Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ribizli4

ribizli4 Haladó

Ez a probléma nálam is jelentkezett, a múltkor sokszor, most eddig csak 1-2 alkalommal

Luca_511 kedveli ezt.
  2. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!
    Először azt hittem, hogy a muszklis csak nálam megy rosszabbul, de látom már, más is írta. Eddig simán meg volt a 20 zseton 1 játékra, most meg jó, ha 9-et sikerült összeszedni.:cry:
    Most a lufissal megy jobban, ott akár 26 zsetont is sikerült megszereznem 1 játékban.
    Kiváltottam a pannit, mert még nem volt. Nem gondolom, hogy nagy haszna lesz 1 db-nak. Viszont innen indul az ördögi kör: eddig nem érdekelt, de most hogy van 1, kell még több, hogy tudjam használni o_Oo_Oo_Oo_O.

iboly54, Bátyus, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  3. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

mondjuk lehetett volna jobb idopontot is kapni erre az utolso lehetosegre ne pont unnepek kozott amikor sokan el vannak utazva de ugyebar most mar mindegy

sziszi1965 és bindi5454 kedveli ezt.
  4. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Nekem egy gondom van a lufissal. teljesen osszevissza adja a lufikat. neha annyit ad hogy siman meg lehet csinalni a 26zsetont, de olyan is van hogy masodpercekig egy lufi sem jon (necsak arany, meg fekete sem!) ugy pedig eleg nehez osszehozni a megfelelo pontszamot. az elobb minden lufit kilottem, egyszer sem ment melle, es igy is csak 460 pont - 10 zseton lett... egyszeruen nem jottek a lufik...

[dudu2001], panda_30, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Nekem a lufis nem jött össze.

6. gyfa

gyfa Fórum hercege

Valóban, ilyen kör is van. De most valahogy így is jobban jövök ki a lufissal, mint a muszklissal (ha mondjuk 10 játèk átlagát nèzem). Számomra is meglepő volt, eddig semmi gondom nem volt a muszklissal........

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Gio kedveli ezt.
  8. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

bindi5454 kedveli ezt.
  9. Gondos

Gondos Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Pancel pannit ha kivaltom az milyen kulonleges targyakot ad betakaritaskor,egyszeruen mik tartoznak ide?
    Elore is koszi a valaszt.

sziszi1965, bindi5454 és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  10. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia ez inkább eventek alkalmával ad esélyt ill lehetöséget felrepik növelésére ..

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sziszi1965, Gio és Gondos kedveli ezt.
  12. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

Sziasztok!

Én is összeütögettem egy Pannit :D:D:D juhúúúúúúúúúúú
    Én csak muszklizni szoktam, nekem olyan mint máskor :)

13. CateW

CateW Fórumlakó

Sziasztok, amit az ismertetőben nem láttam:
    A lufik értéke mindig kettővel nő, ha nem lősz mellé. Azaz az első 2, a második 4, a harmadik 6 pontot ér és így tovább, egészen 40-ig, Ha azt eléred, minden lufi 40 pontot ér.
    Az első 20 lufival így el lehet érni 420 pontot. 700 pont, azaz 27 lufi kell a 20 zsetonhoz, ami a muszklisnál a max nyeremény.
    Nálam 27 és 42 között adta eddig a lufikat, azaz eddig a legrosszabbal is meg lehetett volna csinálni a 20 zsetont, de többet nem.
    Nekem jobban megéri, mint a többi játék, általában 1000 fölött vagyok.
    Egyébként nem is tudom, mi a jó, mert sok lufinál könnyű mellélőni. Néha lufidömpingnél a dupla kattintásnál buktam a szorzómat.

-vadocka70-, g.bella, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  14. AirSanyi

AirSanyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lehet volt már ez a kérdés: ha megszerzem a Páncél Pannit, és kiteszem, csak azon a területen fejti ki a hatását, ahol van, vagy minden részre vonatkozik, független attól, hogy hol van kitéve? Előre is köszi! :)

bindi5454 és sziszi1965 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Páncél Panni az adott területen fejti ki hatását.

g.bella, bindi5454 és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. AirSanyi

AirSanyi Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :)

bindi5454 kedveli ezt.
  17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

A lufis kivételesen még nekem is ment, eddig ez hozott legtöbb zsetont.

bindi5454 és sziszi1965 kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

nekem a lufison sikerült sikeresen összehozni 2 pontot:D bravóó..:D

fakír1020, nyaf-nyaf, Gio és 4 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Ez már valami!Ilyen keveset még nekem se sikerült.Én be se lépek most,mert a lufi fölbosszantott.

bindi5454 és iboly54 kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én akár hányszor próbálkoztam a lufival, max 10 pontot sikerült begyűjtenem.:oops: pedig gyakoroltam is:p olyan gyorsan nőnek, hogy már csak akkor találom el, amikor nagy és pukkkkxD
    Maradok a muszklisnál, ott ált. 15-20 zsetont szedek be alkalmanként, kiváltottam a mókust, a pannihoz már csak 850 zseton kellxD meg lesz az, ha nem ma, akkor holnap:p

gyfa, Gio és bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.