Visszajelzés Valdemár vándor vidámparkja csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Olyan nehéz lett volna Valdemárt úgy időzíteni, hogy vasárnap 22:00 óráig legyen velünk?
    Ne hogy a hét utolsó napján, nyugalmasan lehessen vele játszani.

Gratulálok.
    Ismét.

Enike**, ulmo12, vincecs és 5 más kedveli ezt.
  2. Zolecs

Zolecs Fórumszaki

Sziasztok!

Ez a renzos terület is olyan mostoha..bár hozzáteszem,egy fél fokkal még mindig több értelme van mint a mesterségek völgyének.
    Kicsit sajnálom, mindegyikre ráférne már egy jó kis ráncfelvarrás, és lehet sokan jobban is örültek volna neki mint a gyopáros terület bevezetésének..ami szintén nem tart semerre.

A vidámpark akár jöhetne havonta 1x is, esetleg lehetne nyerni zsetont/kupont eventekben..időnként cserélnék a játékokat, mert ebből a lufipukkasztásból is bőven elég évente 2x elszórakozni..mivel a többi pályának nincs sok értelme, már ha a cél gyűjtögetni a pontokat.

Én egyébként örülök a kastélynak, mivel csak légyfogóval is élőholttal van tele a kúriám..kicsit azért dob valamit az átlagon. :)

Ditti58 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kúriába nem is lehet sokkal jobb dekorokat tenni;) Talán egy a van még a Kösz a segítséget... nevű dekor;)
    Egy egy kínálat kifosztásához nem kell napokig játszani:music: Bár ez a sok ismétlődő kínálat nem jó... de ha ki lehet váltani újra... akkor jöjjön csak;)

Zolecs kedveli ezt.
  4. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A játék stabilitása érdekében Renzo Valdemár vidámparkja bezárja kapuit.
    Amit lesz információnk a folytatásról, azt közölni fogjuk veletek.

A FARMERAMA csapata

vihence, Kuzdern, vincecs és 2 más kedveli ezt.
  5. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Renzo Valdemár vidámparkja újra elérhető, online!

Az új befejezési időpont: 2023. szeptember 30. (szombat) 23:00 óra

Az érvénytelen tiltásokat feloldották - a vidámpark miatt

A FARMERAMA csapata

apumbiapa, maszilva, vihence és 6 más kedveli ezt.
  6. galagonya51

galagonya51 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Olyan kíválóan fut a játék hogy 0 pontom lett'! Na ezt übereljétek

böbe764, magdi06, -Holdfeny-. és 6 más kedveli ezt.
  7. .dina1.

.dina1. Haladó

Gratula hozzá, ügyes vagy.:music::inlove:

Kuzdern kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Melyik játékkal értél el ilyen irigylésre méltó eredményt?:DxD:D

Kuzdern, HéricsBáró és TRico97 kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem érdemes a zsetont ráfecsérelni! Nem áll meg ha rákantintok vagy 10x a kalapácsra,igy nem éri meg,mert nullázik állandón.be is fejeztem.tegnap sem és ma sem működik normálisan.Lassan már tönkremegy az egész,ha igy haladunk.

10. aida2330

aida2330 Fórum veteránja

Szia!
    Nem lehet,hogy az egereddel van probléma? Én is azzal játszottam tegnap és tűpontosan megállt. Esetleg változtass a módszeren. Kattints rá a kalapácsra, de ne engedd fel!- a lenyomott bal egérgombot abban a pillanatban engedd fel, amikor szeretnéd, hogy megálljon. :)

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ismét jön az utazó vidámpark Renzo Valdemárral!

A vidámpark bazárjába új jutalmak érkeznek!

Az event kezdete várhatóan: 2023. november 30. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2023. december 3. (vasárnap) 22:00 óra

Az akció az eventórából, a hírek felületéről és a térképről érhető el.

A vidámpark részletes ismertetőjét << ITT >> olvashatjátok!

Látogassatok el a helyszínre, szórakozzatok jól a mini-játékokkal!

Sok sikert kívánunk
    a Farmerama csapata

12. lovardatanya

lovardatanya Fórumprofi

Sziasztok.
    Tudták, hogy nem eventezek ezért a szokásos piccolot Valdihoz rakták.xD

Sikeresen kiklopfoltam (muszkli), szerintem most nagyon jól működött.:)

Fuhur, vihence, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Rudi házikója kiváltva;) Remélem következő alkalommal ismét ki lehet majd váltani;)

maszilva és lovardatanya kedveli ezt.
  14. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

Játékelemzés

Nézzük az elérhető játékokat, és rajtuk szerezhető maximális nyereményt.
    Az elemzéssel a célom segítséget adni abban, hogy hogyan maximalizálható a szerzett zsetonok száma.

