Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. fraudragon

  fraudragon Fórum biztosa

  Van több elem a játékban ami már elavúlt!Ilyen a parti pörgetésnél a mandulafa és a cukorjuhar.Sokan vesznek parti pörgetés lehetőséget,nem gondolom,hogy örülne ezeknek a fáknak,amikor sok játékosnak 200 db is van már a pajtában.Akkor szintén ezek a fák:a titokfák beérésekor sokszor mandulaxxl-fa vagy cukorjuharxxl fa található.itt is sokan veszik valóspénzért a farm aranyat,hogy abból titokfát vegyenek és az előbb említettek érnek be nelőle.Ez több mint felháborító!Tehát már unjuk ezeknek a fáknak a megjelenését,mert ha egy hónapig tartana a fagőzős,akkor sem tudnánk ezektől a fáktól megszabadúlni,annyi van már.Továbbá a nyári hónapokban junius-julius-augusztus,lehet kicsit pihentetni a játékot,hiszen sokan nyaralnak,nem a gép előtt fognak eventezni.Ilyenkor ne legyenek eventek,mindenkinek van gazdakörije,lehetne azt csinálgatni,vagy töltögetni a pályát.Sok eventnél új eventnövények vannak,holott rengeteg féle növényünk van,abból lehetne beadogatni a feladatokba.Ez a rengeteg gyümölcsfa,állatok,növények ami már játékban van,sajnos úgy tünik felesleges,mert némelyik már évek óta nem kellett egy feadatba sem.Ha vége van egy eventnek másnap már ne kezdődjön egyből egy másik,nagyon fusztrálló.A nemesítésnél mért men szerepelnek a bahás növények?Hírtelen ennyi jutott eszembe,de persze van sok probléma.
   
  levi5, ljanika6, imcsa1982 és 16 más kedveli ezt.
 2. Evajunior

  Evajunior Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Nem tudom jó helyre írok-e. De nekem az az ötletem támadt, hogy milyen jó lenne ha a ládák nyitását kategóriánként akkár egyszerre is ki lehetne nyitni. Úgy müködne mint az arató gépnél a fák növények, és pontott adó tárgyak esetében, meg bele értve a Paszulypatrónust is.
   
  vicus555 kedveli ezt.
 3. anya00740

  anya00740 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok Nem tudom ki hogy van vele de nekem vannak régi felhősoraim amim még mindíg hiányzik egy két kitehető tárgy és nem tudom megszerezni a cserenap alkalmával . Az lenne az ötletem hogy ezek legyenek megvásárolhatóak a cserenap alkalmával . Köszönöm
   
  agi770, csillu000, mucus252 és 2 más kedveli ezt.
 4. vízöntő

  vízöntő Fórum parancsnoka

  Sziasztok!
  Lenne egy ötletem, ami tudom sokak nem tetszését fogja ki vívni, de ... mivel ilyen leterhelt lett a játék, talán ez egy kicsit besegíthetne a rengeteg adat forgalom csökkentésében.
  A következő . Minden olyan farmot törölni kellene ( kisfarmok 1 embernek tizen akárhány db is) amelyikben hetente nem lép be és nem játszik. Maximalizálnám 1 embernek csak 2db farmja lehessen.
  A másik hogy össze lehessen ragasztani az óllaknál a fáknál a fejlesztéseket aki akarja, de meghagyni a lehetőséget annak is aki ezt nem így gondolja, rengeteg időt spórolnának az emberek, az adat is kevesebb lenne, nem kéne egyszer az alapot letenni, utána a fejlesztéseket. Van ilyen dekor is pl Rómeó és Júlia ha össze van ragasztva nem lehet cserélni, ill ajándékozni. Na akkor most mi van .
  Okosabbak gondolják tovább.
   
