Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Picit tovább gondolva az előttem szóló játékos tenyésztős ötletét!

  Jöhetne évente 1 különleges tenyésztős event... Pl 6 új tenyészthető állattal! Ebből 3 fajtát ingyenesen lehessen tenyészteni a többinek a tenyésztés jogát meg lehessen vásárolni;) Csillagért, Farmaranyért, Farmpengőért! De csak az event ideje alatt legyen megváltható a tenyésztés joga;) Érdekes lenne, kicsit felrázná a játékot;)
   
 2. szaki1979

  szaki1979 Haladó

  Jó lenne ha lehetőség nyílna arra, hogy a régen be nem fejezett eventek, szezonok dekorjait valamiképp be lehessen szerezni (csillagért, aranybanánért, akármiért) így a foghíjas felhőket üzembe lehetne helyezni.
   
 3. borderland57

  borderland57 Fórummogul

  Fejlesztéssel kapcsolatosan lennének ötleteim: Jó lenne, ha a szabad pörgetést 10-esével lehetne pörgetni, a trágyadombot és a víztartályt is növelhetnék csillag ellenében. A rengeteg csillagnak lenne helye.
   
 4. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Sziaa.

  Lehet, már ismered, de eddig is lehetett csillagokért víztartályt és trágyadombot fejleszteni: a Bölcs Tölgyön.
  A méhkassal egy vonalban van a két rúna a törzsön.
   
  Swartsch kedveli ezt.
 5. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halo!

  Akkor a következő ötletem lenne.
  Lehetne Víztartály XXL ennyi :D
   
 6. borderland57

  borderland57 Fórummogul

  Köszi, de az már megvan, azon túl kellene.
   
 7. Tityi-Totyi

  Tityi-Totyi Junior szaki

  Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek!

  Én nagyon örülnék olyan állandó megbízásoknak, ahol a termékek beadásával lehetne a feladatokat teljesíteni. Nálam a mesterségek völgye nem dolgozik, mert a ládákból és egyéb nyereményekből elhasználhatatlan mennyiség összejön (1-1 termékből több száz darab van). Piacolásra nem sok időm van, ezért csak gyűlnek a sütik, italok, koszorúk. A csillagok és banánok felhasználására szintén lehetne feladatokat összeállítani, akár úgy, hogy az állatok vagy növények mellett csillagot/banánt is kérne a feladatsor.

  Üdv!
  Piroska
   
  .csibe2000. és rittgasseragnes kedveli ezt.
 8. TomoriHajnalkaEva

  TomoriHajnalkaEva Utánpótlás-írogató

  Üdv! Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy egyáltalán a fejlesztők olvassák-e ezeket a sorokat? Mert semmi fejlesztés nem történik azon kívül ,hogy kapunk néha egy-egy új ólat vagy fát havonta egy dekort. Ha valami mégis történik ami nélkül megvagyunk azt vedd meg pénzért. Csak az eventek ezerrel. Rengeteg banán ott van plussz csillag, stb.
   
 9. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  minden ötletet, amit akár az ötletelős topikban, akár az eventcsevegőben jeleztek, továbbítjuk a Központ felé.
  Az, hogy egyes ötleteket mikor valósítanak meg, mit vesznek fel a játékba az ötletek közül, nincsen ráhatásunk.
  Pont mostanában is megvalósult egy korábbi felvetés: már jó ideje, többször is kértük, hogy a Szezon szuvenírek, amelyek a Szezonos felhősorhoz kellenek, legyenek utólag vmilyen formában megszerezhetőek, ha valakinek nem sikerült a szezon során, s most bekerült pár a Farmáruda kínálatába.
  Szóval van értelme az ötleteknek, csak türelmesnek kell lennünk. Ha van ötleted a banán, csillag felhasználásra, vagy egyéb ötleted van a Játékhoz, írd meg itt a topikokban.
  Megértésedet köszönöm!
   
  Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.