Valentin csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Feb 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alpha58

alpha58 Rutinos

A macskának és a kecskének meglett a párja, boldogok. Táncolnak a porondon. :D
    Semmi + ajándék nem volt. Nekem akkor is tetszik.
    Most eventnövényre várok.

2. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Köszönjük, hogy a két hozzávaló a piacon egymás mellé került :)

3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Akkor elég sokat lenne nálam.xDxDxD
    East-re viszont nagyon szépen fogok mosolyogni, hogy valami ütős tulajdonsággal ruházza fel, ha már őrizgetem a farmon.xDxD

4. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

Sziasztok..

Macska kész kecske szintén.macsek adot négy ajandékot a rokának,fel is használtam és adott egy Inyenc pandalovagot.amugy macsek nagyon szerényen osztogat mindent.kecske jobb sokal.na de még azon mérgelödöm hogy ami meg vehetö event felhösor menyivel kedvezöbb tp ügyileg,ez egy kicsit bosszant.Két felhösort meg cserélheték volna igazán...

genka53, Meellcc and Gio like this.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem adom!! Ne is álmodjatok róla! Most irigy breki vagyok! Én kaptam és kész!! xDxDxD

6. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni, hogy Ti termelitek tovább az eventnövényt a 13ezer után, vagy nem?

Gio likes this.
  7. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

13.000? Én 20.000 -re emlékszem. Lehet megint eventleírást kell olvassak!

8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    20.000 kell az event növényből.;)

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Jól tudod, nem kel menned olvasni! 20000 db kel.

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Gyakorlatilag is, de legalább fél órát várni kell két kitevés között.

Minél inkább haladunk előre ezzel az eventtel, annál inkább erősödik bennem az az érzés, hogy az I.-II. képregény eventeket úgy alulmúljuk, hogy 100 évig megdönthetetlen lesz.

1. Animáció: lassú, körülményes és felettébb gagyi.
    2. Ajándékok: a fog nézése nélkül észrevehetetlenek.
    3.Újdonságok: az ógörög világban értékelnék őket.
    4.Az event apropója: az úgymond Valentin nap, a fogyasztói társadalom kereskedelmi egységeinek a februári árbevételének elmozdítása a nulláról. Ugyanis a szerelmeseknek legfeljebb csak akkor nincs ünnepnap és akkor nem ajándékozzák meg egymást (legalább egy csókkal), amikor eltiltják egymástól őket.
    5.Színkavalkád: annyira öklendeztető, hogy már szegfűt sem termelek. A pirossal meg már úgy vagyok, mint a szuperrendőr.
    6.Etetés: engem már ilyen etetős eventtel nem lehet etetni.
    7.Hiányosság: az eventablak jobb alsó sarkában (hasonlóan a balhoz) egy gomb, mely lehetővé tenné az event törlését a farmról. (Varun kikapcsolása.)

Last edited: Feb 12, 2016
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én evvel az eventtel milliomos leszek. :p

12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Evettel hamarabb lennél.

Meellcc, alex0824 and HéricsBáró like this.
  13. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Nos hát...

Az eredeti kiíráshoz képest az event teljesíthetőség tekintetében pozitív, érdekesség tekintetében negatív irányba változott:(: mint arra -BombadilToma- is rámutatott, a piacképes köztes termékek kereskedelme - ami talán a legérdekesebb újdonság lett volna az eventben - ennek révén haza lett vágva:wuerg:, még így is, hogy a termények közt egymás mellé kerültek:) (mondjuk hozzá kell tenni: forgalom ettől függetlenül is van - a sütiből még eventindulás után sikerült vennem 3 darabot az akkori induló max. áron, és bár azóta folyton szürke a piac, egyre magasabb áron tudnám eladni - valszeg megvárom vele, amíg meglátom az első néhány másodpercnél tovább standon lévő darabot, addig meg "diagnosztikai eszköznek" kiváló:music:).

Az ajándékozást, akárhogy is, érdemes a macskával kezdeni, hisz az őneki járó ajándék előállítása a legegyszerűbb, ill. tőle derül ki előre, hogy mennyivel csökken a másik két jószágnak átadandó ajándékok száma.

Aztán ha végeztünk vele, akkor ott döntéshelyzet van: az alex0824 által vázolt stratégia, hogy a macska közbeiktatásával ajándékozzuk a másik kettőt is, bizony sztem nagyon megfontolandó, de csak bizonyos kompromisszumokkal/feltételek adottsága mellett (legalábbis a saját eddigi, "statisztikai értékkel" még messze nem bíró tapasztalataim alapján - a macskapár már flörtöl a bálteremben, de a másik két páratlan nőstényjószág még lovagjaira várva lógatja az orrát): a kötelező 45 macskaajándékozásból, vagyis 45 szerelmes levélből 8 alkalommal jött az ajándék csokor/ínyencség, vagyis kiváltottam vele 32 szerelmes levelet; ez még nem is lenne rossz, csakhogy a probléma az, hogy 6:2 megoszlásban jött a kétféle ajándék, ráadásul abból jött kevesebb, amiből több kell (persze ez még kiegyenlítődhet, sőt akár "arányosodhat" is, de ha az, hogy összesen mennyi jön, lutri, akkor a megoszlásuk meg lutri a négyzeteno_O) - tehát részemről valszeg max. az lehet életszerű, hogy addig ajándékozni a macskát, amíg az "egyik másik" betelik...

