Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ritkán jön be, de előbb-utóbb mindenből kapok mutatóba. Lehet csak akkor, amikor más már fanyalog neki, de legalább nem ér csalódás.
    Azért akarom most megszerezni a rózsaszín farmdizájnt is. Sosem kellett volna, ha nem tették volna be event nyereménynek.

2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Abból is párosával, nehogy unatkozzanak egyedül!xD

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem ám, hanem egy narancs kaméleont szokott mellé adni. Tele már a lakás a 2 narancs állattal.xD

4. vivike913

vivike913 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Tudja valakli, hogy ez a bálintnapi pillangó ha megveszem végleges lesz, vagy az event végével eltűnik?

-Fülemüle-70, bindi5454 and Leho69 like this.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Végleges. 60 óráig ki kell költeni (vagy FA-ért lerövidítheted az időt) és utána lesz aktív.

6. vivike913

vivike913 Fórum-zöldfülű

Köszönöm :)

7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

15 ladbát dobáltam el, 14+1 ajándék, állás 360-286 a javamra:D Eddig sikerült maximális teljesitménnyel lehozni a dobálásokat8)

Ezt jó lenne tartani, mert én 20-s átlaggal számoltam, de úgy néz ki meglehet magasabb is:music: Szuper lenne, mert tudnék spórolni az eventgazzal:) Jelenleg abból kifogytam, várom hogy beérjen. Felröpi van még 255, abból még pár labda kitelne.

Azért Baba Mau is jól nyomja, volt egy idő, hogy azt hittem nem tudom leszakitani magamról, mintha ő is nyomta volna a fullos köröket, a fene a célzóvizét:D de végül megadta magát:p

Amúgy ha nem ennyi eventgaz és felröpi kellene, még vicces is lenne ez a dobálózásxD

További sikeres aranysziveket mindenkinek!

8. marcsuka1

marcsuka1 Fórum-zöldfülű

Szia! hol találom Rózsaszín farmot segítségedet köszönöm

-Fülemüle-70, bindi5454 and Leho69 like this.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Itt:

10. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Jó neked! ;) Én nekem TÖBBSZÖR !!! előfordult, hogy céloztam, kattintottam, DE NEM LŐTTE EL A LABDÁT!!! >:( :mad::cry:

11. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Juhééé megvan az első 24 érmés dobásom. ;):D:inlove:
    Nos ilyen siker élmény után eldobáltam az összes labdám - nem volt sok össz-vissz 10+1, lett két 20-as érmém is, most pihi van mert a növénykéim csak hajnalban érnek be, ha sikerül munkába menet előtt ébrednem aratom.
    Az állás: 248 - 210 a javamra :inlove:

Last edited: Feb 15, 2017
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Hát... csak nagyon figyelek, hogy csak fehér szíveket találjak el és 2 sárgát, és próbálok türelmes lenni, mert biztos, hogy ad annyit, amennyi kell 24 érméhez. Az előbb is 3x adta a második sárga macskát, mire egyszer eltaláltam. (Macska az egyáltalán?) És igyekszem fejben tartani, hogy az egy percet végig lehet játszani, a vége is számít, ne kapkodjam el, olyan is volt, hogy már csak 2 érme hiányzott, és csak rózsaszínűeket adott és 4 másodpercnél jött a fehér. :)

13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nekem is volt ilyen, először azt hittem az egeremmel van baj, de utána olvastam, hogy másoknak is volt ezzel probléma.

Nekem ami bevált, hogy ilyenkor nem kezdem el vadul nyomkodni az egeret, hogy gyorsan kilője a labdát, mert akkor nagy eséllyel mellélőhetek, mert már nem lesz ott a figura. Hagyom a fenébe. Majd jön legközelebb. A rózsás figurát mindig kilövöm ha tudom, utána már jön minden, de előtte is nekem sokszor adott arany sziveset.

Eddig egyszer volt hogy lementem 14 másodpercre, mert várnom kellett az arany figurára, de nagyon sokszor maradt az órán 25-30 másodperc.

14. marcsuka57

marcsuka57 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen ez meg van de nem találom a menúbe.

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Fogaskerék, beállítások, 3as gomb.

Téma és kiválasztod, majd mentés.

16. tappancs

tappancs Fórum mestere

Én most két narancs rókát kaptam! Ülnek az albinó rókák a narancs retró fotelben! Mit mondjak? Gyööööönyörű! xD

17. északifény

északifény Junior szaki

Nekem most volt az első 24-esem:)Amugy összevissza mindenfėle találatom van mert túl sokfelė kell figyelni ez alatt az 1 perc alatt :eek::oops::(A rózsaszin farmdesignt szeretnėm mert rėgóta tetszik , amugy talán ez az első valentin napi eventem a 7 ėv alatt mióta játszok ami inkább bosszuság mint öröm :cry:

18. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Gyerekek, ez így nagyon nem lesz jó! Megjelenik az arany szívecske, a rendszer meg lefagy, mire kattintok, már elkapja. Ez így eléggé átverés!!!!! Alig van időm játszani, akkor legalább működne rendesen!

19. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

szia ugyen ez van nálam is lefagy.allig tudok érmét szerezni

20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én speciel elolvasom mindig az ismertetőt, ahogy most is, csak valami másra gondoltam, ami esetleg elkerülte a figyelmemet! Amúgy már semmi gondom az eventtel, csak rengeteget kell termelni, ha valami értelmeset akarunk kiszedni!

Thread Status:
Not open for further replies.