Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Kerestem már bőszen többször a helyesírás ellenőrzőt. Mióta új gépem van, ez hiányzik itt ezen a böngészőn. És nolám, meg is lett az eredménye, lőttem nem is egy hanem mindjárt két bakot is. Nem zavar Nolina epéje, mert nekem a májam pöttyös. :D Természetesen igaza van, amit az ember leír és mielőtt ráküldi az entert előtte olvassa el mit írt, mert bizony sokak szemét bánhatja egy-egy elgépelés. Ez pedig sokszor fontosabb mint a mondani való, amit közölni akart a delikvens. De ígérem nem teszek le arról a célról, hogy megtalálom mit kell tennem azért, hogy az a fránya helyesírás ellenőrző bekerüljön a böngészőmbe. :) (kigúvadt a szemem mire átolvastam amit leírtam remélem nem gépeltem el semmit, és még helyesírási hibát sem vétettem)

Utoljára szerkesztett: 16.2.17
    brozsa, missuzy_53, Melan és 14 más kedveli ezt.
  2. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is ezt mondogatomxDxDxD

missuzy_53, Ágica-1958, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  3. cskati01

cskati01 Törekvő

Szia!

Szerintem nem az egered rossz, mert nálam is ugyanaz a hiba mától. Hiába dobok pontosan, egyzserűen nem veszi le a bábukat. A labdám meg megmarad de az idő lejár. (Még ha összeesküvés elméletnek gondoljátok is, megint manipulálnak bennünket, Balektinokat.)

Cyra65, ljanika6, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  4. Hogy lesz ebből 1700 felröpi.
    Annyi kell a felhőhöz!
    Nálam eddig 600 van.

ljanika6, _Cygnus_, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  5. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

A tanács ha nem indul a labda gyorsan másodszorra kattintani;) és elindul a labda :D

ljanika6, _Cygnus_, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. rózsa4805

rózsa4805 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! azt hittem, hogy nem jól látok dobtam 3 aranyat, a rózsásat meg rózsaszíneket és kaptam 15 pontot, melegében ott is hagytam, úgy látom Palira vesznek, ezek szerint tényleg be lehet kapcsolni és elmegyek sakkozni, így legalább nem bosszankodom.

cskati01, ljanika6, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Az ismertető szerint az aranyat csak 2-szer adja.

Melan, ljanika6, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Arany szíves figurát csak 2 alkalommal tudod eltalálni! Ez benne szerepel az event ismertetőben!

missuzy_53, Melan, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  9. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szia, majd hozzácsapom a többihez:D. Hagymát raktam, estére beérik és megint lehet fél egykor hótt álmosan dobálózni.

Szia. Bak helyett inkább lőjjél aranyszivet:), De ha baklövésre is ad 24 érmét, nem mondtam semmitxD
    Az elgépeléssel nem érdemes foglalkozni, megtörténik akárkivel , legtöbbször észre sem veszem.
    Szia, nem lehet hogy pontosan dobtál, de már elkésve? Úgy vettem észre, ha a bábu eltűnőfélben van, már nem engedi a labdát eldobni. Első körben én is csak azt néztem milyen bábu van fent, igy le is késtem egy-egy dobásról. Azóta inkább az üres helyeket nézem, mi bukkan fel, ha fehér vagy arany , azonnal viszem rá az egeret és lövök.

missuzy_53, Ágica-1958, Melan és 6 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönöm. :) Próbáld úgy hogy csak a 2 aranyat szeded le először, utána a 8 fehérre bőven van idő. Többször jártam úgy főleg az elején hogy vártam az aranyat, jött a fehér vagy a rózsás, gyorsan elrohantam leszedni, közben jött az arany is és már nem értem oda. Akkor nem is lett meg a 24 érme. A legfelső sort meg egyáltalán nem szedem mert ott a legkisebbek a figurák, kivéve ha ott egy arany.

missuzy_53, Melan, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ezt csak leírom: reggel kevertem 6 db dobólabdát.Megkezdtem a dobálást, első dobásom 30 pontot jelzett.Már akkor tudtam, hogy baj van. Lefagyott az egész rendszer,Így kiléptem és újra belépés.Azt hittem,hogy egyetlen pontot sem kapok, de tévedtem.24 pont lett a dobásom.Oké, de miért kell ennyire íjesztgetni bennünket a játékban?Csak azért, mert?

