Valentin csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Répa 22 db mert + 1 a felhővel

Kukori.és.Kotkoda, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Ezt a hsz-t külön HéricsBáró gazdatársunknak szánom,most minden vágyad beteljesült,hajrá irány a piac:p

hóóvirág, genka53, Lady*Sif és 4 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Miért is? :D
    Az első amit észrevettem , hogy fél szemmel láttam , hogy lehet kereskedni a piacon az event terménnyel.:p
    Van rengeteg tojásom.:D
    Tovább nem jutottam. Lehet a piacon kereskedni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove:

hóóvirág, inanna11, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  4. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Hali!
    Akkor nem kell tovább olvasnod :) Neked a szokásos lesz. Termeld az eventnövényt, keverd a cuccokat a malomban (ha most nem raktál be max.-ra semmit) aztán viheted a piacra :) Beszámolót kérünk a végén, mennyit kerestél vele :D

5. HéricsBáró

Ez az én eventem lesz. :inlove:
    Oké. Nálam már most dupla a tojás :p Eddig 200 csp volt. Most 450 . ha felmegy 1000 fölé eladom.xD

z2856, Peszi2, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na azt hiszem mennem kell visszaolvasni-.-
    De legalább a segítő táblázat kinyomtatásáig eljutottamxD

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én inkább az event termék árának alakulására leszek kíváncsi ;)

8. pormacska1

Szerintem rajtad kívül ez senkit sem izgatxD

marcsi152, Angyalod, katimami51 és 4 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Hm ... engem is csak a kis farmokon izgat ;)
    A fő farmon ahol magát az eventet csinálom ... ott nem ;)

10. HéricsBáró

Ha jól értettem ültessek illatos borítékot . Szerintem Varun beszívott , amikor ezt az eventet tervezte, mert ha ezt elvetem , nem illatos lesz , főleg ha meg is trágyázom előtte . Sebaj . Szántok vetek aratok . Közben száll fel a földemen a díszszalag a sütőforma és a szerelmes vers. Nem elég , hogy szenvedek az eventtel , még a vakondok is írogatnak nekem? A malomba meg szerelmes csokrot csináljak? Miért? A virágkötőben sztrájkol a szakszervezet? Hát hol élünk mi? Aztán arról ne is beszéljünk , hogy a tepsikbe fogunk botladozni , ebben az esős időben süssek benne sütit? Vegyek fel ezért külön egy takarítót? Vagy ezt is én oldjam meg? Alakulunk , alakulunk kérem szépen. Arról ne is beszéljünk hogyha elkezd rozsdásodni és megvágom magamat , kórházba ki visz? Védőkesztyűvel nyúljak majd hozzá ? Remek. Ez event? Részeg vakondok szerelmes leveleit olvassam , miközben botladozom a tepsiben és gyártsam a csokrokat? Pollen allergiám van.
    Huszonnyolcol elolvastam , de szerintem a moderátoroknak az event előtt nyugtató lélek csakra masszázst ajánlok , frissítő intravénás szegfűszeges citromos kávéval .
    Minden farmernak kitartás kívánok , a szoknyáknak biztos nem fog sikerülni , mert a trikók és a zoknik már tiltakoznak.
    Kíváncsi leszek , hogy a farmerama történetében legelső event kellék piacra dobása vajon milyen hatással lesz . Ha lehet tippelni szerintem 100.000/db felett lesz.

11. pormacska1

Hát lehet,hogy megkövetem magamat és én is átmegyek kis farmba:p

genka53, GA-BI-O-Farm, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  12. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

Ez is jó eventnek ígérkezik! Mindenkinek jó játékot és sok felreppenőt kívánok!

genka53, csio70, Detti0812 és 5 más kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Ez tényleg igaz: Több a felröpi kiskocka használatával?:eek: És én erről eddig mért nem tudtam? -.-

hóóvirág, Lili060504, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  14. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

Én a az elözö eventnél azt vettem észre ha 1x1vagy2x2 nulláztam felreppönek akkor se voltak többek 30-35-nél.de pesze nekem nincs panim meg ilyenek.

gabocagaba, katimami51, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  15. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

üdv
    első aratás eredménye:
    díszallag 45
    sütőforma 32
    vers 82 db

a fák most mintha jobban adnának
    :)

inanna11, katimami51, -Encyberama- és 9 más kedveli ezt.
  16. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

A nagy számok törvénye! Igaz bizony!!

genka53 kedveli ezt.
  17. ciró-miró

ciró-miró Fórum-zöldfülű

Szia Pormacska!
    Szeretném,ha nem bántódnál meg.Az aláírásod,a mindig mozgó macska borzasztóan zavaró a szemnek:inlove:,csak 2 topicot látogatok az event csevegőt és a pletyi gangot akol elég gyakran írogatsz amivel természetesen nincs is baj.A szemműtétem után folyik a könny a szememből a villódzó jószágodtól.Hálás lennék ,ha lecserélnéd.Esetleg meg is ciró-miróználak.:D
    Köszönöm!8)

18. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Ez jó! xD Akkor megyek kiszedek mindent és ültetek gyorsan fákat :p
    Úgyis már nagyon elbizonytalanodtam. Vagy mégsem? :music::DxDxDxD

marcsi152, katimami51, xxBETYARxx és 6 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

ELSŐ ARATÁS ?????? :eek:Átaludtam egy napot ? :oops::music:

Pandapoc♥, inanna11, Lili060504 és 13 más kedveli ezt.
  20. pormacska1

Természetesen ha ennyire bántó ( bár szívem megszakad ) akkor lecserélem.:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.