Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alizike

alizike Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ahogy olvasom itt már profik vannak, gratulálok! Azért megkérdezném, hátha kiszámoltátok már, mennyi eventnövényt kell vetni kb., hogy meglegyen a felhősor, meg a kitevők.
    Nagyjából is jó!:)) Köszi! További szép napot, és sikeres lövéseket:)))

Gio, Melan, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek nem oldanak meg mindent. De ha akadozik a net, vagy lassú a túlterheltség miatt, sokat jelent ám. Ha meg egyéb dolog is nyitva van, akkor nagyon sokat számít.
    Én eddig 5ből 118 érme. Egyet mellé dobtam. Lehet túl csinos volt. Így a szupertáp még várat magára. Holnap talán kész minden, amit akarok.

Gio, Melan, _Cygnus_ és 14 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. 1025 érme kell hozzá. Attól függ hogy mennyi érmét sikerül összeszedned egy dobásnál. Van akinek nagyon jól megy, van akinek kevésbé. 20-as átlaggal számolva 14300 növény és 1560 felreppenő kell. Ha 20-nál több érmét tudsz dobni akkor kevesebb.
    Gratulálok, az nagyon jó arány:) Én még küzdök a felhősorért, talán (de csak nagyon talán) estére meglesz. Utána jöhet a többi.

Utoljára szerkesztett: 15.2.17
    Gio, Melan, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Nagyon ügyes vagy.;)

Boldog szülinapot kívánok.[​IMG]

Gio, marcsi152, Melan és 9 más kedveli ezt.
  5. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szép napot:).
    Elkezdtem felszaporitani a magokat (végre), eddig 228 szivkavics várja, hogy bezúzzam a malomban.
    Szia.
    Igen, megkaptam én is a 18 darabot 17 helyett, csak valahol piszkálja a csőrömet (Még jó hogy nem Kukori járt igyxD) hogy csak ennyi jött össze.

Gio, Melan, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  6. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Sziasztok! Egy-egy dobásnál van 1 perc. Várjátok végig. Főleg az arany és fehér szívecskés bábukra koncentráljatok. :) ;)

Gio, Melan, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszi kukori a tanacsot , megprobalom majd igy csinalni, nekem szamolni sem volt idom csak kapkodtam az egeremmel arra ami felbukkant, igazabol a gonoszra koncentralok nagyon :music:

Gio, marcsi152, Melan és 12 más kedveli ezt.
  8. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nem csinálom az eventet, nincsenek munkásaim, és nélkülük ...képtelenség.
    Mivel megemelték a ''bérleti díjat''...amit már kifizetni nem tudok,...hanyagolni fogom a játékot.
    Szerettem volna elérni a 100-as szintet, de most már mindegy, hogy mikor lesz meg.
    Naponta azért belépek, egy-egy területet ''lekattintgatok''...de ennyi.
    Számomra élvezhetetlen lett a játék, és semmi motiváció.
    Az eventet végzőknek, sok sikert kívánok!

marcsi152, Melan, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Szia!
    Rezeda varázslatos fái gazdakörijében az 5. szinten 12, 24, és 48 órás azonnali munkások vannak. Talán annyit megér.
    Gyakorlat teszi a mestert.
    Van a rózsás macsek. Ha azt eltalálod gyorsabban jönnek a célszemélyek, és több is lesz. A rózsaszínűek időnként átalakulnakk fehérré, és az egy villanó fénnyel jár. Én könnyen észreveszem.
    Számolni igazából az aranyt kell, hogy hányat találtál el. Azt is csak 2ig. Utána jöhet a fehér, ahogy a csövön kifér. Az aranyok után, én már csak arra figyelek, hol van fehér.

Gio, marcsi152, Melan és 18 más kedveli ezt.
  10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nekem csak 1szer sikerült önerőből 20 pontot csinálnom,úgy érzem mikor dobálok hogy lefagy az egerem, nagyon lassan mozdul, addigra már eltűnik a bábu .üres helyre megy a laszti! Na mindegy, én csak 18 ponttal számolom az ültetni valót és a gazt is! Kívánok sikeresebb dobálást nektek!

Gio, osztrak12, Melan és 13 más kedveli ezt.
  11. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Ilyet ki hallott? Beültettem eventnövénnyel a tölgynél, az utbanlevő fákat meg kiástam kézzel majd nem, hogy kis földet tegyek ki géppel, hanem minden növényt kiástam. Jól haladok visszafaelé.

