Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    A muszklisnál kiütöttem egy csomó zsetont, de félreteszem, hátha következőleg lesznek új nyeremények. Az nagyon tetszett, hogy most több zsetont kaptam a püfölésért.

Utoljára szerkesztett: 18.11.14
    jeldo és Gio kedveli ezt.
  2. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Én a pirozsonglőrre dolgoztam, sikerült is végre megszerezni. :D
    Most azon gondolkodom, hogy mi legyen a következő - az aranybanán, vagy a munkáskupon. Még van mit fosztogatni azon az ajándékos polcon - bár a vakondért, meg a berkenyéért nem fogok küzdeni, mind a kettőből van egy szakajtóra való... :D

3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nekem van már 1800 fölötti zsetonom, de megvallom őszintén, hogy a sárkány kiváltása óta nem látok értelmes ajándékot Valdemárnál, amire megérné elverni a zsetonjaimat:( Tehetnének már be több és értelmesebb (értékesebb) kiváltható dolgot is, olyanokat, amiket máshogyan nem lehet beszerezni.

mamszi5107 és LBetti kedveli ezt.
  4. mineral76

mineral76 Utánpótlás-írogató

A vakondos játék csak felbosszant. Már nem enged ütni, az időt meg még számolja vissza. 6 5 4 ......
    (Ha ügyetlenebb vagyok, nincs visszaszámlálás)
    Gyorsabb vagyok, mint amennyit nyernem szabad?

5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Lehet, ha nem ide kellene hogy írjak, bocsánat érte. Aranyos /lenne/ az a kis sárkány, amit összepüfóltem a Valdemáron, csak 1 bibi van. Ma amikor leszedtem, nem bújt elő abból a sziklás barlangjából, vagyis nem mutatta meg magát. :(
    Sose fog repkedni, mint a tyúk , a bagoly,stb röpködős ?

tengelice2 kedveli ezt.
  6. tengelice2

tengelice2 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Az első alkalommal ilyen lusti csak. xD
    A következő bevetésen már repkedni fog. ;) Nem lehet megunni a látványt. Gratulálok az új kedvenchez. :)

Gio kedveli ezt.
  7. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nem tudom, mi a bibi, mert amúgy röpködős fajta ő is.:)

Tavirózsa kedveli ezt.
  8. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Szia!
    Nálam múltkor a bagoly mikor legelőször arattam le nem bújt elő csak a következő aratáskor.
    A sárkányt most hoztam össze muszkli-macseknál, de várnom kell mert keltető sapira már nem tellett.
    Remélem 1 hét múlva repkedni fog:)

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

De, ugyanúgy repked. Ám az animáció nem mindig jelenik meg abban az esetben, ha a kiváltás és a beérés óta nem léptél ki és vissza a farmra. Ezzel együtt lehetséges, hogy csak a következő napi aratáskor bújik elő.

10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Köszönöm -East17- és mindenkinek a biztatást !
    Remélem reggel majd nem lesz ilyen lusta, /ha kialussza magát / és repkedni fog :D:D
    Szép estét mindenkinek !

11. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni, ha a kalózost végig vittem, mennyi pontot ad, mert nekem 75 pontot adott.mert szerintem kevesebb pontot ad mindegyik szintnél mint régebben,de lehet hogy rosszul emlékszem. Előre is köszi

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

13. -istvan27-

-istvan27- Fórum-zöldfülű

Sikerült a sárkánytojást megszerezni remélem 1 hét mulva röpködni fog

Marika312 kedveli ezt.
  14. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok! Megvan a sárkánytojás. Hurrá!! Sapkám nincs, nem baj. Kivárom az időt, aztán repkedni fog az én farmomon.

Marika312 és bagira64 kedveli ezt.
  15. imike911

imike911 Fórum hercege

A család megbízásából az összes kis farmon megcsináltam a sárkánytojást, (fél tucat kis farm) hála a kedvező változtatásoknak.
    Igazi muszklimester lettem, a probléma csak az, hogy a végén már nem tudtam felemelni a mutatóujjam az egérről, mert rágörcsölt.
    Sebaj, megvannak a tojások, lehet sárkányrántottát csinálni.

csio70, PocsékFarmer, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  16. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nekem az előző alkalommal sikerült megszerezni a sárkánytojást, most a pirozsonglőrt váltottam ki. Jöhetne lassan valami új nyeremény is,lassan üres a polc.

17. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Én is csak a muszklimérőn csináltam 150 jegyet vettem,hogy minden jó dolog meg legyen. Egy kis érdekesség: A muszklimérőben szerintem csak bele kell jönni.Az első 50 játékból nagyon vegyesen jöttek sok 9-essel átlagban azért 15-össel és néhány 20-assal aztán a maradék 100-ból: 87db 20-as 12db 15-ös és 1db 9-es.(3.-ra 4609-et ütöttem). Rekordom: 29403, és egyszer az első körben sikerült egy 10000-est ütnöm. Szerencsére a dolgokat amiket szerettem volna megszereztem,(sárkánytojás,5 aranybanán,pyrozsonglőr, berkenye xxl, szupertáp, vakondlak.)nekem nagyon jól jöttek az újítások, de minden tiszteletem azoké akik a régi rendszerben meg tudták szerezni a sárkánytojást vagy úgy bármit nem az alsó sorból. :D A Modiknak írnék egy kis hibáról.Amikor megpróbálom kirakni a berkenye xxl-t akkor úgy akarja a rendszer,hogy egy sima berkenyére tegyem rá ám ,ha megpróbálom pirosan világít a fa és nem engedi egy simára rátenni ,csak egy üres területre.

18. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Kiváltottam a sárkánytojást, kitettem a főfarmra, várok míg beérik, a kérdésem, hogy hová érdemes tenni, és az egész farmra érvényes lesz a hatása? olyan mint a bagoly, varjú, táltos? ha a kergébe teszem, ott is kifejti a hatását? ha leszedem, akkor mindig előlről kezdődik a számlálás, vagy csak egyszer kell neki beérnie ? :oops::)

19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

LBetti kedveli ezt.
  20. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Szia!
    Igen,ugyanúgy működik mint a többi kedvenc, egész farmon kifejti hatását a kergében is ,nem függ attól,hogy hol van ki helyezve.Emellett egyetlen-egyszer kell beérnie a 168 órának,azután csak a sárkánytojás lesz és annak az érési idejének kell újra letelnie.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.