  Ms.AbyZu, aida2330, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
 5. csillu000

  csillu000 Haladó

  Nem tudom ki, hogy van vele ,de én még mindig örülnék ,ha bevezetnének egy szupertáp fát ami olyan lenne mint a mamutfák. Szerintem jópáran örülnénk neki.
   
  levi5, böbe764, Ms.AbyZu és 8 más kedveli ezt.
 6. -Jozsefpapa-

  -Jozsefpapa- Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Elnézést, nem olvastam vissza, lehet már lett jelezve.
  Szóval eljutottam oda, hogy minden ki van váltva a majmok szentélyéből egy dolgot leszámítva: a "panda házi kedvenc szobor"
  Rákerestem, önmagában semmit sem ér (ezért nem váltottam ki) és a fejlesztései sem érhetőek el már!
  Nem lehetne ezt is valamilyen akció keretében akár aranyért, vagy farmpengőért megszerezni? (mint a virágos felhősor rávalói)
  Így semmi értelme a szentélyben tartani!
   
 7. seprugondok

  seprugondok Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Nem tudom valaki javasolta-e már vagy nem,de igen hasznos lenne ha a mamut fákat is lehetne raktárba helyezni mint a többi fát. mert nagy területet foglalnak el .Ez biztosan másnak is hasznára válna.
   
  ljanika6, Ms.AbyZu, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
 8. papirocska

  papirocska Törzsjátékos

  Sziasztok! lehetne javasolni hogy a mamut fáknak is legyen raktárház ! jó sok hely felszabadulna ha úgy mint a többi fa, vagy ól be lehetne őket pakolni ,ez bevétel lenne mivel a raktárházakat csak fa.lehet vásárolni. Köszönöm ha olvassátok és esetleg továbbításra kerülne .
   
  imike90, imcsa1982, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
 9. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Pontosítanék:
  1 db Fejlesztés szerezhető hozzá még jelenleg is a >>Panda projektje gazdakörből<<.
   
  parrahviki12, Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
 10. *Gizus*

  *Gizus* Utánpótlás-írogató

  A teliholdas farmon, mikor nyitva van lehessen árusítani,( de akár nyitva is lehetne állandóan, izgalmasabb lenne a játék) illetve vásárolni a dolgokat a piacon. Gondolom aki régóta csinálja, annak már megvan minden, és biztos eladna a felesleget.Köszönöm szépen.
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.
 11. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  a Teliholdas területnek pont ez a sajátossága, hogy időnként van nyitva, és a termékek nem piacképesek. Nem várható ezen változtatás, ennek így van "varázsa". Idővel szépen meglesz Mindenkinek mindene, amire szüksége van, a régi Játékosok is több év alatt szerezték meg azt a mennyiséget, amivel rendelkeznek és amivel most gazdálkodnak - s szerencsére időnként erre a területre is jönnek új dolgok, így a régebbi Játékosok is kapnak mindig új feladatot :)
   
  Othep, parrahviki12, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
 12. peter1022

  peter1022 Fórumprofi

  Már rég írtam ötletet. Nem mintha eddig bármelyik megvalósult volna.:p:pxDxD

  Szóval mivel most úgy néz ki, hogy nem fogok tudni még 800 évig farmozni, hogy elérjem a 300-as szintet, ezért jutott eszembe egy új dekor.
  A nevén nem agyaltam, de lehetne kicsit különlegesebb. Szóval csak a 200-as szinttől lehetne elérni, és alapból 1 millió TP-t adna. A végtelenségig lehetne aratni. Cserenapon hogy küldhető lehetne-e azt nem tudom eldönteni. Viszont a lényege az lenne, hogy aki eléri a 200-as szintet, az onnantól vehetne 5 naponta 1-et 100 Farmaranyért. A terület igénye 1x1-es lenne, érési idő pedig 20 óra. Ha nem lehetne cserenapon küldeni, akkor is évente kb 70db-ot lehetne venni belőle. Ez a BP-nek plusz bevételt jelentene, míg nekünk esélyt arra, hogy elérhessük emberöltő alatt a 300-as szintet.
  Amúgy ellehetne nevezni rólam a dekort.xDxDxDxD Ez most jutott eszembe:p:pxDxDJogdíjat nem kérek utánaxDxD

  Na mindegy... számolni, nem számolgattam, hogy mennyi idő lenne így a 300-at elérni. Ezt rátok bízom, ha a BP megvalósítja.;);):p:p
   
  ildiko44 és Kuzdern kedveli ezt.