehetne aratni. Cserenapon hogy küldhető lehetne-e azt nem tudom eldönteni. Viszont a lényege az lenne, hogy aki eléri a 200-as szintet, az onnantól vehetne 5 naponta 1-et 100 Farmaranyért. A terület igénye 1x1-es lenne, érési idő pedig 20 óra. Ha nem lehetne cserenapon küldeni, akkor is évente kb 70db-ot lehetne venni belőle. Ez a BP-nek plusz bevételt jelentene, míg nekünk esélyt arra, hogy elérhessük emberöltő alatt a 300-as szintet.
  Amúgy ellehetne nevezni rólam a dekort.xDxDxDxD Ez most jutott eszembe:p:pxDxDJogdíjat nem kérek utánaxDxD

  Na mindegy... számolni, nem számolgattam, hogy mennyi idő lenne így a 300-at elérni. Ezt rátok bízom, ha a BP megvalósítja.;);):p:p
   
  Ms.AbyZu, Andzsi1971, .csibe2000. és 2 más kedveli ezt.
 12. avonbanya

  avonbanya Utánpótlás-írogató

  Csatolt fájlok:

  Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.23
  Timi21a, Kuzdern, ildiko44 és még 1 ember kedveli ezt.
 13. narancsvirag72

  narancsvirag72 Fórumszaki

  Sziasztok!

  Hasznos lenne számomra ,ha a malomnál egy gombnyomásra kipörgethető lehetne az összes zöld kerekkerék jegy.
   
  Timi21a, Andzsi1971, holdbarát és 3 más kedveli ezt.
 14. Natsu123654

  Natsu123654 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Nem tudom merült már fel az ötlet, de mondjuk egy rész az dinoszauruszokhoz?
  Rengeteg állatfaj és növény lehetőség lehetne belőle szerintem.
  A hallowen-t nézzük nem is lenne olyan szokatlan a játékban.
  Egy külön részt nyitni nekik, hogy csak ott lehessen velük foglalkozni, pl. az is állna 2-3 részből mint a Bahamara.
  Feloldások a részekhez, és persze nem kis szinttől kellene beadni. lehetne mondjuk 70-80-as szint hozzá.
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.
 15. Hegeniki

  Hegeniki Utánpótlás-írogató

  Lehetne egy olyan, hogy a felhősorban csak a "megéretteket" mutassa?
  Most reggel pl. 100-ból 12 volt az érett a kiválasztottak közül, de végig kellett menni az egészen, hogy azt a 12 db-ot be tudjam váltani.Sok segítség lenne így hajnalban, no meg persze máskor is főleg azoknak akik nem használnak naponta arató-vetőt.
  Köszönöm.
   
  Timi21a, rittgasseragnes és Sylja kedveli ezt.
 16. kincsembogaram67

  kincsembogaram67 Fórum mestere

  Hónapról, hónapra jönnek az új fák és ólak, melyekből rengeteg a ládákban vannak, mivel képtelenség kirakni ezeket. Évek óta nem kaptunk területet. Az egy dolog, ha aktiválni tudják a játékosok a Napraforgódombot, de sokaknak nem adatik meg az sem, hogy a Gyopárvölgyet kiválthassák. Az nem lenne probléma, ha meg lenne határozva, hogy vagy csak fát illetve csak állatokat lehetne kirakni. Lassan 13 éve játszok. Kiváltottam a területeket, de ennyi év távlata alatt nem kaptunk egyetlen egyet sem. A Rackó volt háza csak néha van megnyitva, az is csak akkor, ha kis event van. Nos és van is hely bőven ahhoz, hogy mind ezt meglehessen valósítani.
  Köszönöm, hogy elolvassák a javaslatomat. Remélem és bízok benne, hogy lesz foganatja is.
   
 17. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Én nekem az lenne a kérésem,hogy lehessen nemesíteni bahás növényeket:inlove::p
   
