Valentin csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nemrég értem haza a munkából, tegnap délután komfortba ültettem mogyorót, az erdei tisztáson ólak vannak és fák minden területen a széleken, az eső erdőben panda kuckó, teve karám és komfortba zöld tea, a bahán komfortba citromfű és a széleken szintén fák, és a következő felröpik lettek: díszszalag 162, szerelmes vers 188, szív sütő forma 136. Nem is olyan rossz ;)
    Most beindítom a malmokat hagy dolgozzanak;) meglátom mennyi ajándékok jönnek ki ebből a mennyiségből és utána döntök mit ültessek még holnap délutánig, hajnalba újra munka farmozás csak délután. :)
    Most számolok a kecskefinek kell még 10 db ajándék csokor, viszont a pandának még 48 ínyencség.

Utoljára szerkesztett: 15.2.16
    mária4702, csio70, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  2. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 9 kecskét és 14 pandát kell még megetetnem aztán kész vagyok! :D

mária4702, csio70, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  3. gyulagremen

gyulagremen Utánpótlás-írogató

köszönöm az infot

köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.16
    Kukori.és.Kotkoda, genka53 és Babuxx kedveli ezt.
  4. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A fákra egyáltalán nem ad felröppenőt

5. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok.
    Végre kész lettem az eventtel. Hattyú az nem lett, narancs lúd és jégmadár igen.Főleg tp, Btp és csp ajándékot kaptam de volt egy pár farmmunkás kupon is. Nekem tetszik az event ami felröpi még jön azt megcsinálom ,de ez már csak hab a tortán.

6. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Sose szerettem volna ennyire szerelmes levelet kapni de épp hogy csak szálldogál a többivel nincs gondom

stellácska26, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    20 ajándék a kecskének és 51 a pandának, remélem össze tudom hozni. ;)
    A titok ólból 1 tatu és 1 piros tyúk ól lett.:)
    A titok fákat még nem raktam ki.

8. dfecka

dfecka Fórumlakó

Na kérem szépen készen vagyok az eventtel.Ráérősen csinálgattam és így is két nappal a vége előtt készen van.A három állatja bezzeg egyetlenegy kitehetőt sem adott plusszban.Ezek irtó,de irtó smucigok.Mindegy van még gazom bőviben, a nagy hévben hogy elég legyen kissé túltermelődött,felröpik is lesznek még, oszt ezekből lesz szer.levélke, oszt megy a nyúlnak.A másik kettőnek juszt sem termelek már a malomban,az sem érdekel ha a bálban egész éjjel petrezselymet árulnak.xD

9. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Felhősor beüzemelve. Nem is értem, hogyan lett meg mindegyik kitehető, mikor a kecskét még 41-szer meg kellene etetni, csak nincs mivel. A 40 szupertáp még jól jönne, bár kicsi az esély. Este kirakom a titokfákat és titokólakat (2 Nassau fa -Bahás-, 1 Gangesz fa, 5 Főnix ól, 2 Hattyú). Hattyú tényleg jó lenne, még egy sincs.

10. dfecka

dfecka Fórumlakó

Valószínü hogy a kecskét nyerted kitehetőként, különben biztos hogy nem tudtad volna beüzemelni a felhősort.

stellácska26 és genka53 kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Öööö.:oops: Hát nem is tudom , hogy fogalmazzak..... 3 terület be volt vetve salátával, és az őserdő meg a baha cukornáddal.... A hibáinkból tanulunk , és én ki akartam deríteni valamit , de , szerintem ......ááááááááá:wuerg::cry:
    3db felreppenő jött , összesen :( De ....... :wuerg: haggyuk.......:sleepy:

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Van nyúl is????holholhol????:D

teréz65, genka53, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  13. gabóca621

gabóca621 Utánpótlás-írogató

....sziasztok ...nyertem a keréken egy farmmunkás kupont...hogy tudom felhasználni segítsetek...üdv

14. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

Farmodon a traktor, bahamán az elefántra kattintasz, majd jobbra van egy "nyíl" azt megnyitod, ott vannak a kuponok.

15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Katt az aratógépre ott a zöld nyílra és ott rákattintasz a kuponra és indul az aratógép.;)

stellácska26 és genka53 kedveli ezt.
  16. lüszilke15

lüszilke15 Utánpótlás-írogató

Szia ! A salátával ha vársz 15 órát akkor készülődhetsz a gazolásra.(az tovább fog tartani mint a sali érésideje.

genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ti négyesikrek vagytok ? o_O Nem illik egymás után idézni .:music: Na de hogy négyszer egymás után xD
    Nem lett gazos.;)

18. dfecka

dfecka Fórumlakó

Ó már a nagy kavarodásban a nevüket is elrontomJó lesz az rókának is egye fene!xDxD

19. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Megtaláltam! Komfortba 32 perc. :) KukoriésKotkoda írta le egy gazdatársunknak. :)

20. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Haladgatok az eventtel, a kecskének és a pandának kell még ajándék, remélem meg lesznek van még két nap az eventből. :)

stellácska26, genka53 és Peszi2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.