Valentin csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Feb 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

a panda és a kecske etetéséért eddig többek közt ezeket az ajándékokat kaptam:

- 1 x 48 órás farmmunkás kupon
    - 2 x 12 órás farmmunkás kupon
    - 2 x 3 órás farmmunkás kupon
    - 2 x 1 órás farmmunkás kupon

- 4 titokcsemete
    - 1 tiki csemete

- 3 x 6 szupertáp
    - 4 x 3 szupertáp

- 1 XXL barkácscucc
    - 1 XL barkácscucc

- 1 AB

Aki csak a macskát eteti,
    eleve lemond a fentiekhez hasonló nyeremények egy részéről
    és nagyobb az esélye arra,
    hogy a tápok előállítása szempontjából IS bukik a macskaetetésen, mint hogy nyer rajta.

Jó eventezést, sok szerencsét az ajándékokhoz!:)

Last edited: Feb 13, 2016
  2. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Re-kukucs!

Béééfejeztem én is. Asszem kaptam egy aribanánt, néhány szupitápucskut, talán eccer-kétszer szupikakkandárét, de katát többször, meg csépét, tépét és bétépét is. Kupont ha jól emléxem 2x1 órásat, eccer 12 órásat, vagy valami ilyesmi. Nem írtam most őket, bocsi! Illetve egy darab makkás-kitehetővel lettem pluszban gazdagabb, melyet a kis doromboló a kötelező előtt hozott nyekem....

Nem etetek senkit tovább, hacsak nem lesz valami magától pluszban :) Nem nagyon volt most habzsi-dőzsi :) Maradék kiszánkázott a piacra....

Leragad a szemem... Pedig általában hajnalban alszom el (hogy megússzam a madárcsics....hagyjuk), vagy reggel. Kihasználom az álom-éhes érzést és jóccakát kívánok Nektek!!!
    Sok röppentyűt, majd Full-eventet kívánok Mindenkinek!!!

Cuppendáré!

3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csak most kezdtem el a visszaolvasást.

Kedves Jucus, gratulálok az unokádhoz!
    Isten éltesse a kis jövevényt, hosszú, boldog élet várjon rá.:)
    Kívánom, hogy nőjön nagyra szülei, nagyszülei örömére.

Még mindig hiányzik 96 szerelmes vers. Egyedül csak a tisztáson kaptam több verset (24 vers, 21 sütőforma), de pl a szigeten 16 sütőformára csak 9 vers jutott. Remélem, holnap estig csak összejön a hiányzó 96 darab.

4. PettFarm

PettFarm Haladó

Félek ez az event sem fog összejönni, még csak 632 szerelmes versem van...

5. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Csinálj belőle a malomban azt ami kell és már halad is az event. 632:2=316 Szerelmes levél, de csak 45 kell a macskának, így gyártasz belőle Ajándék ínyencséget ebből 65 kell a kecskének és így tovább.
    Továbbá javaslom az Eventismertető elolvasását.

6. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

szerintem nem állsz rosszul.
    Az eventből 3 és fél nap van még hátra és Neked már megvan a szükséges szerelmes versek (1.250 db)
    több, mint a fele.

Érdemes átolvasnod a topic első hozzászólását arról, hogyan szerezhetsz több felröppenőt:
    Segítség-összefoglaló az eventek teljesítéséhez

Szerintem készíts szerelmes levelet a szerelmes verseidből és
    adj a macskának belőlük 45 darabot, hátha ad pár csokrot-csemegét a másik két állat etetéséhez.

A többi szerelmes levélből készíts ajándékot a pandának és a kecskének és elkezdheted őket is etetni.
    Szerintem érdemes a pandával kezdeni, hogy a felhősorod mindenképp meglegyen.
    Ahogy elkezdesz etetni, már lendületbe is jössz, meglátod:)

Ha valahol elakadsz, kérj bátran segítséget akár itt, akár valamelyik segítségkérő topicban,

Hajrá!
    Jó eventezést, sok szerencsét az ajándékokhoz!:)

7. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Mindenesetre elég nagy probléma, hogy a felröppenők nagyjából egyformán jönek. Mire a szerelme versből összejön ami kell a többiből lesz egy csomó felesleg (szerintem így a változtatás miatt nincs értelme a piacon venni eventes cuccot - se felröppenőt se event növényt nem spórolnék vele - Bezzeg ha szerelmes levelet lehetne venni - eladni). Tisztességesebbnek tartanám ha a szerelmes versből több röppenne fel mint a másik kettőből.
    Én nem szeretem. hogy mostanában eröltetik a malom használatát az eventek során - foglalja a malmot a tápok - szupertápok elöl. Jó lenne ha ilyenkor lenne harmadik malom ahol csak az event lenne keverhető.

8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..még nincs kész nekem sem az eventem végig..tegnap újbóli szaporítás volt.. véletlenül bekevertem az összes borítékot:( macska már teljesen kész a többi is haladgat. Szeretném a macskusz kitehető párját is megszerezni...de egyenlőre a másik kettő etetése van. Könnyen jött a cica párja??...vagy sok szerelmes levelet kelett neki írni?:)

9. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia! Nekem 200-ból nem adott, azóta éhezik. Ha kedvező a szerencsefaktor, könnyen adja.
    Mindenkinek sok szerencsét az ajándékokhoz.

10. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

cica kész, kecske 51 szer megetetve a panda 22 szer szépen haladok, csak lassan, a növényem rengeteg a felreppenő nem nagyon jön, a szalag és a vers mindig hiánycikk...

11. panda_30

panda_30 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Jó reggelt!

Boldog Valentin napot kívánok Mindenkinek!

Az eventet még gyűröm. A versnek a több mint fele kész a növény ma reggelre letermelve. Mostantól csak hosszút vetek.
    Gratulálok azoknak akik mát végeztek és kitartást azoknak akik még csinálják velem együtt. Nem elkeseredni van még idő szerda délutánig.

12. ikivid

ikivid Haladó

Sajnos én már elveszítettem a fonalat. Gyártom az event növényt, de nem tudom hol állok. Ez nem a panasz része, de úgy érzem a kevesebb néha több.

heureca3 and mamszi5107 like this.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Nem gyártasz folyamatosan a malomban?Végül is az állatok etetése /szerintem/ adja az igazi képet.

14. mebajah

mebajah Fórum császára

Én lemondtam róla,mert CSP-t,TP-t adott.De ez az én helyzetem,Neked lehet nagyobb szerencséd.

15. zebraful

zebraful Fórumelemző

A fonalat én is. Gondolj arra, ha több növényt termeltél, tudsz gyártani köztest a piacra és jön a many... many... many....
    Szóval ezzel biztatom magam, bár van még mit kapálnom. 5 csokor kell a kecskének és 35 db. süti a vörös pandának. Egyelőre nincs kedvem O -ni, majd holnap reggel meglátom hogy állok. Ha kell belehúzok, mert tovább nem szöszölök vele. ;)

16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Csendben elkészült az event még tegnap, de plussz kitehetőre még nekem se sikerült szert tenni. Talán nem is baj, mert kevés időm van a gépnél ülni, ma jön talán a legapróbb unokám és akkor bizony azzal szeretnék foglalkozni. Jó ha itt vannak, rengeteg örömet okoznak és ilyenkor a felhők felett járok. Kellemes és szép Valentin napot kívánok mindannyiotoknak és sok sok meglepit!

17. mebajah

mebajah Fórum császára

A felhők felett mindig szép az ég.

Peszi2, heureca3 and Detti0812 like this.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ;)
    Most kezdem a növényszaporítást ... teljes farmbontással talán megtudom csinálni ;)

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Innen szép nyerni. Sose késő elkezdeni. ;)
    Én eddig gyűjtögettem a borítékokat , mivel anyám póstás , de felhívta a figyelmet arra , hogy nem tudja kézbesíteni , így rám hárul a feladat , hogy megoldjam .

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha nyerni nem is fogok .. de igyekszem ... végül is van még idő ;)
    Felreppenő eddig egész jól jön ... Néhány kört ültetek szupertrágyával .... aztán meglátjuk meddig haladok ;)

Thread Status:
Not open for further replies.