Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. sadrika97

  sadrika97 Fórum hercege

  Karneválkirálynő eventnél lehetne egy kis ablakban a nem elkapott tételeket is összesíteni, így azt is látnánk mit hibáztunk el, esetleg örülnénk ha nem lenne semmi abban az ablakban mert mindent elkaptunk.
   
  SparrowC kedveli ezt.
 2. vízöntő

  vízöntő Fórum parancsnoka

  Sziasztok!
  Nekem lenne egy ötletem a Baharámával kapcsolatban, akik elérték a 800 -as szintet sokszor meg sem nézik már hogy mennyi tp-jük is van, vagy egyáltalán mi , vagy mik is lettek. Ha oda teszem az egeret akkor én Plankton dagasztó vagyok, de őszintén szóval , fogalmam sem nincs ez mit takar. Ötletem hogy egy szép grafika nagyon jól mutatna, és jelezné is a játékosnak hogy igen elérte a tp-je azt a szintet hogy most már egy új grafika jelenne meg, a régi átmenne dekorba. Illetve akár egy felhőre is 5db után , ami tematikus.
  Grafikusok hajrá.
   
 3. Dorottya-Manó

  Dorottya-Manó Járnitanuló

  Sziasztok!

  Néhány perce ugrott be egy új ötlet...
  A játékosok folyton panaszkodnak... a nem tetsző eventek miatt... :oops:
  mondjuk negyed évente... de Én havonta is szívesen látnék olyan eventet aminek nyeremény listáját a játékosok állítják össze;)
  Konkrétan meghírdetni a fórumon... hogy állíts össze egy tenyésztős és egy ültetős eventhez nyeremény listát...
  Húzni egyet a kalapból;) - Az eventnél ismertetni a listát összeállító nevét;)
  Az event beadandóit ehhez alakítaná a játék mester... - Azt gondolom laikusként, hogy a beszállítandó dolgok súlyozva vannak...
  Erős nyereményhez erős beadandó társulna:inlove:
  Így A nyereményekre nem lehetne panasz:inlove: Hát a beadandó pedig ezektől függ:p
   
  miklos4949 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 4. hele03

  hele03 Utánpótlás-írogató

  szép estét minden hűséges,kitartó Gazdának!
  visszaolvasva a javaslatokat,nem csak az én ötletem lenne a kerekkerék frissítése,újítása. Javasolnám,hogy bizonyos szint felett(150-200) ne legyen zselécukor,só,gyógyelixír,alap ólak,fák,mert aki kitartóan játszik annak már tele a padlása ezekkel a nyereményekkel. A piacra sem lehet kitennimindent,mert nem ad lehetőséget. Jó lenne ha ezt figyelembe vennék a supportok. köszönom
   
 5. kyra72

  kyra72 Járnitanuló

  Sziasztok!
  Jó lenne a felhősoron nem csak a sorokra lehetne rákeresni, hanem a rajta levő dekorokra is.
  Köszi
   
  Tityi-Totyi, szaki1979, Goldros és 2 más kedveli ezt.
 6. Ecóka1

  Ecóka1 Fórum ismerője

  Szép estét fejlesztők!
  Dekorációim a pajtában eléggé felszaporodtak ugyanis 240 szinten vagyok és a kitehető hely számukra kevés. Nekem nagy segítség lenne, ha a pajtában a keresési feltételek közé betennék pl. "+"-os dekorok, "Ládákat adó" dekorok, vagy egyéb funkciós dekorok. Most egyenként kell végighaladni, rá állni a dekorra és akkor tudom meg, hogy TP/BTP mellett mit ad még. Köszönöm!
   
  Tityi-Totyi, -Ilona53-, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
 7. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Szia!
  Ezt nem értem. Van keresője. Ha beírod a + jelet, kiadja mik azok amik +-os dekorok. Ha ládákat szeretnél bontani, beírod a lád kezdetű szót, s kiadja milyen ládáid vannak. Vagy másra gondoltál? :)
   
  Utoljára szerkesztett: 27.2.24
  miklos4949, aida2330 és zsani_apja kedveli ezt.
 8. PaySkin

  PaySkin Fórum ismerője

  Szia!

  A +-os dekort leszámítva, mert arra rá lehet keresni, ahogy írtad, szerintem arra gondolt, hogy úgy szelektálni a dekorokat, hogy mi az ami egyebet is ad a TP-n kívül. Nekem bent van raktárban a "Mennyei rémkukoricás bódé", aminél csak annyit látok, hogy 44 óránként ad 16000 TP-t. Viszont ha rámutatok az egérrel, akkor már kiírja, hogy ezenkívül ad +1 termést a világító bogyóra 6 órán keresztül.
  Valószínűleg így értette, hogy ezeket lehessen külön is látni, ami valami pluszt ad és ne kelljen egyesével végignézni :)
   
 9. Ecóka1

  Ecóka1 Fórum ismerője

  Akkor nem fogalmaztam jól, én arra gondoltam, pl. az Okosfüles laborja kitehető bónusza 200% de ezt csak akkor tudom meg és a hasonló ilyet, ha egérrel ráállok a dekorra. kissé macerás!