Kalózok kincse
    : maximális nyeremény: 75 zseton
    Muszklimérő: maximális nyeremény: 20 zseton
    Üsd a vakondot!: maximális nyeremény: 20 zseton
    Léggömb pukkasztás: maximális nyeremény: 26 zseton

Elemzésük sorban:

1. Kalózok kincse
    Normál játék esetén a maximális nyereményhez ha jól számolom 5x kell eltalálnod 3 lehetőségből azt az egy ládát, amiben az arany kulcs van. Ha mellélősz, a játéknak vége. Teljesen szerencsejáték, az ügyességnek nincs helye, neki se állok kiszámolni, hogy átlagosan hány zsetont hoz egy játék, mert egész biztosan nagyon keveset. A könnyített játék sem sokkal jobb. Nem ajánlom ezt a játékot.

2. Üsd a vakondot!

Vakondokat kell ütni, minél többet egymás után hibázás nélkül. Ha egy vakondot nem ütsz le, pedig le kéne, a következő 5-el kevesebbet ér. Ha melléütsz, a bónusz nullázódik. A vakondokat elég pontosan és viszonylag gyorsan kell eltalálni, így könnyű mellékattintani. Így összességében átlagosan 5 zsetont hoztam el játékonként. Nem sokkal találom jobbnak, mint a kalózok kincsét, de ha valaki nagyon pontosan és gyorsan tud célozni, akkor játszhat vele, de akkor már a Léggömb pukkasztást csinálja, mert ott nagyobb a maximálisan kapható nyeremény, így igazán nem ajánlom ezt sem.

3. Muszklimérő
    El kell találni az ingának minél jobban a közepét összesen 6 alkalommal. Két alkalmanként gyorsulnak. Ha az ember koncentrál, és ráérez a játékra, elég stabilan lehet hozni átlagosan 15-20 zsetont játékonként. Azoknak ajánlom ezt a játékot, akik nem elég ügyesek a Léggömb pukkasztáshoz.

4. Léggömb pukkasztás
    Sorban sárga és fekete lufik bukkannak fel, a cél lelőni minden sárgát, de a feketéket nem szabad lelőni. Ha egy sárgát nem lősz le, hanem hagysz kipukkadni, azért semmilyen levonás nem jár. 10 játék alatt 242 zsetont szereztem, tehát átlagosan ~24 zsetont szereztem játékonként. A maximálisan szerezhető 26 zseton kicsit függ a szerencsétől, hogy kapunk-e elég lelőhető lufit, de ahogy az én példámból is látszik, átlagosan 22-24 lufit simán és következetesen el lehet hozni, viszont ehhez az kell, hogy valakinek jó legyen a szem-kéz koordinációja, és ügyesen kezelje az egeret! És egy tipp a játékhoz: inkább lassan, de biztosan! Ha egy lufi kipukkad, akkor "nincs semmi", de ha mellélősz, akkor nullázod a bónuszodat.

Összefoglalva:
    Ha nagyon ügyes vagy, csináld a léggömb pukkasztást, egyéb esetben pedig a muszklimérőt.

Utoljára szerkesztett: 30.11.23
    HéricsBáró, zsu34a, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

26 zseton a lufizásért:eek:o_O még sohase sikerült:oops:xDxDxD 22 az oké;)

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én kiszámoltam a Kalózok kincsét annak idején. A játék várható értéke 2,7 zseton 1 jegyért. És ugyanennyi akkor is (sőt, pár századdal még kevesebb is), ha a könnyített játékot játszod. Vagyis valóban nagyon kevés, alig több, mintha egyszerűen beváltanád a jegyet zsetonra.

HéricsBáró, zsu34a, -Holdfeny-. és 9 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Van Rudim! [​IMG]

Holnap majd folytatom a piccolóval :)
    Sikeres pukkasztást kívánok mindenkinek :)

18. SherlockHolmes

Sziasztok, nem találok erre egyértelmű választ sehol: a fel nem használt jegyek és zsetonok elvesznek, vagy megmaradnak és felhasználhatók a vidámpark következő érkezésekor? Úgy gondolom, hogy megmaradnak, de azért szeretnék egy megerősítést.

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Megmaradnak.

20. SherlockHolmes

Huh ezt gondoltam megosztom:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.