Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Málnahab

  Málnahab Rutinos

  A muszklisnál nekem stabilan összejön a 4-5 pont. A ládásnál úgy megörültem a 200-nak, hogy próbálkoztam még párszor, naná, hogy mindig zseton jön a kulcs helyett azóta is... A vakondos 2-3x vicces, de maradok a kalapácsnál, az jól megy :)
   
 2. Magdusnéne

  Magdusnéne Junior szaki

  Én vagyok még így vele ! A muszklisnál eljátszottam vagy 30 jegyet, de meguntam. A kalóznál 12 jegyért 6 zsetont sikerült összelövöldözni. Hónapok óta dédelgettem 200 farmaranyat, és szégyen-nem szégyen megvettem a sárkánytojáshoz hiányzó zsetonokat.
   
  dereret, -gyöngy-581, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
 3. Lydia01

  Lydia01 Haladó

  A kalózosból a normált vagy a könnyítettet csináltad?
   
 4. _Cygnus_

  _Cygnus_ Fórum elő legendája

  Nem szégyen az, hasznos dologra költötted a FA-at. :)
   
  Gio, -gyöngy-581, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
 5. Málnahab

  Málnahab Rutinos

  Amikor a 200 pont összejött, akkor a könnyítettet. Na, lassan befejezem, az 1000 nem jött össze, de már több, mint a fele megvan. Érik a sárkány :D
   
  Gio, -gyöngy-581 és Lydia01 kedveli ezt.
 6. cápa81

  cápa81 Törzsjátékos

  hello
  meg tudja mondani valaki hogy a pirozsonglőr mire jó??
  és a legközelebbinél ugyan ezek az ajándékok lesznek?
   
 7. Pharmer500#2

  Pharmer500#2 Fórumgróf

  A két kis farmon tesztelek már a kezdetek (talán 4 vándorcirkusz) óta: az egyiken csak a muszklimérőt és vakondosat csinálom felváltva, a másikon pedig csak a kalózosat szintén fele-fele arányban (mármint 1 6 belépős és 3 2 belépős sorjában). Az előbbin 231 zsetont, az utóbbin 384-et szereztem (egyszer összejött a 6. kulcsig) a napi belépésekkor kapott, szóval egyenlő számú (eventenként ugye olyan kb. 30) belépőjegyekből.
  Szóval e szerint a Kalózos hosszabb távon jobban kifut. Ennek ellenére a nagy farmon inkább a másik kettőt csinálom, mert ott legalább az én kezemben van az irányítás (és szerencsére jól megy - 29601, ill. (ha a dokumentálatlan, offline gyakorlós 1880-at nem vesszük) 1785 a rekordom) - az 5 zsetonos átlagot magabiztosan lehet hozni, ha 4-nél rosszabbul szinte sosem sikerül és a vakondnál összejön alkalomadtán a 10); mondjuk ha vkinek akadozik a net/a játék, az a két ügyességin sokra nem mehet, annak inkább javasolt a kalózmalac...
  Viszont mostani alkalom felejtős: egyrészt időm sincs annyi, másrészt meg inkább majd ha jönnek "élesben", hátha akkor hoznak új, jobban jövedelmező játékot is (a mostani nyeremények közül mondjuk a sárkánytojás nem jönne rosszul (198 zsetonról 196 belépőjeggyel még ki is jöhetne), de így is annyit TP-t vesztettem már azzal, hogy nem váltottam ki korábban, hogy most már húzom még egy kicsit:))...
   
  Utoljára szerkesztett: 14.10.14
  dereret és kukori80 kedveli ezt.
 8. Trace76

  Trace76 Törekvő

  Hihetetlen mekkora lehúzás ez a kalóz malacos játék! 2x próbáltam és kaptam 1-1 zsetont! 4 jegyért 2 zseton?! Jó vicc...pedig már megfogadtam sokszor hogy nem játszok vele csak már unom a kalapácsos macskát:)
   