  Igen arra gondoltam. Köszönöm a kiegészítést.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.2.24
  Sali~*.*, -ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
 10. donkartacs07

  donkartacs07 Fórumelemző

  Villám eventek lehetnének fél naposak déltől éjfélig pl tenyésztős leadós event, Jó ajándékokkal pl Páncél Panny, régi felhős dekorok...
   
 11. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Ez jó. Mivel a farmaranyfa felhő nélkül is régi. :D :)
   
  miklos4949, jutka190226, soresne és 3 más kedveli ezt.
 12. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Ha megengeded picit tovább gondolnám a Villám event ötleted;)

  Érdekes lenne Napi első belépést követően mondjuk 6 órában lenne teljesíthető... Akár 2-4-6 órás szakaszokra bontva!
  Ide csak a pajtából/piacról beadható dolgokat kellene beszolgáltatni!

  Megmozgatná az alvó piacokat, támogatná a termelést.
  Nem is feltétlenül konkrét ajándékot várnék egy egy teljesítés után, hanem mondjuk Villám érméket amit mamutfákra + jelzésű dekorokra válthatnánk;)
   
 13. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  S következzen egy újabb ötlet!

  Remélem látnak majd benne fantáziát!

  Felhőpótló akció:inlove:
  Kevés farm van ahol teljes a felhő kollekció8) A többieknek lehetne egy egy visszatérő akció amikor korlátozott számban vásárolhatnának hiányzó felhőt!
  Pl csoportokra lenne bontva az árazás... Akinek 300 vagy több felhője hiányzik az 79 aranyért kaphatna véletlen szerűen egyet a hiányzóak közül.
  Akinek 200-299 felhője hiányzik az 119 aranyért vásárolhatna felhőt - itt is véletlen szerűen kapna.
  Akinek 100-199 felhője hiányzik az 149 aranyért, s akinek 99 vagy kevesebb az pedig 179 Aranyért pótolhatna 1-1 darabot a felhők közül! A tematikus felhőkre a dekorok is hozzá tartoznának.

  Egy egy akcióban 3-5 felhő lehetne pótolható;)

  Játszani jó:inlove:! Ez reményt adna a játékosoknak régi értékes/hiányzó felhők megszerzésére:inlove: S jelentős bevételt generálhatna. Megerősíteni a farmok koncentráltságát!
   
  kigyo51, SparrowC, donkartacs07 és 5 más kedveli ezt.
 14. donkartacs07

  donkartacs07 Fórumelemző

  A sima kezdetektől elérhető dolgokra gondolok az ÉN el nem ért dolgok után, de vannak ritka fák, ritka állatok, ... amiket elő lehetne venni. PL Panny is mert az új jelentkezőknek is kell valami ösztönzés, nekem megvannak, de másnak szükségesek lehetnek.
  Olyan dolgok amik ritkák, de így elérhetőek lehetnének pl a szuper trágya gyorsítása felhővel. Ritka jelenség, viszont kezdőknek egy jó cím.
   
 15. bencerancs01

  bencerancs01 Utánpótlás-írogató

  Üdv, sajnos úgy jártam az utolsó kockás eventnél, hogy a boltból a kb 400 csillagért nem váltottam ki semmit ,mert vártam 1 utolsó keverésre. amihez érett a növény, aratáskor láttam sajnos , hogy elszámoltam , így 2 -3 db ,,növény,, hiányzott hozzá , időm meg már nem volt ezt pótolni. Emiatt meg elfelejtettem visszamenni az event kiváltós részére.
  Javaslatom, kérdésem az lenne, hogy ilyen esetekben nem e lehetne azt megoldani, hogy ne cspre váltódjon vissza az ilyen jutalomkivevős lehetőségnél , hanem az adott eventnél a boltból random az értéknek megfelelő valamelyik jutalomra beváltaná, jóváírná a rendszer.
  Vagy legalább valami felkiáltójel, vagy villogás jelezné az even vége felé , hogy hahó még van lehetőséged valami potya ajándékra amit még kiválthatsz , !!
  Szerintem annak sokan jobban örülnének mint a cspnek és tpnek. ( bár ez is jobb mint a semmi.)
  Köszönöm.
   