Viszont sztem ez is csak azoknál járható/járandó út, akik vagy sok varázsfával, vagy sok PáncélPannival rendelkeznek, ugyanis a néhány körrel több eventnövényt még megérik az extra ajándékok, de mivel ezt felröppenővel is kell bírni, ha ahhoz nullpercezni is kell, akkor több száz szupertrágya-áldozatot sztem már nem (ill. ha nagyon élére van számolva a felröppenőnk, akkor pedig a véletlenre sem ajánlatos bízni, hanem legalább néhány szerelmes levelet odaadás helyett malmos feldolgozásra tartalékolva a végén mindenképp biztosra menni)...
    És akik rendelkeznek megfelelő mennyiségű Varázsfával/PáncélPannival, azoknál is ott van még az, hogy bár "szűken Játékon belül maradva" abszolút megérheti, de ha hátrébbdőlünk és "a Játék gazdasági logikájából kilépve" tágítjuk a nézőpontot, VV-s időfelhasználás tekintetében már "igencsak nem" (sokkal több macskát megetetni sokkal több idő - és ez játékon belül ugye nem számít, mert zavartalanul érik közben az eventes, de VV-s perspektívából ott kell ülni fölötte...:sleepy:).

Mindenesetre akik küszködnek az etetéssel, azoknak egy megfigyelés: a főfarm-területen 2+1+1 ajándékozható állatka jelenik meg véletlenszerű megoszlásban - frissítésre változik, de amíg nem váltunk területet, állandó marad; minden más területen viszont 2+2+2, vagyis ki-belépegetés, ill. szerencsefaktor kiiktatása mellett fixen kettesével lehet ajándékozni a kedvencünket
    ;) (és a helyük belépésenként változik, de egy adott "területen-levés" alatt mindig az eltűnés helyére jönnek vissza (csak legyen türelmünk kivárni:sleepy:))...

És végül azoknak, akik a macskán keresztüli ajándékozás mellett döntenek, hogy mit csináljanak a megmaradó másik kétféle felröppenővel:
    - Készterméket nyilván nem készítenek belőle, hisz épp ezért ajándékozzák a macskát, hogy ne kelljen.:music:
    - Beváltásra szintén max. a köztes termék jöhetne szóba, de valójában az sem, mert kevesebbet kapunk értük, mint amennyi a pajtabeli hozzávalók jelenlegi piaci értéke.
    - Szóval az egyedüli értelmes felhasználás az lehet, ha a malomban köztes termékké tekerve jó áron piacra viszik - de ez is csakis azzal a feltétellel, ha az event alatt eléggé "föltornászódik" a piaci áruk és a végére sem esik vissza (megérzésem szerint egyébként talán holnapra-holnaputánra elérhet egy 5000-7500 CSP-s árszintet, de aztán törvényszerű, hogy csak beragadhat ennél alacsonyabb áron)... Vagyis ha erre nem tudunk bazírozni, akkor marad az, hogy a felröppenőket malom által érintetlenül a pajtában hagyjuk, és hagyjuk darabját event utánra 5 CSP/5TP-ért beváltani...

ÜDV Mindenkinek: Pharmer

Ui. SZOMSZIKNAK: Elnézést, hogy - időhiányból kifolyólag külön nem, hanem - egybevonva itt köszönöm/köszönöm előre is Mindenikőtöknek a szintlépési gratulációt - öltse az az billentyűzetkoptató irkálás, az egérnyűvő kattintgatás, vagy - a kettő sajátos ötvözeteként - a szerelmes versikékkel való elhalmozás formáját...!:inlove:

14. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

Nemcsak te,én is! A piacomon 6210csp-ért megy a csokor!

genka53, Meellcc and alex0824 like this.
  15. HéricsBáró

Ha a beváltás 1600 és te eltudod adni 3000 ért , akkor te, milyen következtetést vonsz le?

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Akkor jó neked.Én befejeztem,nem is csinálom pluszba,nekem nem éri meg.További jó gyűjtögetést.

17. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia! Nos, ezek a gondolatok fordultak meg az én fejemben is már kora délután, csak sokkal rövidebben :)xD
    Levontam a következtetést a 45x macskaetetésből, aminek az lett az eredménye, ami... Nincs macskaetetés :) :D

18. HéricsBáró

Szia hercegnőm. Nem kell feladni még az elején. Még csak most jön a java. Ragadj kapát kaszát , és szánts vess arass , s hasadat elönti a boldogság. Az én cicusom még éhezik. Böjtöl egy kicsit még szegényke.

19. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Bocsi, akkor nekem kell mennem! Valahonnan pedig rémlett vmi 12800 eventnövény.

20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Jelenleg a macska már ugye rég megetetve a tovább etetésével az állás : Kecske 28/65 a vörös mitoménmi: 24/80 Sajnos a felröpik lassítanak! Valóban igaz,hogy itt kell ülni és az igazság az ,hogy kezdem unni a monotonitását az eventnek! A macska egyenlőre még mindig jól adja nálam az ajándékokat bár az utolsó 48-nál nem volt megtakarításom levélből hanem plusz 4 felhasználás volt! Egyenlőre még azért a megtakarítás felé billen a mérleg.Ahogy írtad a tervben az szerepel,hogy addig etetem a macskát amíg valamelyik másik jól lakik, az elején a vörös valaminek dobta jobban az ajándékot de utána fordult a kocka és úgy néz ki a kecske lesz meg előbb!Plusz kitehetőt nem kaptam eddig amiket kaptam azt nem írom mert az átlagos amit mások kapnak,kaptak.Azért gyártom a köztes termékeket is a felröppenőkből mert valószínű valamelyikre szükségem lesz.Jelenleg 34 csokrot és 40 süti köztes terméket állítottam elő a hozzávalókat eddig a pajtámból adtam hozzá .5000+ csp körül mennek nálam a termékek ami megmarad azt majd eladom plusz bevételként és elkönyvelem az event nyereményei közé! Azért annyira nem vagyok elragadtatva a jutalmaktól!
    :sleepy::)

Thread Status:
Not open for further replies.