Melan, ljanika6, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  12. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Az legutóbbi 5 lövésből csak egyet baltáztam el, így lett 1x22 érmés és 4x24 érmés. (Mondjuk az első sorozataimat, jobb, ha nem említem :) . ) Kiváltottam eddig a felhősort és a gondolás kitehetőt. Lassan gyűlik a szívkavics ... és a növény is. :sleepy:

zotmar, missuzy_53, Ágica-1958 és 11 más kedveli ezt.
  13. magika

magika Fórum nagymestere

Én általában 23 pontot tudok begyűjteni egy labdával. A fákat váltottam ki eddig. A normál famon már kitettem őket egy bougainvilla fa lett, amit említeni tudnék, a többi tüzifa.

ljanika6, _Cygnus_, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  14. adri251976

adri251976 Fórum-zöldfülű

Sajnos számomra ez lesz az utolso event amivel bosszantottam magam. Egyszerüen nem is tudom rätenni a celkeresztet az eppen felbukkano figurära. Ez azert mär több a soknäl. Na es ugyanez törtenik mindket farmomon. :mad::mad::mad::mad:
    6 ev tävlatäbol mondhatom hogy ez a jätek nagyon nem az aminek indult. :cry::cry::cry:

ljanika6, _Cygnus_, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  15. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Az érmeátlagom eddig 23,47. Meg vagyok magammal elégedve. Csak az aranyra és a fehérre célzok. Nem kell kapkodni, szerintem elég rá az idő, csupán számolni kell mennyit lőttem ki a fehérből, vagy az aranyból. Felröppenő gyarapodása végett éjszakánként nemesített szegfűt ültetek. Nálam ez a taktika jött be eddig is.

zotmar, heureca3, Melan és 6 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

[​IMG] nem tudom 20 fölé vinni:(( lehet az egerem sem jó..kétszer kell nyomni sokszor mert elsőre nem talál..de utánna meg késő...meg kicsit akadozik..nahh mindegy első két kitehető meg van..én arra hajtok mind meglegyen.

Adja többször!! de csak kétszer tudod eltalálni! ( Én van amikor egyszer sem:()

Utoljára szerkesztett: 16.2.17
    zotmar, missuzy_53, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok!

Téged idézlek, de szól a leírás mindenkinek, akinek ilyen igénye lenne, hogy hiányzik a helyesírásellenőrzés.

A Mozilla Firefox böngészőben a 3 vízszintes vonallal jelzett menüben a beállítások feliratot kellene választani.
    A további lépéseket, a kiválasztást és bejelölést a link segítségével azonosítsd/azonosítsátok be:
    http://www.kephost.com/images/2017/02/16/mozillafirefoxhelyesiras.jpg

Fontos az, hogy itt a fórumon mindenki számára érthetően fogalmazzunk.
    Legyen a mondatainknak eleje és vége írásjellel pl.
    A játékban használt kifejezéseket használjuk, hogy akik olvassák, megérthessék a mondandót.

A helyesen írt szavak igénye elvárható, de nem szükséges személyeskedni, gúnyolódni amiatt, ha nem mindenki tudja a legújabb szabályok alapján leírni a mondanivalóját. Sőt bántó is lehet, ha ismeretlenül javítjuk a szavakat, mondatokat.

Toleráns és segítőkész hozzászólásokat, válaszokat írjunk! Ez az irányadó.

Köszönöm a figyelmeteket!

zotmar, missuzy_53, heureca3 és 12 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    943:762 az állás a javamra :music:Jó lesz ez:D Estére megvan a felhősorra való és még csak 2 napja csináljuk...

zotmar, missuzy_53, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  19. szabi.fero

szabi.fero Törekvő

Hali!
    Én senkit nem állítok be balféknek, csak örülök, hogy engem kisebb mértékben szivat a rendszer.
    Egyébként nálam is sokszor jelentkezik, ezért ha már régen ott a bábu, akkor félve kattintok.

Melan, ljanika6, §Böbe13§ és még 1 ember kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ennyi játékosnak nem romlott el egyszerre az egere.:eek:
    Nem is manipulálni akarnak bennünket, legalábbis most nem, csak egyszerűen túlterheltek a szerverek. Még a régi szép időben sem működött, ha több mindent akartak egyszerre bevezetni. A hibajavításokra nem is választhattak volna jobb időpontot, mint egy ilyen munkás event kezdete.
    A jelszók megjegyzésével most is baj van, a tegnap újra elfogadtatott jelszóm mára ismét eltűnt.

Minden egyes aratásnál becsúszik egy 22 pontos, mintha be lenne állítva, hogy megakadjon a dobás.:oops:

Eddig a rózsaszín farmdizájnt, a felhőt és a 275 pontos kitehetőt váltottam ki.
    Még 1315 érmére lenne szükségem, hogy a 2 hiányzó kitehetőt, a titokdolgokat, szupertápot, AB-t kiváltsam. A kitehetők után az AB-t váltom ki, mert mostanában minden eventen kénytelen voltam bent hagyni, pedig régebben nem tettem ilyet, de a nublonoknál nem volt szerencsém, aztán nem volt elég szupertápom, elég fatermésem...
    Az eventnövényt le tudnám termelni az érmékhez, de hiába cipelem magammal a páncélos hadsereget, a felröppenők nem jönnek... muszáj lesz hagymát ültessek (erre van meg minden bónuszom).

Nekem nem nagyon tetszik, nem is fogom sokat használni, de annak idején megszereztem a téli teleszkópot és a napórát is. Ezek mellett a rózsaszín farm is elfér a menüben. A napórát régen használtam a szigeten, de mióta oda nem lehet kitenni, az is csak porosodik.

Fákkal nem megy ez a szín, legközelebb 44 rózsaólat is adhatnának annak, aki kiváltotta.:wuerg:xD

zotmar, szellorozsa, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.