Gio, _Cygnus_, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  12. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Ne keseredj el sikerülni fog ,csak bele kell jönni és hidd el utána már csak 24-et dobsz.
    Tegnap az ajándék labdával 14 érme lett volna,de a kegyelem 18-at megkaptam rá.
    Ma 14 labdából csak 1 lett 22 érmés,a többi 24 érmés.
    Először megpróbálom kilőni a rózsás varázsló macskát,ekkor felgyorsul a figurák felbukkanása,utána a 2 arany szívecskés macskát,
    és utána már csak 7 fehér szívecskés figurát kell eltalálni.
    De nem muszáj a fehér szívecskéseket a végére hagyni,míg vársz az aranyra közben is lőheted,csak közben számolj,7 fehérnél ne legyen több.
    Ha a varázsló macskát kilőtted, simán beleférsz az 1 percbe.
    Csak figyelj,hogy mire lősz,és ne lőj mellé.
    30-40 másodperc alatt megvolt a 24 érme.
    További sikeres dobálózást!

Beus85, Gio, ursa11 és 19 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszi Leho , most mar annyi jo tanacsot adtatok, hogy popecul kell majd mennie . Az aranyat en is szamolom mert csak 2 -ig kell addig meg tudok xD , es a feher , en az arany utan mindig a rozsaszinest vadasztam es a rozsast, meg van a bibi , tehat a feher ;)

Koszonom Barackvirag a jo tanacsokat es a levezetest , nagyon jok vagytok, gartulalok . Majd aratas utan jovok az eredmenyemmel ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.17
    Gio, ursa11, Melan és 17 más kedveli ezt.
  14. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Nekem is pont ezt csinálja az egerem!! kétszer sikerült 24 dobni,a többi nagyon gyér lett :(

Gio, Melan, mingo826 és 9 más kedveli ezt.
  15. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Nyíljál még sokáig, Barackvirág! Köszi a segítséget:)

Gio, Melan, mingo826 és 9 más kedveli ezt.
  16. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    Nagyon tetszik az event, hajtok a rózsaszín farmra és a vegyes boltra!:inlove:
    Tegnap lövöldöztem összevissza:D ma már elolvasva itt a jó tippeket könnyebb az egész!

Sok telitalálatot Mindenkinek!:)

Gio, Melan, mingo826 és 8 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Boldog szülinapot nyuszika215!
    Jó dobálózást hozzá, és sok, sok telitalálatot!

Gio, Melan, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagyon szépen köszönöm :inlove:
    A titka egyébként a 24 pontos köröknek a türelem. Amíg a cica a rózsával és a 2 arany nincs kilőve, minden mást figyelmen kívül hagyok. Utána pedig a villanást kell figyelni, a 2 pontos bábok felbukkanás előtt villannak egyet! A gonosz és a rózsaszín csak simán megjelenik. Erre próbáljatok figyelni, ne a színekre;)

Köszönöm szépen Neked is!
    Újabb 5 telitalálatos és 1 22-es:D:D:D Tényleg átvált néha a szivecske színe...nahát!
    Maú minden esetre rommá verve;) több, mint 80 ponttal vezetek!

Utoljára szerkesztett: 15.2.17
    Gio, iboly54, Melan és 12 más kedveli ezt.
  19. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi Leho!
    Igen tudom, de nekem sajnos nincs olyan szerencsém, hogy ''új fáim'' legyenek.
    Minden eventet megcsinálok, kapok kis csemetéket, de nem fejlődik ki belőle semmi új, csak régi tüzelőfa. Ebben a hónapban már kétszer vettem FA-at,...(ezért nem veszek már drágán munkásokat)...FA-ért vettem csemetéket, de most sem kaptam semmi újat.
    Új fákra,..... és ez az állatokra is igaz,....(nagyon kevés kivétellel) csak akkor tudok szert tenni, ha már ajándékozható, és egy-egy kedves gazdatársamtól ajándékba kapok. Legutóbb pl. a szokotrai sárkányfával. Mire ebből annyi termés lesz, hogy a gazdakörit csinálni tudom,...hát hagy ne mondjam.! A piacon meg horribilis összegért lehetne megvenni.
    Na de persze, ha meg is venném, és kiváltanám azokat a bizonyos munkásokat, hogy most ezt az eventet megcsináljam,...tényleg megérné?....Hmm!....lenne egy új felhősorom!... azoknak a munkásoknak meg hamar lejár a szolgálati idejük!
    A mai több mint száz felhősorom leszedését...már a felénél abba akartam hagyni,....hát kellene ehhez még több?
    Ma még volt egy kis idegzetem, hogy learatgassak kézzel,...de szerintem ez volt az első és egyben utolsó is. Hosszú érésű fák és ólak vannak kirakva...hetente egyszer talán végigérek majd a farmom minden területén. Vetőfölddel nem is próbálkozom, mert az gazosodik.
    Munkásokat pedig 2500-ért soha nem fogok venni!
    Szurkolok az eventet végzőknek!

Melan, Marika312, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  20. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok! Az ajándék labdát hol tudom kiváltani? A készletem egyelőre 0, biztosan rossz helyen keresem!
    Köszönöm előre is a segitséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.