Visszajelzés Valdemár vándor vidámparkja csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jeleztük a hibát a Központ felé, türelmedet kérjük a rendezésig.
    Kérlek, a jövőben, ha hibát tapasztalsz, problémád van, akkor Segítségkérő topikban jelentkezz, ne a Csevegő topikban. Köszönöm!

kmandy és feki13 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórumgróf

Elnézést! NEm gondoltam, hogy hiba. Mindössze csak megerősítést szerettem volna kapni arra, hogy ha egyszer megvettem többször nem tehetem :D Halkan kérdezném meg, létezik ez a csomag vagy csak véletlen került be?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    igen, létezik a csomag, s a Központ visszajelzése alapján a hiba javításra került.
    Egy ki/belépést követően már elérhető lesz.
    Ha ezt követően is problémát tapasztalsz, Farm név és Farm ID megadásával várunk a Hiba topikban.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és feki13 kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórumgróf

Nagyon szépen köszönjük a gyors intézkedést! :)

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kár, hogy tojás csak egyszer kivehető..
    Így most nem kell cirkuszba mennem;)

DevilMókus és feki13 kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre sikerült a muszkli macskánál ismét elérnem a 30.000 pontszámot! Utoljára még a Flash-ben volt ilyen eredményem. :D
    A vezérfarmon már a múltkori cirkuszban meglett, most nagy örömömre a másik farmon is sikerült a Mufurctojást megszereznem. :D

[​IMG] [​IMG]
    Hasonlókat kívánok nektek is! :D:inlove:

smoldering, Swartsch, Sali~*.* és 15 más kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórumgróf

Szia genka! :)
    Gratulákok! Tegnap próbálkoztam én is, viszont én sokkal jobban arra emlékeztem, ez milyen jól ment nekem...ahhhaaa tegnapig xD Rá kellett jönnöm, hogy ha pontokat akarok gyűjteni akkor mást kell csinálnom, így maradt a lufi pukkasztás! :D

Van esetleg bárkinek valami tapasztalata mivel lehet jobban a zsetonokat gyarapítani?:)

Sali~*.*, genka53, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Lufira +1 szavazat;)

genka53, Kuzdern és feki13 kedveli ezt.
  9. apumbiapa

apumbiapa Fórumprofi

Szia !

Nálam is ez a sláger. Én csak arra koncentrálok hogy a 20 pontos körök meglegyenek. Persze nekem se mindig sikerül.:)

Sali~*.* és genka53 kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olvastam fentebb, hogy vannak lufirajongók. :)
    Hát az nekem nemigazán megy, a muszklis macseknél eredményesebb vagyok. Jó reflexek kellenek hozzá, és akkor jönnek a magasabb találatok. ;):D
    Most viszont már akár be is csukhatják egy időre Valdemárt, mert amit akartam kivettem belőle. Az előbb sikerült a harmadik eventezős farmomon is kipüfölni a macskával a Mufurc tojást. Úgyhogy nagyon örülök, hogy ez is megvan. :D
    Várom a BP új ajánlatát, a frissített nyeremény választékot. ;):D:inlove:

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Gratulálok ehhez a szép eredményhez. Nekem ez álmomban sem fordult még elő. mondjuk meg sem tudom mondani, mikor álmodtam utoljára.
    Rájöttem, hogy tényleg kezd unalmas lenni nekem a farm. Bőven lehetne most Piccolót kiszedni, vannak farmok ahol ot-, haccá vagy akár több jegy is van, de egyszerűen nem tudom rávenni magam. Úgy érzem elfogytam a játékban. No de vidámnak kell lenni.
    Tessék valakinek mesterségesen helyre tenni engem. :D

marcsi152, farmeres53, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves játszótársak!

Valdemár vándor vidámparkja egy időre elbúcsúzik tőlünk, a csevegő is bezárta kapuit!
    Reméljük sikeresen, sok mindent kiváltottatok az ajándékai közül!
    upload_2024-9-26_22-49-42.png

A következő látogatásakor megújúlt ajándékokkal jelentkezik majd.

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!
    A Farmerama csapata

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  13. Dolphin

kutyaszálló, Swartsch, Luminary és 5 más kedveli ezt.
  14. scania7

scania7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lufikat szeretnék pukkasztani de alig ad lufit,szinte nincs mire lődözni.Esetleg van valami "csízió",hogy több lufi jöjjön.Valakinek talán van tapasztalata?Köszönöm! Üdv...

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Meg lett a mufurc tojás:p:p:p
    Viszont azt vettem észre,ha szépen lassan haladok,akkor sem pukkan ki a lufi,legalább 3-4 alkalommalxD
    Már takarítottam is,de sajnos nincs változás, ezt már elég rég észrevettem csak most jött el az ideje leírnom:D
    A mostaniban már nem csinálom tovább,kiváncsi leszek a következőnél lesz-e javulás:music:

Samborg és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. scania7

scania7 Utánpótlás-írogató

18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Borzalmas a lufis játék. Hiába lövöm ki a lufit nem adja meg rá a találatot. Ezért nem számolja jól a sorozat hosszát. Bosszantó. Mindent takarítok, belépés után rögtön Valdemárhoz megyek de nem szuperál rendesen.

kutyaszálló kedveli ezt.
  19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves játszótársak!

Valdemár vándor vidámparkja egy időre elbúcsúzik tőlünk, a csevegő is bezárta kapuit!
    Reméljük sikeresen, sok mindent kiváltottatok az ajándékai közül!

Reméljük, hogy a következő látogatásánál megújult ajándékokkal jelentkezik majd.

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!
    A Farmerama csapata

aida2330, Kuzdern, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.