Visszajelzés Valdemár vándor vidámparkja csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagy tojásgyűjtő vagyok, de erre a nyereményre rá kellett keresnem, mert nem volt meg nekem és nem tudtam mi is ez.
    :)
    Édes mogyorós pele élőhely
    Kihelyezhető : minden területre
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki, kivétel házi kedvenc futtató
    Érési idő :
    24:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad :
    -
    16.000 TP
    - 1 db Vidám állatos láda II
    - 5%-kal nagyobb esély felröppenőkre 4 órán keresztül a bahama területeken.
    ( forrás: dekorbázis)

Miután ez játék szerintem most lesz belőle egy, de sokkal jobban örültem valami másik tojásnak .

Jó játékot kívánok hozzá mindenkinek :)

Utoljára szerkesztett: 28.3.25
    HéricsBáró, jeldo, Ms.AbyZu és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok...

Valdi is megérte, hogy nem fogok sokat játszani nála... :oops:
    tojás hiánypótlónak jó lesz... mert ilyen még nincs... 8)

Ms.AbyZu és genka53 kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem megvan: [​IMG] megvettem 2023-ban. :D Ez szép gesztus, mert aki nem tudta annak idején megvenni, amikor hozták tojásvásárlásként 249,- FA-ért, nekik legalább megadatott a lehetőség, hogy Valdinál megszerezzék. :D:inlove:
    Még gondolkodom rajta, hogy muszklizzak-e a macsesszal egy másodikért, mert már csurig van a tojástartóm, pedig ott vannnak 3 Múzeumban is még tojások. ;):D
    Ellenben a Necronomicon nyomdagép
    nyereményt, 900 zsetonért - én szégyenlettem volna berakni, mivel a városban a műhelyben némi barkács cuccért cserébe meg lehet építeni: [​IMG]
    Valami olyasmi jobban illett volna ide nyereménynek, amit nem lehet megépíteni, sem megvásárolni sehol, csak pl. eventben megnyerni.
    Na, ez van, azzal főzünk, amink van. ;)
    Sikeres játékot! :D:inlove:

Ms.AbyZu, ladislaw11, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet megkeverte őket a nublonok érkezése. Picit több Nublonit port szívtak. :D

5. -Holdfeny-.

én is kérek olyan szívni valót...:p

Ms.AbyZu, zsani_apja és genka53 kedveli ezt.
  6. genka53

Szia!
    Oh, én szívni való nélkül is megszívtam. :wuerg:
    Ahogy aprítottam a húst, megcsúszott a penge, és sutty belevágtam az ujjbegyembe. :oops:
    Legalább 5 percig folyattam rá a hideg vizet, a mosogató merő vér volt, pedig nem is készültem hurkatöltésre. xD
    Ráöntöttem az ujjamra kétszer is egy teáskanál sót, mire nagy nehezen elállt a vérzés, hogy be tudjam kötni. :)
    Hogy ne legyek teljesen off ;), amúgy a fentebb kifogásoltakon kívül (nyomdagép) szerintem jó a többi ajándék.
    Érdemes küzdeni értük, főleg, ha valamelyikből nincs, vagy viszonylag kevés van. :D:inlove: Úgyhogy hajrá! :D:inlove:

Ms.AbyZu, -Holdfeny-. és Kuzdern kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Genka!

Nekem most vetted el a kedvemet ettől az egésztől... Egyszerűen kiment a fejemből az, hogy megépíthető a nyomdagép.
    A tojást sem azért nem vettem meg, mert nem tellett volna rá, hanem azért mert teljesen feleslegesnek ítéltem meg, anno, hiszen bőven van felhőnk és dekorunk is ami segíti a felröppenők gyűjtését. Akkor pedig minek?
    Szóval még szerencse az, hogy nem holnap jön be a Valdi, addig még alszom rá egyet kettőt...:)

Egyébként a tapasztalatom az, hogy az ilyen baleseteket az életlen kés tudja okozni... Jobbulást a kezednek.:D

PS: Viszont felmerült bennem egy érdekes kérdés: Vajon hogyan hat a két tojás együtt?

Nekem ő van meg, és nem használom semmire sem:

[​IMG]Szilvia nyuszi háza Nagyobb esély felröppenőre a Bahamarama területeken+5%12:0072:002021.04.02.
    FA-val vásárolható

Utoljára szerkesztett: 28.3.25
    Ms.AbyZu, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Ez inkább horror mint cirkusz:wuerg: Azért nézesd meg dokival..;)
    lufi pukkasztással azért gyűjtöm majd a pontokat... 8)

Ms.AbyZu és genka53 kedveli ezt.
  9. genka53

Szia!
    Hát a kést éppen előtte éleztem meg ;), azért suhanhatott olyan hirtelen az ujjamba. xD
    Na, de azért nem halok bele, csak holnap a sajtos rúd gyúráskor kesztyűt kell húznom. :sleepy:
    A Szilvia nyuszi háza tojásból nekem kettő van. Egyik a Baha ültetvényen, alul, hogy szem előtt legyen, amikor szükség van rá, egy meg a tojástartóban. Egyet vettem, amikor játékba került, egyet meg vagy eventben kaphattuk, vagy más nyereményként. A tojásokat meg szoktam venni amikor játékba hozzák, mert mindig arra gondolok olyankor, amikor bekínálják, hogy jó lesz az valamire, valamikor ...... :D
    Ennek az az előnye, hogy 12 órán át hat, azalatt pl. akár egy teljes event növényeit le lehet termelni, de utána 72 óra hosszat "alszik", töltődik. Viszont, mivel kettő van belőle, lehet úgy időzíteni a beérésüket, hogy váltva lehessen használni őket.
    A döntés mindenképp rajtad áll, én használni szoktam, ha nem felejtem el. :D

Szia!
    Doki?! Ebcsont beforr, nem kell doki, a nagyanyáink praktikái ilyenkor a legjobbak. :D
    Most már időpontot kell kérni a körzeti orvosnál is. Ide jutottunk. :(
    Emlékszem ifiasszony koromban hajnali 5 órakor kellett telefonálnom az akkori háziorvosunknak, (Isten nyugosztalja), amikor az exem már szinte görcsölt, ezért felhívtam, és percek alatt megjött, megvizsgálta, majd ki is hívta rögtön a mentőt, és izibe' vitték a műtőbe, mert utolsó pillanatban volt, hogy nem perforálódott már a vakbele. :(
    Nálam valamiért a lufipukkasztás nem jön be, többszöri nekifutás után sem. :oops:
    Nekem
    a muszklis macska a favorit játékom a Valdinál, pedig annál is a gyors reflexek hoznak csak jó eredményt. :)

10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Valdemár vándor vidámparkja egy időre elbúcsúzik tőlünk, a csevegő is bezárta kapuit!

Reméljük Mindenki sok zsetont gyűjtött és kifosztotta a Bazárt is!

Találkozunk itt, amikor legközelebb meglátogat Bennünket!

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Othep, .dina1., GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.