Vadonatúj ötletek - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. honel

honel Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A Baha szinteket ha fejlesztik 1000-re, akkor lehetnének nagyobb lépcsők(btp-ben ),mert sokan elég hamar elérték a 800-as szintet és kicsit untató ,hogy nincs hová fejlődni.Főleg ,hogy folyamatosan btp a nyeremény(vagy nagy mennyiségben az).Ezen a szinten szerintem már nem annyira fontos a szintlépés.

ildi11, _Ilona49_, csillu000 és 4 más kedveli ezt.
  2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! Egyetértek, hogy már megcsinálhatnák a további szinteket, de az a magas követelmény a szintek között, mint ami a farmon van, az az én kedvemet nagyon elrontja, mert én szeretem látni, hogy haladok a szintekkel, így meg több hónap is kell a szintlépéshez. Ehhez is kapcsolható az én ötletem. Jó lenne még egy olyan terület, ahova csak bónuszokat adó dekorációt lehetne kitenni, mert sok csak a pajtában porosodik és nem segíti a játékot.

ildi11, _Ilona49_, zsóka56 és 6 más kedveli ezt.
  3. Aranyhaj71

Aranyhaj71 Fórum-zöldfülű

Nem lehetne a fűvészkertekbe nem csak 8 fát és a vadaskertekbe 8 állatot betenni? Fogy a területünk, bővülnek a fák és az állatocskák is. Terményt meg nem győzök termelni nekik :)

_Ilona49_, csillu000, monster_02 és 7 más kedveli ezt.
  4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Banán-csillagköltés: pl: 10000 csillag, vagy 5000 banán meglétekor egy farmaranyfa esetleg.

ildi11, _Ilona49_, rittgasseragnes és 4 más kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Lenne egy ötletem, pl. a karámoknak semmi értelme így ahogy van, legalábbis én nem használom őket, no azokat lehetne fejleszteni,
    gyémánt ,arany stb szintekre és minél magasabb szinten van annál több tp vagy csp vagy +1 állatot adna amilyet bele tennénk, akár a legmagasabb tenyésztést is de lehetne ez FA fa is, az is többet adna attól függően milyen színű karámba tesszük. Vagy akármilyen tojások , sokkal több akármit is adnának, így esetleg a magas tp-és dekorokért sokan kp-ét is áldoznának a haladás érdekében, vagy kinek mire van szüksége, csp, tp, farmarany, gépek, stb ..... szerintem lenne értelme miért hajt az ember, nem a véletlenre bízni hogy miből mi lesz. Okosabbak gondolják tovább esetleg,

6. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziasztok 35000 csillagom van és sok banán lehetne beváltani felhökre arányosan pesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csillu000, anya5062 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum mestere

T. Játékfejlesztők
    Ötletem a következő; Szeretném ha a kitehető fejlesztéseket is lehetne ezen útak közül, egyikén beszerezni. Akad-több is-olyan, elakadt(idő/beadandó hiány miatt) "félkész" kitehetőm aminek egy-két szintje hiányzik a teljeshez pl: Szezonkehely/trófea/serleg, Nasitanya/Lombház/Gyár, Koboldkincs/Kávéimádó de régebbi Fagylaltárus/Májusfa/Juhlia-Róbari, stb...
    Ezek -elsősorban- fejlesztéseit lehetne hasonlóképpen mint a tenyészállat/Fa válogatós időközönkénti rendszerébe újra megszerezhetővé tenni?! VAGY új elemként: KÍVÁNSÁG KÚT(állandó megjelenés pl: városban a horgászó méhecske?!) amelyben havi 1-2 alkalommal lehetne(az ott teljes régi/új(képpel/névvel listázva)-legújabbak kivételével!- fejleszthető kitehetők készletből-alaptól/top-ig) bármit választani, egyszerre egy szintet(db). A kút három opciót kinálna a 1db fejlesztésért cserébe:
    1. Készpénzért
    2. FA-ért vagy egyéb értékesebb pl: Sz.tápért/Kacsa Kata trágyáért stb...(vagy ezek kombinációja).
    3. Beadandó
    a:
    termék/ól-fejlesztésért/fáért
    b: termény/Növény/Fa termésért
    vagy ezek (a,b pont) kombinációja és kiválasztáskor induló megadott idő alatt befejezendően!)
    A mennyiséget/árat a BP találja ki, figyelembe véve az eredeti megjelenési árát/értékét! (NE IGY pl: 1db Naszreddin 25FA(eredeti ára)most 15-20db pöttyöst akarnak érte egyesek). A gazda pedig választ ha szimpi valamelyik. Tehát a lényeg,hogy mi választhatjuk ki/meg melyik kell és az opciók alapján megszerezhető. Cserenapokon mint eddig is(bár a régebbieket lehetetlen beszerezni-pedig kerestem<--innen az ötlet) cserélhetőek lennének!