  miklos4949 és farmeres53 kedveli ezt.
 16. -mammy-

  -mammy- Utánpótlás-írogató

  Sziasztok.!
  Szeretném javasolni, hogy az újrahasznosítás játékban a fel nem használt dolgokat amiket pörgetéskor ill. felröpiként kapunk, ezek is leadhatók lennének, rengeteg a fejlesztett ól és fa, van sok só, cukor és egyéb dolgok. A mindennapi életben is azokat adjuk le amire nincs szükség.
  Köszönöm. -mammy-
   
  Tityi-Totyi, miklos4949, -rex18- és 3 más kedveli ezt.
 17. Ms.AbyZu

  Ms.AbyZu Fórumprofi

  Üdv!:sleepy:
  Szeretnék egy javaslatot a piacra.
  Változtathatnának az árú visszakerülési idején, túl hamar kerül vissza, kibővíthetnék az idejét.:oops:

  köszönöm!
   
  miklos4949, Synodendron és Kuzdern kedveli ezt.
 18. bence171199

  bence171199 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok ! :)
  Nekem egy játék felületét érintő ötletem támadt, mégpedig az, hogy beállítás menü alatt mondjuk ki lehessen választani egy olyan opciót, hogy "Farmerama OG" ezt bekattintva a játék a régi jó öreg arcát mutatná, mint kb a megjelenése idején, nem beszélve a jó öreg SoundTrack-et. Unity miatt talán nem lenne lehetetlen (nem tudom xD) Tudom, hogy ennek nem lenne akkora ereje a játék fejlődését illetőleg, viszont szerintem nem lennék erre egyedül aki szivesen látná vissza a játék eredeti arculatát és zenéjét. Azt is tudom, hogy mivel sok újdonsággal bővült a játék, ezért ezt nehéz lenne kivitelezni, (gondolok itt a mesterségek völgyére, gyopár völgyre, paszulyra stb stb...) viszont ha csak mondjuk ilyen félig is sikerülne visszahozni a régi külsőt a zenével, az sokaknak egy nagyon kedves nosztalgikus élmény lenne :) :D Reménykedek, hogy egy nap még talán viszont láthatom a játékot úgy ahogy elkezdtem annó 2010 körül
   
 19. Theeme

  Theeme Törzsjátékos

  -Javaslatom az lenne:ha a mandragóra és társait kivennék a kerek kerék pörgetésből,mivel felröppenőként is visszaköszönt ránk.A narancs ólak és terményeseire sem hiszem,hogy vágyunk úgy 200 fölötti szinten-kicsit hangolhatnák a szintekhez képest az ólakat és terményeseiket.
  -A házi kendvenc kifutót jó lenne ültetésre hasznosítani(a sok kacatnak van helye máshol is)akár FA-ért megvásárolva vagy csillagok vagy küldetés formájában-de jó lenne ha felajánlaná a lehetőséget,hogy használhassuk vetésre -aratásra stb
  -A mostani nyuszis eventnél lévő föld területet is jó lenne állandóan elérhetővé tenni,akár ellen értéket beszámítva(FA stb.)
  -Jó lenne ha a gazdakörben lehetne választani,hogy az új feladatokat vagy akár a régieket akarjuk teljesíteni vagy sem .Lehessen végleg törölni azt pld amelyiket nem szeretnénk teljesíteni!
   
 20. Sagittarius69

  Sagittarius69 Fórumgróf

  Sziasztok!

  Volna pár ötletem:
  -jó lenne olyan tenyésztős event, ahol hasonló mennyiségű állatot kell beadni, mint a mostani tavaszi kertészkedés tenyésztős eventnél, de magasabb szintűeket is kérne a feladat, hogy legyen valami kihívás;
  -tehetnének be a gazdakörbe Levesmester 2-3-4... feladatokat, nagyobb, aktualizált nyereményekkel, nehezítve a játékot;
  -lehetne olyan tenyésztős event is, ahol pajtaértékre kell beadni a tenyésztett állatokat és minél többet adunk be, annál nagyobb a nyeremény, a tophoz hasonlatosan;
  -kéthavonta kapunk új állatot, továbbá néha még betesznek egyet-egyet eventnyereményként is, mint új ólat, de új állat tenyésztése jó, ha évente egyszer van, holott nagyon sok olyan van, melynek van már terményese, így aztán jó lenne, ha sokkal gyakrabban bővülne a tenyészthető állatok köre;
  -felröppenőgyűjtős eventek is lehetnének, melyekben az event ideje alatt kell gyűjteni kézi gyalut, fúrógépet vagy fakalapácsot és minél többet tudunk beadni, annál nagyobbak a nyeremények.