Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Pontos ID számot kérek az ellenőrzéshez. Ugye azt próbálod, hogy elmész a Völgybe, majd kiválasztod az általam felsorolt 3 mesterség közül az egyiket és meg akarod építeni? Mert ez lenne a menete a dolognak, nem kész mesterséget kapsz.

2. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    Nekem a vakondos jön be :p, általában a 15 pontot simán hozom, nem úgy , mint a másik kettőnél, ott nincs szerencsém.
    Csak nézek ki a fejemből középre, mondjuk egy ilyen munkanap után nem is tudok máshogy nézni xD
    és csak a felugró sárga gatyást érzékelem és csatt.

Ency0922 és CitizenZero kedveli ezt.
  3. Judycsiki1

Judycsiki1 Járnitanuló

Pontosan...I
    Elnezest csak kozbe meg a villanyt is elvetek.ID37947509 Judycsiki1

na megjelent kesore de osszejott.Koszonom

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.7.15
  4. -East17-

Nincs is semmi probléma. A pékséget kezdted el építeni. Ott van a félkész épület, rá kellene kattintani és megoldani a gazdaköri feladatot.

5. bundi2

bundi2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A vásárban van egy különleges xxl fa, annak hol találom a leírását, mert az enciklopédiában hiába kerestem a fák közt.

6. -East17-

7. bundi2

bundi2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm. Na tessék nem is tudom használni. Pedig már hosszú ideje vártam hogy megvegyem. Még az alap fám sincs meg, ezt bebuktam.

Marika312 és Evita-55 kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is így jártam:oops:

9. Málnahab

Málnahab Rutinos

Ne szomorkodj, jó lesz az később is. Nekem sincs még kiváltva a moringa, de attól még szorgosan gyűjtögetem a cirkuszból, van már három! :)

g.bella, csopke1, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Bundi, amit Valditól kiváltasz fát, ahhoz nem kell alap, csak egy kocka üres terület, alappal nyerted meg, ha kiváltod a szentélyben, már ki is rakhatod. Csudaszép fa, érdemes hajtani érte.

csopke1 kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia Marika! A Valditól kiváltott XXl-s fához,nem kell alap mert együtt van a kettő nem?Arra gondoltam, hogy akkor a szentélyben nem kell kiváltani

Marika312 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Marika312 kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Marika312 kedveli ezt.
  14. zene53

zene53 Junior szaki

Szisztok! megvettem a fát 450-ért és nem tudok hozzáférni. a raktáramban nem jelenik meg a szobrot próbáltam kiváltani de nem engedi. kérem segítsen valaki! nagyon megköszönném!

15. Laboviti

A Maja majmok szentélyének 9. kamrájában aktívnak kellene lennie a moringafa szobrának.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

A kiváltás előfeltétele a szőlősóskafa szobrának "megléte".

16. zene53

zene53 Junior szaki

A csavarpálmát sem engedi már eleve, nem hogy a következőt, meg a következőt! ez a problémám, mert már próbáltam kiváltani, azzal kezdtem!

17. Laboviti

Ezek szerint még a Maja majmok szentélyének 9. kamráját sem nyitottad ki.

18. zene53

zene53 Junior szaki

Úgy látom másoknak is igen sok problémája van, nem csak nekem, pedig már arra gondoltam ez a játék az én szellemi képességeimet meghaladja, bár már évek óta játszom! Csak a 450 zsetont sajnálom mert igen nehezen lehet összehozni, hacsak valaki nem villámkezű, mert én nem vagyok sajnos. Az érhető válaszra pedig sajnálatos módon hiába várok! Azért köszönöm.

kovacstne kedveli ezt.
  19. Laboviti

Ahogyan az előző válaszaimban is írtam és a belinkelt ismertetőben is olvasható a szobrok kiváltása feltételekhez kötött.
    A Maja majmok szentélyének 9. kamrájában a szobrok aktiválásához a kamrát meg kellene nyitni, ez elengedhetetlen követelmény.

Marika312 kedveli ezt.
  20. kegyesand

kegyesand Aktív író

Igen a 9. mezőig sok A.banánt kell gyűjteni és ott van még két fa előtte hogy a moringót ki lehessen váltani. Ha ügyesek voltunk 2-3 naponként lehet öt AB. hozni a felhősorból. A feladatokból is jön, csak türelemmel ki kell várni. Jó AB érést mindenkinek!

Ency0922 és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.