Visszajelzés Vadvilág csodái - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Megnéztem ezt a linket. Majdnem dobtam 1 hátast.:DHogy lehet a Csiga Ízeltlábú állat?:mad::mad:
    A Csigának 2 evezője van (kinövése) és azzal lapátolja magát arrébb,ha kibújik mészkő házából,melyet a hátán hord.xDAnyám! Borogass!:D
    Ízeltlábú Csiga és a étterembe a lába, a Fogpiszkáló akkor??:music::inlove:xDxD:cry:xDxD

2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A Csiga az úgynevezett haslábú néven is ismert, nem ízeltlábú. A lába és ő maga, csak a vendéglőben ízletes falat.:D A fején a két nyúlvány a tapogatója, azokkal tájékozódik, hogy mi merre van és mennyire. Van ingatlantulajdonos és ingatlan nélküli változatban is.:D

Gio, -kaktuszable-, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Örömmel olvasom a csiga elnevezésű puhatestű állatunk különböző eszme cseréiteket osztrakkal, jót nevettem... :D:D A csiga , mint írtam a puhatestű állatok kategóriába tartozik, imént említettem. Mintha bioszból érettségiztem volna... o_Oo_Oo_O Úgy rémlik .. :music: :music::music: Lehet , igaz volt??? ;););)

mimi, szekulagábor, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  4. osztrak12

A kézimunka:inlove:,de ne horgolás-kötés-hímzésre gondolj alatta.xDxDxD

Gio, -kaktuszable-, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

Móriczka!
    Ügyes! Látom,készültél a mai Biológia órára!:p A meztelen csigákról még most nem tanulunk,majd 2 év múlva.
    Leülhetsz és érdemjegyed a feleselésért: 5*:DDe azért még Dizsibe ne járjál és füstölni sem szeretnélek látni még 1x.
    ;)xDxD

Utoljára szerkesztett: 11.1.18
    Lillapilla73, mimi, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  6. Belange333

Belange333 Junior szaki

Köszönöm,az ólválogatáskor lehetett volna F A-ért próbálkozni!Most olvastam az event leírásban!

mimi, Fenyvesi1010, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Na, az ingatlan nélkülitől ments meg Istenem!!

Szviki04, brekkencs., mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. Belange333

Belange333 Junior szaki

Igen,köszönöm a választ!Sajna a piac nálam nulla,se oroszlán,se csiga nincs! :)

9. Belange333

Belange333 Junior szaki

Most látom már van a piacon 100000csp az ára!

mimi, Fenyvesi1010, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  10. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Tudom nem ide kéne írnom, bár más oldalon nem fogják olvasni... 3746 csillagom van. Bizonyára a kezdők tán "irigykednek". De mi akik évek óta játszunk, mit csináljunk véle, ha minden ki van váltva a bölcs tölgyön? Valamit kérünk!!!!!!!!!!!! :)

Rebcsok, mimi, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szép hajnalt!

Teletettem a kufircoldát, sorrendben haladtam, aszerint, hogy milyen sorrendben kéri a jelvényeket. Csak a boom alatt szedem majd le, veszek némi tápot és hajrá. Az első feladatot beadtam cápákból, nem bírtam ki:D A következő telerakott házból meglesz az összes jelvény, kb. este fél 7-re, a beadandó állatok meg...ki tudja. Reménykedem. Aztán tevét, pandát és majmot tenyésztek, jó lenne már egy bahás pink terményes.:pKözben termelem az állatokat, mert nagyon fogynak. Alig várom a boomot! Jó lesz!

profi toposok! légyszi nézzetek szét a fejlődési taktikában, enyém az utolsó komment, amiben tanácsot kérnék a készüléshez! Köszi előre is:inlove:

Utoljára szerkesztett: 12.1.18
    Rebcsok, Gio, mimi és 9 más kedveli ezt.
  12. gelu59

gelu59 Haladó

Én várok a tenyésztéssel,boldog ól napra

Rebcsok, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Nem kevered a ma esti boom-mal véletlenül?

Gio, Maszatka47, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. lara1948

lara1948 Járnitanuló

gratulálok nekem még 20 milla kell a 100. szinthez

Maszatka47, mimi, szekulagábor és 4 más kedveli ezt.
  15. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Bocsi, de nekem az nem jön be, hogy nem választhatok, melyik állattal kezdek. Nekem egyszerűen nincs annyi halam, hogy belekezdjek, vagy a halak tenyésztésébe, hogy meglegyenek a "kokárdák", jobban tetszett, amikor csoportosítva voltak az állatfajták.

Rebcsok, mimi, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  16. Benedek123

Benedek123 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem érdemes nekiugrani az eventnek, mert minden tenyésztős esenynél van babyboom, meg van szupertáp akció is!
    Azért írtam ezt , mert vissza kapunk alapállatokat amelyeket megint lehet tenyészteni!
    Ídö meg rengeteg van!

Gio, Maszatka47, mimi és 10 más kedveli ezt.
  17. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Az event befejezése után ma szembesültem a titokólak eredményével. Végre megtört az átok, s lett egy zsiráfom :);). Nagy szó, régóta vártam rá. Hasonlókat kívánok Mindenkinek a sikeres befejezéshez !

drunyi, Rebcsok, Gio és 16 más kedveli ezt.
  18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Sziasztok, kétéltűekhez mi tarozik?
    Egyedül a béka?

19. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    axolotl, béka, gőte, szalamandra

Gio, Maszatka47, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  20. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Feltettem 20-at 20-at, most kéne valaki, aki lefogja a kezem 18 h-ig

Rebcsok, Gio, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.