Visszajelzés Vadvirágos ösvények - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, May 13, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

51 vote(s)
    24.6%
  2. 2

0 vote(s)
    0.0%
  3. 3

3 vote(s)
    1.4%
  4. 4

4 vote(s)
    1.9%
  5. 5

7 vote(s)
    3.4%
  6. 6

4 vote(s)
    1.9%
  7. 7

4 vote(s)
    1.9%
  8. 8

12 vote(s)
    5.8%
  9. 9

18 vote(s)
    8.7%
  10. 10

104 vote(s)
    50.2%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Érdekes, nekem is ezt mutatja, pedig 2 db sátor még hátra van. A két dekoros.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azért ne add fel rögtön: nekem az a mező kihagyhatónak tűnik.
    Egyébként is, bármi, amit megszerzel, a farmodat erősíti, mégha csak félig is csinálsz meg egy eventet.
    Sok sikert. :)

3. ZTE1920

ZTE1920 Fórum-zöldfülű

Én is itt akadok el. Szerintem nem kihagyható a lila kulcshoz csak ezen vezet át út. :(

_Ilona49_ likes this.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Halihó. Na, most vagyok készen. Elszürkült a vásárlás kosár. Az érméket gyűjtöm ha el nem feledem :)

5. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Szia! :)
    Gratulálok.. és minden végzettnek is! :)
    De jó, h írtad az érméket! Mindig elfelejtem őket! :D

6. Othep

Szia.

Rákérdeztem a Kollégáktól: sajnos, tényleg nem hagyható ki.
    (Sajnálom, olyan kis félreeső sátornak tűnt... :( )

7. ZTE1920

ZTE1920 Fórum-zöldfülű

igen :) Köszönöm azért :)

macimami1958, Kuzdern and Othep like this.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Elhoztam neked Wolf segédletét, a térkép használatához. https://www.farmgazdak.hu/forumhelps/mapevent/
    A fentieken látható, hogy hol, melyik mezőben kapunk magokat, hol tudjuk beszerezni a kulcsokat.
    Sikeres eventet, szép 7végét kívánnok!
    Az event teljes teljesítése után, még marad egy ezüstkulcs a raktárban!

9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Hogy jutok el az első mezőről a másidokra?

10. Sali~*.*

Szia!
    Az első mezőben megkapod a kankalin magokat. Majd a malomban az event indulásakor kapott 5 db. kislapáttal /5 óránként 5 db./ és a magok bekeverésével elő tudod állítani az eventnövényeket, amit felszaporítasz a kívánt mennyiségre.
    Sok sikert kívánok!

11. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

A felső rész
    56. feladat
    Aratható mező
    TípusAratható mező
    Kér794 Túrabakancs

A felső részben levő felröpiket hogy kaphatom meg? A második területen semmit sem kapni hozzá!

Sali~*.* likes this.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Felröppenő/túrabakancs, a főfarmon, a baha szigeten és a teliholdas farmon jön, növények és fák aratásakor.
    Tehát nem jön a szántón, az erdei tisztáson, a teliholdas gombaerdőben, az esőerdőben és a zuhatagok szigetén sem.

13. Sali~*.*

Szia!
    Rövden ugyan úgy mint az első rész felröppenőit.
    Sok sikert kívánok, legyen szép 7végéd.:)

14. Othep

Nincs mit, szívesen. :)
    Nem tudom, a ládákkal hogy állsz, de van 3 láda, amely adhat Pádovai tyúkot: Állatos játékok láda, Csodálatos állatos láda, Romantikaláda VI.

Arról nincs infóm, hogy a láda tartalma szinthez van-e kötve, de egy próbát megér a kinyitásuk, ha vannak ilyenek a menüdben.

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

15. Flowers66

Flowers66 Fórumszaki

Vettem a legelején egy Bámulatos túrakosarat. :p Úgy haladok, mint kés a vajban. Egyszerre mind három területen.Jól időzítettem a felhőket, mert -(mínusz) 14 perces volt a tenyésztésem, így gyorsan mind a 330 felröppenő jelvény meglett,és 0 bájital ment el. Szupertápom és szupertrágyám rengeteg, észre se veszem, ha használom. Elég érdekes ez, hogy végre nem panaszkodom. Csak élvezem a játékot.xD Ritkán van ilyen. :inlove:

Last edited: May 17, 2026
  16. bherczeg

bherczeg Haladó

Sziasztok! Én csak azt nem értem a 68 pálya az első felhősor és a térképen az a vége ,akkor hol van a 2. ik felhősor ,mer a paszulyon kettő van!

Lenczy likes this.
  17. Othep

Szia.

Az első felhősor a 37. feladatnál van.
    Az alsó részen, a Tűzhányónál:

upload_2026-5-17_16-7-4.png

Segítségül használd az ismertetőben a térképet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vadvirágos-ösvények-2026-május.27857/#post-1508964
    Illetve a Wolf által készített térképet: https://www.farmgazdak.hu/forumhelps/mapevent/

Sok sikert. :)

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

De jó ezt olvasni... :inlove::inlove::inlove:
    Én is kosaraztam... de kisebb kosárral... így most a farmon termelgetem a 3. fajta növényt... s majd a teliholdon fogom a 7 és fél órásat ültetni...:music: De azt már fel kell szaporítanom mert elfogyott a kosárból kapott maghozvaló...:wuerg:

19. karesz

karesz Fórum mestere

"Kiülök a dombtetőre", mert befejeztem a eventet, felpakoltam a felhóket is azért, nem adok rá 10-est, nekem túl volt bonyolítva.

20. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Szia! Nekem is ez a problémám. Látom, csak az első felhősorra kaptál választ, a 2. felhősorra nem.

Thread Status:
Not open for further replies.