 18. Feca29

  Feca29 Fórumprofi

  Sziasztok Moderátorok :)
  Régebben is írtam már,nem tudom eljutott e a "fentiekhez",hogy mikor csinálják már meg torrentelvű müködésre ezt a játékot,hogy ne legyen szerverhiba,hanem ugye minél több a felhasználó,annál hatékonyabb lenne a játék,és nem gyengén tehermentesülne a játék szervere is!
  "Bár általában nem kell érteni egy program/protokoll működési elvét ahhoz, hogy használni tudjuk, jelen esetben mégis roppant hasznos ha átlátjuk a rendszer sajátosságait.
  A torrent egy Peer to Peer (röviden P2P) protokoll ami egyenrangú számítógépek hálózatát jelenti. Egy ilyen hálózatban nincsen kiemelt priorítású avagy szerver gép, ami nélkül semmi sem működne. Ezt azzal éri el, hogy a fájl nem (csak) egyetlen központi szerverről tölthető, hanem minden olyan klienstől akinek már megvan valamekkora szelete a fájlnak. Így nagyon hamar létrejön egy hatalmas kapcsolódási gráf melyben mindenki mindenkitől tölt le is fel is. Ráadásul a kliens-szerver architektúrával szemben ahol a szerver a túl sok klienstől túlterhelődhet, itt az egyre több kliens, nem lassít, hanem gyorsítja a működést. Eredetileg pont ilyen hálózati tehermentesítés céljából alkotta meg a rendszert Bram Cohen.
  Alacsony kliens szám esetén – ami főleg a torrent kezdeti életciklusában gyakori – jóval lassabb sebességet érhetünk el, mintha egy nagy sebességű szerverről töltenénk. Az általában lassabb sebesség annak tudható be, hogy a legtöbben ADSL kapcsolattal rendelkeznek aminek a feltöltési sebesség igen karcsú. Márpedig a többiek feltöltési sebessége adja a mi letöltési sebességünket."
  "A dolgot úgy kell elképzelni, hogy az anyagot százszázalékban birtokló felhasználók ezt továbbadják másoknak, az újabb és újabb felhasználók pedig előbb vagy utóbb ők maguk is feltöltővé válnak. Így történhet meg az, hogy minél népszerűbb egy adott anyag, annál nagyobb esély van arra, hogy mindenki gyorsan és eredményesen letölthesse. Nem egy központi, centralizált rendszer működik tehát, hanem az egyes felhasználók egymásnak adogatják a fájl bizonyos szegmenseit, egészen addig, amíg mindenkinek meg nem lesz a teljes anyag. Elsőre igen bonyolultan hangzik ezen rendszer, de amilyen bonyolult, olyan egyszerűen kezelheti a felhasználó."

  Olyan, mint a mesebeli kőleves, mindenki bedob valamit a közösbe.
   
 19. DTM11

  DTM11 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Első körben az az ötletem támadt, hogy hibamentessé kéne tenni a játékot, addig talán nem kellene event sem nyakra-főre.
  Ha ez már megvan akkor lehetne változtatni a kerekkerék sima pörgetésnél, hogy többet lehessen egyszerre pörgetni, esetleg lehetne változtatni a kínálatán, vagy szintrendszerenként változhatna a kínálat. Ami izgi volt 28-as szinten, 200 felett már érdektelen.
  A kalózbarlang ajánlatai nevetségesek, Luxuslimuzin és társai valamint a 299 FA "megynyerhető" ládák, amikben 200 Tp-t adó dekorok vannak idejemúltak, úgy gondolom. Lehetnének az ajánlatok között régi eventes dekorok, régi tojások, valami ami hasznosabb.
  Valaki néha figyelhetné a csere-bere részleget is, néha bedobhatnátok értékesebb dolgokat, amiket sokan keresnek vagy hiánycikkeket, értelmes áron. Pl. a Díszítési főpróbához nem tudok hozzájutni, áldoznék rá.
  Időnként, persze nem gyakran, jó lenne a nagyon régi titokfákat, ólakat válogatni az öregnél.
  Aztán ott az Expressz, hát azon is lenne mit fejleszteni. Mióta újra játszok még értelmes dolgot nem hozott!
  Én költenék ezekre, gondolom más is. Persze csak akkor, ha javul a játékmenet. Addig nem fogok venni semmit, valhogy nem érzem azt, hogy fontos lennék ennek a cégnek, kedvemben akarnak járni.
  Még amit problémának érzek, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül egy év alatt el lehet jutni 200-as szint fölé, ami szerintem nagyon gyors, aztánmeg topog az ember egy helyben hónapokig, a 300-at állítólag majd csak 2097-be fogjuk elérni.
  Na, kirinyáltam magam!o_O

  Módik köszi a munkátokat!:inlove:
   
  Thilia17, semmirevaló, csabi9911 és 7 más kedveli ezt.
 20. szemike50

  szemike50 Fórum parancsnoka

  Sziasztok! Én azt szeretném, ha a fejlesztők megoldanák, hogy a váza alatti elemeket lehetne szűrni a területük, a kínálatuk (csp, vagy tp), a tp nagysága szerint, stb . Annyi kitehetőm van - gondolom másoknak is - , és állandóan bővül a kínálat, gyakran lehetne cserélni az újabbakra, de elég nehéz több száz elem közül kiválasztani pl az 1*1 területűeket. Köszönöm, ha továbbítjátok az ötletemet.
   
  Nelli60, -gyöngy-581 és Andzsi1971 kedveli ezt.