Valentin csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Feb 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Plusz kitehetőt még én sem kaptam! Nálam jól adja egyenlőre,most fogok 50 macskát megetetni majd meglátom amíg jól jövök ki belőle addig csak a macskát etetem! Nem iszok előre a medve/macska/bőrére mert fordulhat a kocka! Egyenlőre minden jól halad!:)

50 macsek eredmény 6 csokor,7 ínyencség ! 2 levél megtakarítás.
    Picit elképedtem amikor feljött az ajándékozás közben 5 arany banán ami ugye nem lehetséges aztán rájöttem,hogy szintet léptem közben a bahán!
    :wuerg:xDxD

Last edited: Feb 12, 2016
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hiányzik még 18 db ajándék ínyencség.Már csak 2 földterületet vetettem be, a többit vissza redeztem.
    Alig várom,hogy befejezzem! Milyen örömmel telt el,amikor kiírja:ez mind a tied! ad 1-1 db valamit.Tapsikolok is örömömben! Mindig nem lehet fenékig tejfel,ezt tudom, de igyekszem befejezni.Ha marad valamennyi plusz köztes, azt még megcsinálom.Holnap 11 -től nem is érek rá, megyek az unokámhoz Balázs napot most köszöntünk, mindenkinek ez volt az elérhető időpont.Az 1 éves dédunokám is ott lesz Egerből,alig várom,hogy lássam azt a gyors lábacskáját.Videón nagyon futkároz, valakinek játszani kell vele,hogy a szülők ebédelhessenek nyugodtan.Engem meg örömmel telt el,hogy néhány órát vele tölthetek.

4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem! East hozott egy szép Bálint Bélát! Egyedi nem is tudom sokaknak mé nem tetszik! Felbecsülhetetlen xDxDxD

Last edited: Feb 12, 2016
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na én is kibigyesztettem, bár játszottam a gondolattal, hogy kirakjam a kergére :music:
    Csak gesztenyés felhővel, karácsonyi süti, fehár ártatlansággal lesz 45 perc vagy valami ilyesmi, komforton meg tuti több, olyan 2,5 óra szerintem

6. progabi

progabi Fórum biztosa

Esetleg lehetne használni úgy, mint a vándorkupákat... 1 hónapig nálad, 2 hónapig nálam...?

7. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A 45 kötelezőn kívül daráltam még 100 macsekhölgynek-valót. Eredmény:
    13 Ajándék csokor a kecskének,
    8 Ajándék ínyencség a pandának,
    10 x 2 szupertrágya,
    5 x 1 szupertáp,
    4 x 1 kata,
    2 x 1 turbózokni,
    16 x 800 csp,
    23 x 800 Tp,
    19 x 800 BahaTp.
    Ami azt jelenti, hogy 42%-os hatékonysággal ad valami értelmeset (CSP-TP-BTP-n kívülit), szűkítve: 21%-ban adja a másik két jószágnak valót. (Ezek a számok korábban, a 45 beadásakor nekem 33,33% ill. 11,11% voltak - tehát van fejlődés!)

Az eddigi 18 kecske- (1valentincserép, 1x3órás kupon, 2x10szupertrágya) és 8 panda-ajándékot (2RACS) is beadtam. Nem vagyok elragadtatva... -.- Viszont még mindig az előző event nyereményözönére nosztalgiázom - nem lehetne a majomkirálynőt ajándékozni most is? :D

8. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

1. Eventleírás érdekes.
    2. Event előtt vagy indításakor rádöbbenni és változtatni malomösszetevőt pont egy jól átgondolt, megfontolt event tervezésre vall (igen mindenki tévedhet, de mostanság ez már rendszer - minden eventnél van egy "kis" változás és még csak fordítási félreértésre sem lehet fogni)
    3. Az állatok kikapcsolhatók ez jó (aratásnál-vetésnél nem zavarnak)
    4. Az állatok összetétele nem változtatható. Nálam 1 macska 1 kecske 2 panda - 45 macska "borítékolása" vagy 65 kecske "csokrozása" bizony egyesével nem kevés idő, bezzeg a panda rögtön kettesével jön. A macska "borítékolása" csomag átvétele infóablak mi van a csomagban nálam ugyanannyi időbe telt összességében mint a macska következő felbukkanása...
    5. Megint "pofára" megy ugyanannyi átadásra az osztás...
    Macska 45 "borítékolás" a 8.átadásnál ajándék csokor, 32.átadásnál ajándék csokor, 41.átadásnál ajándék csokor és ennyi (ez már tendencia az ilyen eventeknél ahol át kell adni "valakinek" valamit, hogy értékes dolgot nem ad erre a farmra - 4 éves reg 96-os szint)
    Szerelmi csokor, szív alakú süti a piacon eladható, de folyamatosan "0", a trágya szintén be 0-ázódott. Eventes növény 5:00 +víz 4 óra 12 órás munkáskupon esetén nem fér bele a 3. vetés kizárólag 1 alkalommal trágyával (több 100ezres költség ha van annyi amennyi kell(ene)).
    6. Ésszerűség: 45 macska "borítékolásáig" 1db macska jött kizárólagosan - a 45db után - amit "kötelezően" kért az alap event - megduplázódott a macskák száma. Majd a kecske "csokrozásának" befejezésekor dettó 1 macska 2 kecske 1 panda :) ("köszönjük Emese").
    7. kecske "csokrozásakor" a randomot megint megcsíptem még az elején. Tudom ezek "egyedi esetek" és igazolják a random megfelelő működését, de minden ilyen event esetén nekem nem random alapján csökken az aktivitási kedvem (és folyamatosan csökkentem vele az "n" farmok számát).
    4000TP, 4000csp, 4000csp, 4000csp, 4000csp, 4000TP, 4000csp, 4000csp, 4000csp
    Igen kaptam farmmunkás kupont is, mielőtt jön a viszontválasz.
    8. A piacra kerülése az eventes dolognak talán nem késztermékként, hanem alap eventesnövényként kellene, mert ugye a felröppenőgyűjtés vagy eventnövény termelés némileg üti egymást és ha már megtermeltem és lemalmoztam akkor "ennyiért" nem teszem ki hanem beváltom csomagra mert ugye a dinamikus piac.