Utoljára szerkesztett: 29.8.24
    _Ilona49_ és gyuszti0000 kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Jó lenne, ha a bp az olyan eventeknél, melyeknél hosszadalmas a minijáték, gondolna azokra a játékosokra is, akik vagy nem szeretik az adott minijátékot vagy csak éppen elfoglaltságuk miatt nem érnek rá őket végigjátszani, még ha egyébként más alkalommal szívesen meg is tennék ezt és választható opciókat beraknának egy beadási ablakot, ahol csak be kell szolgáltatni a kért mennyiségű eventnövényt, mely ilyen esetben lehet akár kicsivel több is, mint minijátékkal lenne.
    Köszi!

fankostepsi, Ms.AbyZu, CoraQueen és 5 más kedveli ezt.
  9. Sagittarius69

Sziasztok!

A matricás album mintájára játékba kerülhetne egy dekoralbum.
    Például a játékban lévő dekoroknak az album tartalmazná a sziluettjét és ha a játékos rendelkezik vele, akkor beillesztheti. Minél több dekor kerül beillesztésre, annál inkább nőne a %, éppen úgy, mint a matricás albumnál és a színek (sárga, narancs, piros...) is éppúgy maradhatnak.
    Ez jót tenne a cserenapnak is, a játékosok vadásznának cserenapok alkalmával a hiányzó dekorokra.
    Az azért nem ártana, hogy ha valamely dekor a felhősoron van, akkor is beilleszthető legyen, viszont utána a felhősorra újra vissza lehessen tenni, hiszen tulajdonképpen a játékos birtokában van.
    Egy ilyen album az eventezést is előmozdítaná, hiszen a kitehetőket meg kell szerezni.

10. mildi12

mildi12 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ha nem ez a helyre írom bocsi! 3033 aranybanánom van a Szentélyben mindent megvettem már. Nem lehetne egy új termőterület a Baharamán aranybanánért?

ildi11, Ms.AbyZu, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  11. Sagittarius69

Sziasztok!

A farmáruda ajánlatait feldobhatnák korlátlan számban kiváltható dekorokkal x farmpengőért (Mau szülinapi varázslata, szülcsi napi lufik, levéltánc, ünnepi levitálás stb.), amik adnak valamit fára, terményre, állatot adó ólakra, valamint piccolókkal, hogy legyen értelme nublonozni.
    Berakhatnának pár kiváltható darabot a korábban elérhető fákból is, mint pl.:tamariszkusz, galagonya, selyemakác, barátcserje, tiszafa, legfeljebb kérjék meg az árukat.
    Így legalább sokak számára elérhetők lennének és jobban pörögne a nublonozás.
    Köszi!

fankostepsi, _Ilona49_, csillu000 és 5 más kedveli ezt.
  12. anya00740

anya00740 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nem tudom hogy más javasolta -e már hogy a party pörgetés főnyereményeként lehetne paszulyra kitehető elem mert nagyon sok régi elem pl. sehogy sem érhető el még csere napon sem . Az xxl es fákból már vagy 50 db van ráadásul egy magasabb szinten lévő gazdának semmi haszna vele . Nagyon elavult a Kerek kerék nyeremény felhozatala jó lenne megújítani egy kicsit új elemekkel . Asárga és narancssárga ólakból is nagyon sok van már . Vagy az is jó lenne hogyha olyan formában lennének ezek a paszulyra kitehető elemek mint pl . a Csokis fürdő hogy egy eventre épülne és ne mindig újabbnál -újabbak lennének hanem lehetne régi elemeket is nyerni a kezdetektől is mert pl. én is 20 éve játszom a játékkal és még mindig van régi felhőm ami hiányos . Köszönöm a válasz előre is

_Ilona49_, Ms.AbyZu és peter1022 kedveli ezt.
  13. heppyke1

heppyke1 Utánpótlás-írogató

sziasztok piacképessé kéne tenni a teliholdas termékeket

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez a felvetésed vélhetően nem fog megvalósulni. A Teliholdas termékeknek pont ez a specialitásuk, hogy csak saját termeléssel és ládákból tudunk a javakból gyarapodni. Megértésedet köszönöm!

15. gabika234

gabika234 Junior szaki

Sziasztok. Most tértem vissza a játékhoz egy jóóó hossszú kihagyás után (kb 4-5 év volt), és ahogy csinálgattam a feladatokat azaz ötlet merült fel bennem hogy meglehetne esetleg oldani hogy ha meg akarsz csinálni egy gazdaköri feladatott akkor ki lehesen "tűzni" valamilyen modon a farmon hogy esetleg mindig lássa az ember hogy mit kell vettni/aratni vagy éppen mit ne szedjen le. Ha pedig már létezik ilyen funkció vagy ötlet javaslat akkor pedig elnézést kérek hogy hogy zavartam ezzel a dologal az időt :)