Visszajelzés Vadvilág csodái - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Törpike

Törpike Utánpótlás-írogató

Mindenkinek köszönöm, aki Rúna ügyben feltett kérdésemre válaszolt!!!

2. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok ! Elmondanám hogy nagyott csalódtam ebben az evenben ,Most bontottam a titkosakat, melyek nem okoztak meglepetést,A sok bedobált állat értékének töredékét sem érik meg!! !4 -és fél év után értem el a 100 szintet karácsony körül,ami kis doppingként működött.Most ez teljes lelombozásként ért, nekem nem érte meg ennek az eventnek a teljesítése .Mindenesetre a következőkben meggondolom hogy eventezzek - e vagy felejtősnek könyveljem magamban .

3. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Az előbb láttam a naptárban, hogy most lesz farmpengős tenyésztés. o_O
    Na, most, hogy így már le vannak "rabolva" a szupertápok, most lehet fp-ért tenyészteni. Eddig fordítva volt. Viszont, aki elég szemfüles és elég gazdag, az most vehet még akciósan szupertápokat. (Ez a reklám helye???) :oops:
    Nekem egy-két helyen hiányzik a felhőhöz a tökre meglepő meg a másik egy-kettő, ez jó, hogy be lehet szerezni.. Úgy döntöttem, egy-két pályán, ahol csak az ikrekre hajtottam, meghagyom a tenyésztés learatását a farmpengőig... ;) Inkább a farmpengő, mint az ikrek.. ;)

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia ideals2011! :)
    Az egy dolog, hogy mi mikor figyelünk fel valamire, viszont a kiírás már pénteken 15 órakor megjött :p.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmpengős-tenyésztés.15928/
    Így aki figyelt rá, és szupertáp (meg vásárlási lehetőség) szűkében van, el tudta osztani a meglévő tápját, hogy a farmpengős tenyésztésre is fussa ;).
    Nekem a Fórum értesítések úgy vannak beállítva, hogy amennyiben a kiemelt témájúaknál új bejegyzés történik, azonnal jön az értesítés, így direktben, és időben kapom az infókat. :D

5. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    már pénteken befejeztem az eventet csak még nem volt időm irní:)
    titok ólakból semmi új:sleepy:raktárba valók ugyan úgy a fákból is nem kaptam újat
    a farmpengős tenyésztésre nem maradt szuper tápom venni sem tudok:sleepy:
    sajna kihagyom:(jó játékot mindenkinek.

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

A farmpengős tenyésztés csak akkor buli, ha bumm is párosul hozzá. Így nem hagysz ki semmit.
    Nekem lenne sztápom, de nem tervezek pengőt tenyészteni bumm nélkül.

7. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    A hétvégén a Tiszán voltam horgászni, így nem sok időm volt, ezért siettem, és észre sem vettem, hogy már megvan a felhő, így lendületből mindkét telkemen végig csináltam az eventet. A tenyésztésekből simán le tudtam adni az állatokat, volt egy-két jó ugrásom. A legjobb egy szultán teve volt, az persze ment a piacra. Majd egy hét múlva visszakapom.

8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Én senem. A farmpengős tenyésztés nekem akkor tetszene igazán, ha neonos event volna hozzá boommal. :p:DxD

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ne légy elkenődve !
    Nekem a 100-as szint elérése pont a duplájába került mint neked. Én mégsem vagyok oda, hogy a titok ólakból olyan dolgok születtek amilyenek. (Bár most pont nem panaszkodom, mert lett zsiráfom ami eddig nem volt - lehet neked már van ilyened.)
    Kell majd a vonatra is, különben csak zsiráffal és krokodillal kellene üzletelned !
    Amúgy sem kötelező minden eventet megcsinálni. Hagyjál ki néhányat - de annak ódiumával, hogy másoknak esetleg lesz különleges ólja, neked meg nem - és játssz tovább. :)

Last edited: Jan 14, 2018
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Gratulálok az event befejezéséhez! :inlove:
    Ilyenkor szokták szupertáp szerzés ügyben ajánlani a gazdakör átkutatását. Én nem teszem, mert tudom, hogy az biztos nem újdonság neked :D, és már valószínűleg legalább 3* oda-vissza végignézted :D, ezért én a Bölcs Tölgyet ajánlom, a jobb oldali ágon vannak a tenyésztős kezdőcsomagok csillagért, ott szp.táp is van, meg állat is, meg a Majmok szentélyében is a Bahás tenyésztős állatokhoz szintén van, csak ott aranybanánért - bár lehet, hogy ezeken is túl vagy már -. :p

11. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

Alaposan kipucolta ez az event a raktáramat. :) Végre lett egy zsiráfom is :)

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, nekem maradt szupim, 150 körül, azért számíthatnék legjobb esetben 35-55 pengőre. Megérné? Nem. Holnap jönnek a nublonok, igaz nem készültem rá, kint hagytam az ólakat, a bahán meg a fákat. Bármennyi röpi jön belőlük, tiszta haszon, 3 nap alatt szerintem 3-400 pengő összejön az átalakítóban. Ja, és megmarad a szupim.

13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Leho!
    Én is csak e farmon csináltam alap állatokkal meg és kicsiken semmit.:p Ne haragudj,de 19 db + jelvényem maradt,annak ellenér,hogy 20-20 db tenyésztéssel indítottam. Örülök,hogy kész ezen Felhő is,de még jobban,hogy végig csináltam totál és konyec.:pEszembe se jutott kis farmokon komolyan,hogy megcsináljam.
    Nekem az ilyen kokárdás, pengős,.... olyan mintha kötelező lenne és azt meg még olvasmányba sem szerettem.
    Ui: Ma a meg maradt és már utána szerzett szupikat nem fogom pengősre ádozni,hisz nem éri meg

Last edited: Jan 15, 2018
    nyuszika215 likes this.
  14. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Lehet rossz helyre írom, de a zselécukort milyen termék adja kedvezményesen?
    Köszi

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha arra gondolsz, hogy melyik termék növeli az esélyét annak, hogy felreppenjen a zselécukor akkor a körözöttet tudom ajánlani!

Fenyvesi1010 likes this.
  16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Köszönöm erre gondoltam

Melyik műhelyben lehet előállítani a körözöttet?
    Köszi

Last edited by moderator: Jan 15, 2018
  17. Angyalszárny

Szia!
    A levárfőző mesterség 2. szintjén elkészíthető termék a kőrözött!
    Kérlek további kérdéseidet egy segítség kérő topikba tedd fel mert itt az ilyen jellegű kérdések offnak számítanak!

osztrak12, Fenyvesi1010 and timi-1980 like this.
  18. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Szia!
    Ha a fő farmon tenyésztés folyik, vagyis mindegy, mennyi növényt termesztünk, én mindig kiteszem a bahára az ananászos sütit, és egy gyümivel többet kapok, és persze mindig kint van a forró csoki (minimum). ;)

Szia!
    A fórum értesítéseket hogy kell beállítani? o_O

Last edited by moderator: Jan 15, 2018
  19. Angyalszárny

.barbi1., genka53 and mebajah like this.
  20. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

A fényvirág mihez kell, nem találom a leírást! Köszönöm a segítséget.

Thread Status:
Not open for further replies.