Valentin csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia légykedves olvas vissza a 775-hozzá szóláshoz :) és meg leled a választ
    Eredményes eventet kívánok

2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia kukac :)

Ne érezd magad kellemetlenül, mert úgy olvastam, hogy a(z) MTA díszes tagjai azon törik a fejüket, hogy a magyar nyelvet "j" és "ly" betű szempontjából megreformálják, vagyis úgymond összemossák az ezen betűkkel ellátott szavak helyes (hejes) írását.
    Nem tudom elképzelni, hogy a gólya- gója lesz, vagy a keselyű- kesejű vagy a lyuk -juk lesz, remélem, hogy előbb távoznak a nagy öregek az örök vadászmezőkre vagy odaát próbálják majd elmagyarázni, hogy miért akarták lebutítani szép magyar nyelvünket.
    Mondjuk aki születésétől fogva selypít, az a Bőrgyógyászatot Bőjgyógyászatnak fogja mondani, ennél az esetnél nem is lényeges, hogy "j" vagy "ly" xDxD( Na már megint itt kötöttem ki):cry:

Haladok az eventtel, csakhogy erről is írjak, keverem a különböző dolgokat, de ha még egyszer ilyen event lesz, akkor inkább mellőzöm.
    Inkább lemegyek biciklizni, úgyis nemsokára itt a tavasz:p

Magdusnéne, Hermione72, emocy91 és 22 más kedveli ezt.
  3. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Ez a szegény Béla annyira csúnya, hogy már szépnek látomxDxDxD
    Én azt javaslom, úgy kellene vándoroltatni, hogy mindig az kapja meg aki a legjobban zsörtölődik az eventek miatt, és büntiből neki kelljen ápolgatni, etetgetni, míg valaki nem lesz nála is morgósabb:pxD

Magdusnéne, mamszi5107, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  4. -Szike-

-Szike- Utánpótlás-írogató

Addig-addig gondolkodtam míg megetettem 100 macskát. A mai eredmény annyira nem fényes mint tegnap de így is +-os. A 25kaja helyett 13 kecske és 14 vöröspanda kaja 3x1 sztáp 0 kitehető . Összességében 2 kajával és 800x csp,tp,btp, pár zokni,szupertrágya, kata haszon. És egy elhatározás rámegyek még 1 100-as csomagra. :)

genka53, Meellcc, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Hoppá kaptam egy ínyenc pandalovagot +:D

genka53, _Cygnus_, GA-BI-O-Farm és 15 más kedveli ezt.
  6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Talán ki is nevezhetnénk a Farmvilág "örökségének ", ha már van a vv.-ban világörökség része ez-az, lehet a farmvilágban is.:p

genka53, _Cygnus_, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  7. taga1

taga1 Fórum biztosa

Fölötted kettő hozzászólással szerencselovag berakta a linket, csak kettőt kell visszaolvasnod!

genka53, Meellcc, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  8. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Jah, a bazilikakilincs méretű orrszerv! Na, azon van mit kitenni! Két métert ugrottam hátra ülve, mikor megnyitottam a linket. xDxD

genka53, Meellcc, Cyra65 és 13 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Most bár tutira game over jöhetnek a + ok :D ez gyors volt és tényleg laza. Apó jól át vert:music: Majd Bélának szólok ijessze már meg az erdejében xDxD

genka53, Meellcc, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha nem értesz hozzá , és nem tudod , hogy kell megcsinálni ezt az eventet akkor:
    1. Csinálj egy jobb játékot magadtól.
    2. Normálisan le van irva , képek is vannak a malomnál , ha nem tudnál olvasni
    Nettó 7864 eventnövényem van :inlove: Minden földterület bevetve ráadásul :p

Lady*Sif, genka53, Detti0812 és 6 más kedveli ezt.
  11. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Nem tudjátok mi lett a macsekokkal meg a többi állattal, nem akar ffelugrani és nem tudom leadni nekik az ajcsikat.

_Cygnus_ és ulmo12 kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia Az event ablaknál ahol a három állatpár van ott alul bal oldalt van egy kis négyzet azt pipáld ki,hogy megjelenjenek az állatok!

genka53, _Cygnus_, Detti0812 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    6 - A megjelenő állatok ki/be kapcsolása.-Ki kell pipálni és jönnek az állatok.;)

genka53, _Cygnus_, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Nem kapcsoltad ki véletlenül a játékterület bal alsó sarkában? Zöld pipának kell lennie a kis állatfigurák feje között, középen.

genka53, _Cygnus_, Detti0812 és 3 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Tudom , hogy nem piac topik , de eventhez tartozik. Kiadni a piacra nálam 2.800.ért engedi kirakni.
    Próbaképp kiraktam egy szív alakú sütit és elvitték. :D:inlove:

genka53, Meellcc, Detti0812 és 3 más kedveli ezt.
  16. citrommokus

citrommokus Utánpótlás-írogató

Bocsi hogy ide is irok.... de itt is aktualis a felropik miatt..;) Sziasztok ! A napokban sikerult nemesitenem a rozsat... rovidebb beeresi ido es vizimadat bonuszokat szereztem meg. Ezeket aktivaltam is de mikor beultetem a rozsat nem valtozott az eresi ideje...szinten 10 ora maradt... valamit nem jol csinaltam? Tudna valaki segiteni?

ulmo12 kedveli ezt.
  17. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Nálunk a szív alakú sütit 4264-ért, a szerelmi csokrot 3464-ért lehetne kitenni...

genka53, Meellcc, Detti0812 és 2 más kedveli ezt.
  18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

A pandalovag olyan kedves volt hozzám, adott soron kívül egy Ínyenc pandalovagot ! mamika happyyyyyyyyyyy !:):):)

Gulus49, mamszi5107, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Betetted a kinemesített bónuszokat a rekeszekbe a "Nemesített növények" fülön?

genka53, _Cygnus_, Detti0812 és 3 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Akkor szerintem , ha megveszik , akkor hüle lennék kihagyni és eladni nem?:D
    Ilyet még nem csináltam . Ha egyesével rakom ki , bizonyos időközönként , akkor, elvileg emelkedik az ára?
    2910 :inlove:

genka53, Meellcc, Detti0812 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.