Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A moringa fa bahama szigeti növény, tehát ott kell keresned. Ám csak akkor tudod használni, ha Maja templomban kiváltottad már a moringa fa szobrát. Addig is láthatod, de át van húzva, nem kitehető.

Sauvage és Pocak kedveli ezt.
  2. Pocak

Pocak Járnitanuló

Tiszteletem Moderátor! Itt nem is a titok kérdésről vitatkozik vagy vitázik a gazdatárs, hanem én először azt írtam miért nem lehetett a Moringa mellé betenni a Kacsacsőrűt, bár utólag beismerem, egy titokól már ott van, de ezt a kezdeti felbuzdulásban nem láttam. Nem is ő kérdezett vissza először, hanem ő már a lecsendesült írásunkba belecsapott, gondolván hátha kitiltanak engem mert visszaszólok. Ezért kértem a személyeskedés mellőzését. Köszönöm ha megérti nem kívánom a választ úgy is va elég munkájuk én is megyek a farmra csak kifelé jelzett a fórum.

Farmer*54 és Sauvage kedveli ezt.
  3. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Ha valakinek nincs meg a Maja templomban a kiváltás, attól még el lehet majd cserélni cserenapon?

4. -East17-

Szia!

Cserenapon kaphatsz olyat amit még nem használhatsz, áthúzott faként vagy állatként megjelenik a menüben. Azt nem tudom megmondani, hogy elküldeni engedi-e majd a rendszer az ilyen szerzeményeket.

CsakJucinak12 kedveli ezt.
  5. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Köszönöm.. A sárkánytojást sem tudom mit ad... :-(

6. -East17-

7. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

8. Balint_gazdag

Balint_gazdag Fórum-zöldfülű

Valdemárnál kiváltottam a mesterségek völgyét. A pontot levonta, de a virágkötő mesterséget nem adja oda. Mindenáron pénzt kér érte.

9. -East17-

Szia!

Lépj ki majd vissza, és próbáld meg ismét a mesterség kiváltását.

10. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

köszönöm :) Szép estét!

11. Balint_gazdag

Balint_gazdag Fórum-zöldfülű

Sikerült,köszönöm.

12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Engem sem zavar és igazán az sem ha valakinek rózsaszín kakast ád Valdemór, csak az az érdekes, hogy amíg itt ellenezte ama gazdatárs az ötletet, a Jónásnál már rányomta a tetszik gombot. Ááá, rossz napja volt biztos oszt kötözködött a kis szomszimmal, és miután távol volt hát mögtámogattam kissé az írásommal.

csopke1 kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Táltostojás mellé miért nincsen odaírva, hogy "1 alkalommal kiváltható!" hiszen ha kiváltom eltűnik a tárgy a bazárból (saját tapasztalat). Vettem Óriáscsomag jegyet, hogy 2x kiválthatom de elég lett volna csak db-ra venni az x1-ri kiváltáshoz. Persze értem én értelmeztem félre a leírás

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  14. Numiz

Numiz Fórum veteránja

:oops: Szinte munka volt kicsikarni Renzótól táltost, jojózik a szemem, de meg van ... :)

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olyan még nem volt, hogy valamit egymás után többször ki lehessen váltani. Ha így lett volna, akkor az előző vidámparkok alatt ellövöldöztem volna a zsetonjaimat szupertápra.
    De jó hogy nem tettem, megvan a második táltos!:D Sapkát nem kap, nincs olyan hideg.:D
    Gratulálok a sárkányhoz!:D Meg a férjedhez is, ritka az ilyen segítőkész férj, ha farmról van szó.:D

Numiz, Marika312 és kisszakács75 kedveli ezt.
  16. mamaci40

mamaci40 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,a tegnap Renzonal kivaltottam a kakast es a Moringa fat.A kakas kiteve de a fat nem talaltam sehol.A tegnap sem, ma sem.Most akkor mi lessz?Valaki megmagyarazza nekem ?

17. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    A fát a bahamán tudod üres területre kitenni.

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Az előzetes tesztek alapján a táltos tojás 2 alkalommal volt kiváltható a bazárban. Ebből a tárgyból összesen 2 db-ot aktiválhat egy játékos egy farmban. Egyet a bahamarama kincses szigeten, egyet pedig a kerge kertben.
    Talán nézd meg a bazár kínálatát 24 óra elteltével.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A kiváltott Moringa XXL-t megkaptad a kiváltás pillanatában.Ezt a fát a bahamarama szigeten kell keresni a fa menüben. Kihelyezni akkor tudod, ha a Maja templomban aktív a hozzá tartozó szobor is. Ha a kihelyezés egy már a farmodon lévő alap moringára nem sikerül, próbáld sima területre kitenni.

Numiz kedveli ezt.
  20. mamaci40

mamaci40 Fórum-zöldfülű

Koszi a valaszt. :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.