  Magdusnéne kedveli ezt.
 9. Zsolti23

  Zsolti23 Fórumlakó

  Én korábban csak a muszklimérőssel játszottam. Az 5 mindig megvolt minimum, de sokszor 6 pont sikerült. Aztán egyre jobban untam, mára már 1x se játszom a muszklissal. A vakondossal kezdetben nagyon béna voltam. De mára 95%ban megvan vele a 10 pont! :)Ígyhát nekem a vakondos az etalon. A kalózossal sosem sikerült 1 zsetonnál több. Irigykedtem azokra, akik ilyen 200 zsetonnt nyertek rajta 1 jegyből. Semmi logikát nem tudtam felfedezni ott, így én azzal sose játszom. Vmi kártyajáték is lehetne 4. játéknak. :)
   
  Numiz kedveli ezt.
 10. Magdusnéne

  Magdusnéne Junior szaki

  Köszi Noci én is így gondolom ! Bár a következő Bahás tenyésztésre tartalékoltam az aranyakat, de bánja kánya egyszer élünk ;)xD
   
  Gio és PityuGeri kedveli ezt.
 11. Tmarie

  Tmarie Törzsjátékos

  Nekem sajnos sem a kalózos, sem a vakondos nem jött be. Így maradok a macskánál - úgy legalább 1 belépőjegyért stabilan 4-5 zsetont nyerek.
  A mostani alkalomkor újra kiváltattam a szupertápot - jó lesz a szamár tenyésztéséhez :)

  Mindenkinek jó játékot!

  Tmarie
   
 12. Lydia01

  Lydia01 Haladó

  Húúú, hát ez nekem nagyon nem bejövős! Úgy gondolom mostantól fogva azt a rabló kalóz disznyót egy életre elkerülöm.xD

  2x2-es területen 12 óránként 1111 TP
  Szerintem legközelebb is ezek lesznek, de ezt csak halkan súgom, nehogy hülyeséget mondjak!
   
  Utoljára szerkesztett: 14.10.14
  Marika312 és Málnahab kedveli ezt.
 13. cápa81

  cápa81 Törzsjátékos

   
 14. Málnahab

  Málnahab Rutinos

  Jaa, hogy mindent csak 1x lehet kiváltani?! Azt hittem, majd jól betárazok szupertápból, de így nem... De már ezt is tudom :)
   
 15. PityuGeri

  PityuGeri Fórummogul

  Sziasztok!

  Szerintem ez volt a legjobb, amit vehettél rajta! :)
  Ha azt nézzük hogy a bagoly 150 és az csak +10% bónuszt ad, ez meg 200-ért +20%-ot, szerintem tök jó.
  Bár sokak úgy játszanak, hogy mindent bele, 6 bagoly, 6 varjú, 1 (vagy netán 2) sárkány... én is ezt vallom. Nem olcsó mulatság, még gazdaraktár akciókor sem (6 bagoly és 6 varjú 582 FA) , de aki titokcsemete akciókor mindig vesz 20+ csemetét, annak ez a pénz nem nagy akadály :) Ha ezeket összeadod, kijön 60+30+20(+20)=110(130)% bónusz! :)
  Ez a +1 sárkánytojás a mentormestereknek érhető el, az is de jó lenne... plusz ha még erre jön a húsvéti lekvár és a tavaszi koszorú... mmm... :)

  Hehe, ennyi erővel én AB-ból vásároltam volna pár csomaggal :D Vagy sárkánytojásból :p xD
  De a szupertáp sem egy halva született ötlet, úgyis jönnek a szamarak :)
   
  Marika312 és Magdusnéne kedveli ezt.
 16. Marika312

  Marika312 Fórum császára

  Sziasztok ! szeretném a sárkánytojást megvenni. A gazdaboltban kapható kosarakban csak belépőjegy van, zseton nincs. Ilyenkor hogyan lehet hozzájutni?
   
 17. cápa81

  cápa81 Törzsjátékos

  ok, köszi szépen.
  Akkor szerintem kiválltom inkább az 5 Arany banánt
   
 18. pifepöfe

  pifepöfe Fórum biztosa

  A vidámpark boltjában baloldalt alul a zsetonra klikk ott vehetsz
   
  Marika312 kedveli ezt.
 19. Marika312

  Marika312 Fórum császára

  Köszönöm válaszod ! - ez nekem nagyon bonyolult - vagyis előbb venni kell belépőjegyet, azt átváltani zsetonra és utána lehet vásárolni. Jól gondolom, hogy ez a menete?
   
 20. pifepöfe

  pifepöfe Fórum biztosa

  igen, sajna csak így lehet zsetonozni, tulképpen 1zseton=1arany-.-
   
  Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.