A tematikus eventek esetén nagyok lettek az elvárások játékos oldalról és folyamatos a csalódás. Egy-egy eventel mint a mostani karnevállal (magánvélemény: ennek lesz böjtje - vagy "csak" kárpótlás volt a mamut vélelmezhető nem visszatérése miatt) meg olyan nagyra emelik a mércét, hogy a többi event mellette akár még tarthatja is a megszokott szintet és mégis kevésnek érzik miatta a játékosok.
    Mostanság egyre jobban "odaragasztanak" a játék elé eventekkor (lásd: karnevál ha értéket akarsz tologasd a kosarat ez nálam 3 farm esetén nem kevés óra volt naponta - itt jött az elgondolás 1 vagy 2 farmot abba kell(ene) hagyni 96(2012)-94(2011)-94(2011) szint(reg) --- a mostani "add oda az akármit akárkinek" eventen túl is folytatható random nyereményekért.) elv már kezd a szórakozás rovására menni. Mindenki munkásnak tartotta a régi sok növény termelést, holott már a mostani megváltozott eventmechanika esetében is elérték ugyanazt a darabszámot és még a malmot is mindig fogja az event és már nem ketyeghet benne a szupertáp (pedig 2 havonta visszatér valami új állat tenyészthetősége eventbe). Arról nem is beszélve, hogy egyre több a kötelezően és kizárólagosan ólra felröppenő eventes akármi (most pont nem) ami szintén hazavágta a malomban a szupertápkeverést ami amúgy is sokáig tart és 2 tenyésztéses event között nem termeli le a felét sem annak amire szükség lenne.

Ez az event pedig tök jó (csak én vagyok még mindig a "random" rossz végén).

9. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép napot!
    Macskát már összehoztam a párjával, és etetem a kecskét. A panda egyenlőre diétázik, de néha kap egy-egy falatot. Sokkal jobban haladok, mint ahogy gondoltam. Még a végén készen is leszek vele :p.....

Szia!
    Nekem ez lett:
    http://kepfeltoltes.hu/160212/bor_t_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Vízzel, trágyával, szupertágyával, fehér ártatlansággal, karácsonyi sütivel és a hatékonyabb trágyázás rúna is ki van váltva. Nincs gesztenyés felhőm.

10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nagyon jó ötlet :D szó sem lehet róla -.-xDxDxDxD
    na meglátjuk lesznek + kitehetők :music:

11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

De jó neked,imádom a piciket.
    Nekem az illatos boriték remélem a mai aratással meglesz, várok jó pár felröpire és befejezem. Nem adott semmi különöet csak tp, csp, sajna a kitehetőt is csak a kötelezőt.Már ki is raktam az egereket,szaporodjanak.Felhősor megvéve,szórhatja a csokikat.

13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kecskéket etettem, főleg csp és tp jött, ami mind az enyém.., de lett titokfa és titokól is 2 db, szupertrágya..Mindjárt aratok és újra etethetek. Örülök én ezeknek az ajándékoknak is, nem lehet mindig farsang! Aki a kicsit nem becsüli....:)
    Pontos vezetést nem csinálok a nyereményekről, nincs arra időm.

14. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello'! nem jelennek meg a területeken az ajándékozandó állatok!Mi a teeendő?

alex0824 likes this.
  15. zsofkooo

zsofkooo Fórum-zöldfülű

Nálam valami nagy baj van a felröppenőkkel, nem a mennyiséggel csak az arányokkal. A vers valahogy nem jön pedig abból kell a legtöbb. Az előző aratásnál 13 vers, 15 sütőforma és 10 szalag jött. Állnak a köztes termékek lekeverve a pajtámban és nincs hozzá vers. Valaki tudna ajánlani valamit mit tegyek ki a földekre, bár kezdésnél volt kint minden és ugyanezt az arányt hozta........

alex0824 likes this.
  16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

17. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Magdusnéne and genka53 like this.
  18. asszony48

asszony48 Aktív író

Szeretnem tudni hogy nekem miert nem jelennek meg a figurak amit meg kell ajandekozni kerlek valaszolj koszi 8027799

19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ezen nem csodálkozom! Előkerestem a régi kis füzetemet, és én még ly-vel tanultam, de változott azóta:)
    Még megvan pár iskolai füzetem:)
    A H betűnél hiányoztam:)

20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A változtatás a BP sara volt, nem félrefordítás.
    Mondjuk elvártam volna, hogy a szerelmes versből több jöjjön, ha már változtattak a mennyiségen... de fej-fej mellett haladnak, még az is előfordul, hogy a versből 30%-kal kevesebb jön mint a többiből.
    Annyira nem nagy gond, mert a vártnál gyorsabban haladok az eventtel.

Az arányokon mi nem tudunk változtatni, a másik 2 felröppenőből pluszunk lesz a végén.

Mert kivetted a négyzetből a pipát. Nézd meg az eventismertetőben, hol kell visszatenni - képpel is illusztrálja.

Thread Status:
Not open for further replies.