Valentin csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az 5 terület,vegyesen állat,növény ,fa:szalag 139 szerelmes levél 167 szív sütőforma 136.
    Elégedett vagyok Egyenlőre!Magok szaporodnak.Most az egyszer leszedem a tölgyest is,megemelkedett a növények száma.Jobb túl lenni rajta,utána hajrá felröppenők.

Gio, meszimarsi, Lili060504 és 13 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok !
    Gyakorlatilag szinte egyformán adta a komfortszegfűre, hosszú terményes ólakra, mamutokra, szigeten hosszú fák, termányes ólak, náhány kocka komfort gyömbér, farmos területek 39-47, bahama 42-46 között
    így van szerelmes vers 227, sütiforma 193, diszszalag 205
    mostmár csak az eventes gazra leszek kiváncsi, de majd az is kiderül
    Nagy duzzogva izzítottam a gesztenyést is, ha gigszer lenne még 4 nap múlva megismételhetem. Mindhárom felröpiből 100 % a nősziromra

Utoljára szerkesztett: 11.2.16
    Gio, csio70, Lili060504 és 15 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Két apró megjegyzés az eventtel kapcsolatban:

1. A rendszerek annyira túlterheltek induláskor (mivel nincs rugalmas indítás), hogy a csiga Fittipaldi mellette.

2. Az a felhősor, amit most 150FA áron árulnak is kevés volna ennek az eventnek a teljesítéséért. Mert hát hiába szerelmesek, ezek azért kőkeményen zabálnak. Ha mást nem, akkor az idegeink. Így köszi a szervezőknek az eventért semmit cserébe.(Nem az előző event beszél belőlem, olyan egyhamar nem lesz.) De ez az event gyakorlatilag azzal ellőtte a legnagyobb poénját, hogy minden összegabalyodott a leírásban, mint a szerelmesek.

Utoljára szerkesztett: 11.2.16
  4. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Kezdésnek díszszalag 111, szerelmes vers 144, szív sütőforma 103. Vegyesen vártam az eventet, de volt olyan fa ami 2 féle felröpit is adott( sima citromfa)
    Mindenkinek sok sikert!

Gio, -W-595-, csepcsányi és 6 más kedveli ezt.
  5. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nálam 1x1-en rosszabbul adta a felröpit a szegfű, mint komforton. Többet ezzel se kell kísérleteznem.

-Mayacska85-, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Keresd meg az asszonyt és andalogjatok egyet.. Aztán hátha más színben látod a világotxDxD:inlove:.

7. kata2112

kata2112 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Csak ha letermeltem mindent, akkor szeretnék ajándékozni, de addig elég idegesítőek ezek a farmon megjelenő állatok. Hol tudnám addig kikapcsolni őket?
    Köszönöm a választ

8. levendula6565

levendula6565 Junior szaki

sziasztok az egér tenyésztés is most van?? az eventel eggyüt?

9. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Nagyon tetszik a hozzászólásod, most én is ott tartok, hogy azt sem tudom, majd, hogy kezdjek hozzá, vagy mi lesz első lépés. Természetesen már learattam, elültettem, de hogyan tovább majd? Jövök majd ide hozzátok ellesni, hogy ti hogy csináljátok!

10. kata2112

Nem, majd csak a hónap végén lesz

-orgona-, _Cygnus_ és levendula6565 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, hasonló a felröpik száma nálam is, szegfő, győmbér, XXL-es fák: 110, 110, 144, jó ez nem elégedetlenkedem. Dolgozom szorgalmasan és gyűlni kell a felröppenőknek.
    Az indulás nálam is nagyon lassú volt.
    Hajrá mindenkinek! :)

Gio, -Mayacska85-, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  12. levendula6565

levendula6565 Junior szaki

köszönöm

13. mebajah

mebajah Fórum császára

Az eventablaknál a bal alsó sarokból vedd ki a pipát!
    De a modink nemrég válaszolt,megkeresheted.

Gio, -orgona-, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  14. Lady*Sif

Lady*Sif Junior szaki

Szia!

Természetesen benne van az ismertetőben: :)

6 - A megjelenő állatok ki/be kapcsolása

Üdv!

Gio, -orgona-, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  15. kata2112

köszi a gyors választ

_Cygnus_, mebajah és stellácska26 kedveli ezt.
  16. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Kezdés 135 sütőforma, 137 szalag és 166 versike. Vegyesen voltak fák, 1*1 szekfű, állatok, bahamán zöld tea, allatok és fák.

Gio, -Mayacska85-, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  17. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Elsőre : szalag 89, szerelmes vers 128, sütőforma 93.
    Sok sikert kívánok mindenkinek! :D

Gio, -orgona-, -inci7- és 8 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Kapcsold ki az eventes ablak bal sarkán a dögöket, még úgy sem eteted őket, addig nem zargatnak és lehet az is lassítja. Minden esetre én kikapcsoltam és mostmár normál módba kapálgatok :music:

tönkölybúza3, Pharmer500#2, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Biztos írtátok már, de nem akarok 20 oldalt visszaolvasni - Nagyon tetszik a transzvesztita kecskebak :D

HéricsBáró, gyulagazda45, Gio és 11 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ettűl rózsaszínűbb már nem lesz. Bárcsak a főszervező feje lenne olyan, mint a mostani keret.
    Az asszonykeresést én éjjel szoktam, behunyt szemmel, tapogatózva....

(A mindentzabáló dögök ki vannak kapcsolva, még mielőtt az eke belgyógyászati átrendezésnek vetné alá őket.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.